38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
4.9.10 19:47
Jana4 píše:
Holky - nemáte někdo zkušenost nebo info o nařízeném císaři - po laserové operaci očí????

Teď mi volala mamina,že bych to měla oznámit a že někdo ze známých měl nařízen CS, aby se oči nezhoršili.

Dala jsem si odstranit cca 2dioptrie na dálku a asi by se mi to mohlo porodem zase vrátit,či co......

Budu ráda za jakékoli info, protože to je pro mě novinka na poslední chvíli :cert:

Ahoj,
sestřenka teď rodila normálně a je také po téhle operaci.
Prý jí nikdo CŘ nedoporučil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.9.10 20:12
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
tak dnes v noci jsem vůbec nespala.
Ve 22h mě chytli bolesti po 10ti minutách, ve 2h najednou skok po 5ti minutách. Bylo to pravidelný. Říkala jsem, počkám 2hodiny a pojedeme.
Ve 4h říkám, počkám ještě hodinu a v 5h jsem se rozhodla, že vyrazíme v 6hodin aby byly vyměněné směny a nebyl tak nějaký protivný ospalý doktor.
No nebudu to protahovat, v 5,30h jak když utne a bylo po všem…
Celý den mě strašně bolí břicho a v kříži ale žádný pravidelný kontrakce..
Ach jo..

jo poslici umej bejt nekdy pekne zakerny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.9.10 20:13

Ty si chudák sis dost vytrpěla.To je jak zákon schválnosti.Třeba se ti to pomalu rozbíhá a aspon v nemocnici nemusíš zbytečně tvrdnout.Držím palečky a budem čekat na info kdyby si náhodou jela.Já žádný posli nemám jen se mi tam ted vrtí jak blázínek až to není příjemný.Doktor říká že je dost vysoko,ale já cítím pohyby i až dole nad.....

Haňule1 píše:
Ahoj holky,
tak dnes v noci jsem vůbec nespala.
Ve 22h mě chytli bolesti po 10ti minutách, ve 2h najednou skok po 5ti minutách. Bylo to pravidelný. Říkala jsem, počkám 2hodiny a pojedeme.
Ve 4h říkám, počkám ještě hodinu a v 5h jsem se rozhodla, že vyrazíme v 6hodin aby byly vyměněné směny a nebyl tak nějaký protivný ospalý doktor.
No nebudu to protahovat, v 5,30h jak když utne a bylo po všem…
Celý den mě strašně bolí břicho a v kříži ale žádný pravidelný kontrakce..
Ach jo..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.9.10 20:14

ja dneska taky akorat poslikovala po sexu jinak nic, sice se mi stahuje bricho ale jinak me akorat zlobily krizovy bolesti tak mi je chlap jakztakz rozmasiroval sikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.9.10 20:15
Ahojky vítej mezi námi :hug: Poslíčky můžeš mít i několik týdnů před porodem,ale ty si už na konci takže se brzy dočkáš :mrgreen: Já jsem 39+5tt a posli mi uplně přestali a hrozí mi vyvolání :zed:
15dracek-mracek15 píše:
Ahoj skoro maminy a maminy,jsem na zacatku 39 tydne a mam poslicky ale zajimalo by me jak dlouho muzou trvat nez dojde k opravdovemu porodu. Moc vam vsem dekuji za odpovedi :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.9.10 20:16
Copak ty tu ještě děláš alou rodit :palec: :palec: pořád jen poslíkuješ a já nic :pocitac: Tak už mě předběhni at můžu v klidu porodit já :mrgreen:
lenholka píše:
ja dneska taky akorat poslikovala po sexu jinak nic, sice se mi stahuje bricho ale jinak me akorat zlobily krizovy bolesti tak mi je chlap jakztakz rozmasiroval sikula
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.9.10 20:30

jo ani nevis jak bych to mela rada za sebou, mala je ted neskutecne tezka, aspon ji tak ted vnimam, jeste ke vsemu jsem ted tak neskutecne zabetonovana a nechapu jak muzu mit krece pri zacpe vpredu na podbrisku, nechapu :nevim: fakt jako kdyz do me zajede kudla hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.9.10 20:32
Včera si měla lítačku :mrgreen: Mi povídej o tom zabetonování já to kolikrát taky ze sebe musím tlačit až mě píchá v podbříšku si říkám,že bych toho malýho mohla posunout níž a je mi to hovínko platný :zed:
lenholka píše:
jo ani nevis jak bych to mela rada za sebou, mala je ted neskutecne tezka, aspon ji tak ted vnimam, jeste ke vsemu jsem ted tak neskutecne zabetonovana a nechapu jak muzu mit krece pri zacpe vpredu na podbrisku, nechapu :nevim: fakt jako kdyz do me zajede kudla hnus
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.9.10 20:42

nemela, byla jsem jednou a slo to jako po masle proto nechapu kde se to dneska zaseklo :roll: to je jak naschval a oboje se mi tam nevejdou, jeden z nich musi ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.9.10 20:58

tak to musíš přemluvit mimíse.Vím jak ti je znám to mooooc dobře nic příjemnýho.Mě se tam zas vrtí jak blázen až mě to píchá do kačky a to nechápu když je tak vysoko jak tvrdí doktoři :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.9.10 21:03

me taky prijde ze ty doktori kolikrat tak kecaj, jako vic nabombenou na spodku ji snad ani mit nemuzu, je teda fakt ze on se se mnou o nicem nebavi, nejaky jakoze je vysoko nebo nizko tkz nevim ale citim ji dost dole a do cipku to pekne boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.9.10 22:13
Haňule1 píše:
Jana4 píše:
Holky - nemáte někdo zkušenost nebo info o nařízeném císaři - po laserové operaci očí????

Teď mi volala mamina,že bych to měla oznámit a že někdo ze známých měl nařízen CS, aby se oči nezhoršili.

Dala jsem si odstranit cca 2dioptrie na dálku a asi by se mi to mohlo porodem zase vrátit,či co......

Budu ráda za jakékoli info, protože to je pro mě novinka na poslední chvíli :cert:
Ahoj,

Ahojky,
nevíš zda se jí vrátily po porodu nějaké dioptrie???
Otázkou je, zda to doktoři věděli, že je po laseru a nebo nevěděli???

Dííky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.9.10 10:36
Jana4 píše:
Haňule1 píše:
Jana4 píše:

Ahoj,

Ahojky,

Dííky moc.

Doktor to prý věděl. Je 6měsíců po porodu a zatím se oči nezhoršil.
Ale být Tebou tak se po tom ještě popídím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
5.9.10 11:04
Haňule1 píše:
Jana4 píše:
Haňule1 píše:
Jana4 píše:

Ahoj,

Ahojky,

Dííky moc.
Doktor to prý věděl. Je 6měsíců po porodu a zatím se oči nezhoršil.
Ale být Tebou tak se po tom ještě popídím…

Díky moc, zatím jsem celá, takže zítra jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.9.10 19:46
Semnou to taky extra neprobírá.Nevím kolik asi váží ani měří :cert: Jen když mu řeknu at mi řekne jestli budu rodit poví jen zavřená a mimi vysoko tak nevím.Já ho cítím dost vysoko,ale když hejbe ručičkama tak až dole
lenholka píše:
me taky prijde ze ty doktori kolikrat tak kecaj, jako vic nabombenou na spodku ji snad ani mit nemuzu, je teda fakt ze on se se mnou o nicem nebavi, nejaky jakoze je vysoko nebo nizko tkz nevim ale citim ji dost dole a do cipku to pekne boli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí