38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
31.8.10 10:37

teda hladovet kvuli moznymu cisari mi prijde zytecny, kdyz tak se da dat spinal (epidural) nevim jak to presne rozlisujou… a to muzes byt v klidu najedena, hlavne nevis jak dlouho to potrva nez se pro cisare rozhodnou a hladovet kvuli tomu, to budes akorat vic vystresovana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.8.10 10:53

No já minule spinál měla a „příjemná paní doktorka“ na mě hulákala jakto, že jsem pila(to že jsem i jedla jsem zatajila)…Asi jsem fakt nemohla čuchat, že budu rodit…No nic prostě ať si pak nějak poradí. Jdeme obědvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 13:01
Já ti teda povím ta kontrola v pátek už tě asi mine :mrgreen: Mimi pujde asi ven silný posli a do toho lítačka to už bude pěkně brzy :palec: myslím na tebe :hug:
Jana4 píše:
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
O půlnoci jsem šla uklízet a dobalit tašku. Spát se nedalo. Měla jsem „kontrakce po 5ti minutách“, že jsem lezla po zdi a mezi nima ještě takový slaboučký… Říkala jsem si, že vydržím co nejdýl a k ránu pojedeme.
Nakonec to přešlo :cert:

To vypadá na brzské překvapení…zkus horkou sprchu, třeba se to rozjede naplno :lol:

Břicho mám ale od té doby tvrdý a bolavý jako bych byla celou noc v posilovně. I když jsem včera skoro nic nejedla, tak mám pořád průjem a je mi fakt mizerně.
V pátek mám zase kontrolu, tak jsem zvědavá …
Co u vás? Nikdo nerodí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 13:01
Já ti teda povím ta kontrola v pátek už tě asi mine :mrgreen: Mimi pujde asi ven silný posli a do toho lítačka to už bude pěkně brzy :palec: myslím na tebe :hug:
Jana4 píše:
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
O půlnoci jsem šla uklízet a dobalit tašku. Spát se nedalo. Měla jsem „kontrakce po 5ti minutách“, že jsem lezla po zdi a mezi nima ještě takový slaboučký… Říkala jsem si, že vydržím co nejdýl a k ránu pojedeme.
Nakonec to přešlo :cert:

To vypadá na brzské překvapení…zkus horkou sprchu, třeba se to rozjede naplno :lol:

Břicho mám ale od té doby tvrdý a bolavý jako bych byla celou noc v posilovně. I když jsem včera skoro nic nejedla, tak mám pořád průjem a je mi fakt mizerně.
V pátek mám zase kontrolu, tak jsem zvědavá …
Co u vás? Nikdo nerodí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 13:04

normálně se napapej at máš taky nějakou energii.Oni si poradí když bude třeba neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 13:07

lenholka

Teda holka co ty tu ještě děláš :mrgreen: S tou sedačkou to jsem psala já.Proč to zbytečně tahat sebou,aby to potom smrdělo špitálem až do toho budeme ty naše drobečky strojit :srdce: Teda holky vy nemůžete v noci spát kvůli poslům a já zase mám strašný brnění do jedný ruky jde mi to přes prst a pak přes celou ruku,že nemůžu spát a do toho se dcerka rozhodla,že v noci začne vytrapovat takže jsme byli vzhůru :pocitac: Už se těším až pujde zítra poprvé do školky i když pro mě to bude hodně krušný,ale aspon si v klidu dodělám co potřebuju a odpočinu si :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.8.10 15:26

Holky u nás nic nového. Malého si vzala babi s dědou ven na procházku. Jdu poklidit a napustit si vanu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.8.10 17:31

Holky, tak já jsem sice 37.týden,ale už bych taky ráda měla Prcka u sebe, na druhou stranu ještě není tak velikej, jak jsem myslela, tak radši ať tam zůstane. Řekne mi někdo, co znamená zavřená na 1,5cm a prostupná na 1prst??? Teda vůbec tomu nerozumim. Navíc, jdu rodit císařem, tak bych nechtěla,aby těch prstů bylo víc :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.8.10 18:19

tak tobe prsty muzou bejt sumak prave kdyz jdes cisarem :lol: a nemelo to byt otevrena na 1,5cm??anebo je to CS 1,5?? to by znamenalo, ze se ti zacina zkracovat cipek a pomalinku se oteviraj porodni cesty kdyz propustna na 1 prst…si myslim teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 18:46
Teda bych si to s tebou nejradči vyměnila.Mě hrozí vyvolání v pátek a jsem zavřená všechno jak má být
Tiffany1 píše:
Holky, tak já jsem sice 37.týden,ale už bych taky ráda měla Prcka u sebe, na druhou stranu ještě není tak velikej, jak jsem myslela, tak radši ať tam zůstane. Řekne mi někdo, co znamená zavřená na 1,5cm a prostupná na 1prst??? Teda vůbec tomu nerozumim. Navíc, jdu rodit císařem, tak bych nechtěla,aby těch prstů bylo víc :-D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.8.10 18:55

Nene, právě,že říkal, že čípek je ještě 1,5cm a CS jsem měla 3 už ve 30.tt :mrgreen: Jsem marná:) Tak uvidíme, zítra jdu na předoperační a bojim, bojim :nevim: . Teda,ne toho předoperačního, ale tý operace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.10 19:29
Neboj to nic není takhle tě bude bolet břicho jinak by tě bolele kačena
Tiffany1 píše:
Nene, právě,že říkal, že čípek je ještě 1,5cm a CS jsem měla 3 už ve 30.tt :mrgreen: Jsem marná:) Tak uvidíme, zítra jdu na předoperační a bojim, bojim :nevim: . Teda,ne toho předoperačního, ale tý operace :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
1.9.10 06:34

AAlišek: Už aby byl Prcek venku, přeci jenom je to operace,mnooo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.9.10 08:45

Ahoj,
hlásím, že u nás nic.
Břicho tvrdé, bolí ale jinak se vůbec nic neděje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.9.10 11:33
Neboj to zvládneš.Já už po jednom jsem a ted bych chtěla se domluvit na druhým,ale na spinálu.
Tiffany1 píše:
AAlišek: Už aby byl Prcek venku, přeci jenom je to operace,mnooo :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí