38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
6.9.10 11:55

Ahojky,
koukám, že máš teky dost…mně přijde, že mám to břicho jak dole tak nahoře :lol: :lol: :lol: Šetři se…polehávej a měla bys to vydržet do pátku.
Držím pěsti.

Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás šílený.
O probdělích nocích už ani nemluvím. Sotva si lehnu tak mám takový poslíčky že si fakt pokaždé myslím, že už je to ono.
Den ode dne mě ale víc a víc bolí kyčle. Holky já už nemůžu vůbec chodit. Jsem hotová. Trvá to od soboty, kdy mi prý kleslo břicho. Je fakt, že ho mám už strašně dole.
Manža dnes odjel do práce, vrátí se v pátek…Dřív nemá šanci se domů dostat. Ach jo.
Jinak my teda v pátek nebo v sobotu nástup do porodnice a snad CŘ.
Dneska jsem 38+3 podle MS a 38+5 podle UTZ tak snad ještě vydržíme ať to ten taťka stihne nebo mě šlehne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 12:12

Ahoj holky stále jsem tu a bohužel stále 2v1.Malá má teplotu tak dneska nějak nestíhám :nevim: a ještě se mi seká net :cert: :cert: Budu tu s vámi určo do uterý do vačera pač středa ráno nástup :zed: Toho malýho ukecávám a on pořád nic tak se těším na vyvolání se z toho asi :poblion: To pálení žáhy mám taky už asi od 6měs.a je to děs.Nejhorší je to večer když jdu spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 12:19

Ahojky,takže lenholka měla pravdu :lol: Jsi stále 2v1,ale středa je paráda.Těšíš se????
Budeš mít sebou PC?

AAlisek píše:
Ahoj holky stále jsem tu a bohužel stále 2v1.Malá má teplotu tak dneska nějak nestíhám :nevim: a ještě se mi seká net :cert: :cert: Budu tu s vámi určo do uterý do vačera pač středa ráno nástup :zed: Toho malýho ukecávám a on pořád nic tak se těším na vyvolání se z toho asi :poblion: To pálení žáhy mám taky už asi od 6měs.a je to děs.Nejhorší je to večer když jdu spát :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 12:35

Jo to měla já bych tu totiž strašila ještě na Vánoce :mrgreen: Středa to jistí,ale řekl první tableta až na noc nevím proč tak pozdě,ale uvidíme.Doufám,že mi to nebudou vyvolávat třeba tři dny a pak mě udělá teprve toho císaře bych se v tý nemocnici asi picla :pocitac: Netěším se do nem.ani na porod jen na mimíska :mrgreen: :srdce: Nebudu ho mít sebou bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 12:50

To je škoda…tak snad tam budeš jen 3dny a napíšeš nám z domů cca v neděli???
:dance:

AAlisek píše:
Jo to měla já bych tu totiž strašila ještě na Vánoce :mrgreen: Středa to jistí,ale řekl první tableta až na noc nevím proč tak pozdě,ale uvidíme.Doufám,že mi to nebudou vyvolávat třeba tři dny a pak mě udělá teprve toho císaře bych se v tý nemocnici asi picla :pocitac: Netěším se do nem.ani na porod jen na mimíska :mrgreen: :srdce: Nebudu ho mít sebou bohužel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 19:29
Tak to bych moooc ráda.Hned se ozvu nebojte.My totiž nemáme notas,ale Pc tak si to vzít nemůžu :think:
Jana4 píše:
To je škoda…tak snad tam budeš jen 3dny a napíšeš nám z domů cca v neděli??? :dance:
AAlisek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.9.10 19:48

no my mame taky 2 pc a rikam si jestli by nebyl lepsi spis ten notas… chjo chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 21:16

To už jsme si taky říkali,ale pak si řeknem,že Pc je lepší dají se dokupovat věci kdežto k notasovi ne.Takže zatím u Pc a pak si třeba pořídíme nějakej naduplej notas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 21:19

Tak se snažte alespoň napsat, že odjíždíte… :lol: , snad to nebude taková rychlovka, že ano?
Myslím, že stejně začne ve středu AAliska.....ale necháme se překvapit.....

dnes mě tlačí více na spodku, tak trochu jinak…uvidím zítra ten hmat od doktorky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.9.10 21:20

me se ted mala u tv vrti jako kdyby se chtela procpat cipkem… tahle cast tehotenstvi uz fakt neni „nadherna“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 21:29

To máš pravdu, já říkám, že je to teror matky ještě před narozením… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 21:33

Už je to nepříjemný takhle na konci.Aspon já chodím jak kačena než se zvednu třeba z gauče tak mi to trvá :zed: A když prcek kope do močáku mám někdy pocit,že nestihnu dijít ani na záchod.Holky já se s Vámi rozloučím už zítra pač ve středu ráno nebudu stíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 21:38

jo,jo…třeba se budeme loučit také…ha,ha,…to už mám černý humor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 21:43

Jana 4

Jani třeba ti ten chmat porod rozjede a porodíš dřív jak já.Mě to bude určo trvat u prvního porodu mě vyvolávali 3dny a prd platný nakonec mi museli řachnout vodu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.9.10 21:45

Ještě nerozumím, proč máš nástup středa ráno, ale tabletu ti dají až na noc, viď?To je nezvyklý…no uvidíš…každopádně buď 8.mého nebo 9tého slavíme spolu narozky :dance:

AAlisek píše:
Už je to nepříjemný takhle na konci.Aspon já chodím jak kačena než se zvednu třeba z gauče tak mi to trvá :zed: A když prcek kope do močáku mám někdy pocit,že nestihnu dijít ani na záchod.Holky já se s Vámi rozloučím už zítra pač ve středu ráno nebudu stíhat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí