Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, tak já už taky jen čekám až to na mě přijde, já toho mojeh o k tomu sexiku musím taky odkopat, furt má strachy a tak, ale musíme zkusit vše, o té masáži jsem slyšela, asi ju taky zkusím, ted popíjím maliník.
Já tak yčasto poslíkuju, bolestně, takže už bych to vše měla ráda z asebou, a na toho mojeho prcka se nemůžu dočkat!!
Tak jsem narazila na vaši diskusi a musim se s vámi ve všem ztotožnit.Termín mám 6.9.Klasika-posličci,křížové bolesti,divný výtok,nezdolatelná únava,strach z přenášení.Už jsem taky vyzkoušela vše možný,ale nic porod nerozběhlo.Už nemůžu normálně fungovat,už si to těhotenství vůbec neužívám.Ve středu jdu na kontrolu.Myslíte,že kdybych si řekla,aby mi provedl Hamiltona,že by to doktor na mé přání provedl?
Ahojky tak koukám,že máme uplně stejný termín
Já poslíkuju jak kdy,ale jsem pořád zavřená nic se neděje.Ve čtvrtek jdu na kontrolu jestli do tý doby neporodím a v pátek mi hrozí špitál ![]()
Tak my už máme po grilovačce a pořád 2v1 jediný co z toho mám,že jsem se fakt přejedla
Až pujde malá spát mám slíbeno od manži masáž brádavek a sexík tak jsem zvědavá kéž by jsme v noci jeli ![]()
Ahojky,
koukám, že opravdu všude téměř stejné…já mám termín 7.9., pouze mi tuhne břicho občas, únava, malému musím domlouvat aby si lehnul jinak v bříšku, někdy je to opravdu nesnesitelné.....nic nepomáhá.....
Až konečně někdo bude rodit…napiště prosím co pomohlo porod rozjet......
Mně přijde, že už skoro každý rodí CS a vyvolávaně…přirozeně minimálně..... ![]()
AAlisek píše:
Tak my už máme po grilovačce a pořád 2v1 jediný co z toho mám,že jsem se fakt přejedlaAž pujde malá spát mám slíbeno od manži masáž brádavek a sexík tak jsem zvědavá kéž by jsme v noci jeli
tak u nas se grilovani zrusilo kvuli desti, sedeli jsme v baraku, ale bylo vinko tak uvidime jak jeste ukecam manzu ![]()
Taky mi přijde,že většina rodí CS nebo vyvoláním.My přijde čím víc chcem rodit mimisi stávkujou
Já se pořád pozoruju a nic
Taky musím občas do malýho žduchat,aby hodil jinou pozici bud mě tlačí na močák nebo jinde.
Zdravím Vás po ránu a těším se, zda se někdo rozrodil… ![]()
U nás klídek, pro změnu jsme se krásně vyspinkali, tedy jsem bez únavy…vcelku to jde.
Když opomenu myšlenku na přání, které né a né se splnit - porod…asi jsme ještě málo natěšení… ![]()
lenholka
foto s tou kočičkou je úžasné…
máme kocourka a také má tendence se pořád vtírat k bříšku, říkáme že ho cítí a už s ním kámoší..... ![]()
U nás svítí sluníčko, vypadá to, že jsme nějak citlivý na počasí…
Všem Vám přeji krásnou neděli a pokud někdo rozjíždí porod, nezapomeňte nás referovat ![]()
Bre dopoledne,
tak u nas se vcera nic nekonalo, odpadla jsem jako pytel brambor, tak mooozna dneska, ale kdyz si predstavim co me ceka za uklid a prani po prijezdu vecer domu tak nevim nevim…
koukam, ze je to u vsech pri starym, tak nic, asi zalehnu ke knizce a budu doufat, ze mi to dnesni odpoledne utece a konecne vyrazime domuuuuuuu
Dobrý odpolko holky tak já jsem taky stále 2v1
Včera byl sex,ale nic z toho není
Tak už nevím co dělat,aby to zabralo.Snad už jen doufat
Ale už by někdo mohl začít rodit konec měsíce tak šup šup holky ![]()
AAlisek:
Také furt 2v1 ![]()
Se mimískům moc nechce na ten svět ![]()
Tak uvidíme kdo bude na řadě ![]()
Pavča S píše:
AAlisek:
Také furt 2v1
Se mimískům moc nechce na ten svět
Tak uvidíme kdo bude na řadě
to máš pravdu,je jim u nás moc dobře, ještě mi říkala jedna mamina, že účinkuje - hladovka -mimi nedostane najíst a chce jít ven…
, údajně se jí to povedlo......jeden den nejedla a druhý den jela.....
Já s tím mám problém.....nikdy jsem nedržela ani žádnou dietu.....musela bych si to pořádně srovnat v hlavě…
nevím.
Co myslíte? Slyšeli jste někdo o tom?
Ahoj,
my také pořád 2v1.
Dokonce už ani neposlíkujeme, jen mě děsně bolí v pravém třísle a hlava.
Včera jsme byli na leteckém dnu. Lítali nám nad hlavama gripeny, to byl pro mě takovej zážitek až jsme se klepala.
Pak vzal přítel Matýska na vyhlídkový let. To jsem na zemi kromě klepání se i bulela.
Myslela jsem, že to budem k něčemu a pojedem … a nic.
Asi se teď Šimonek spíš bojí na svět než aby pospíchal…
Já teda nevím navydržela bych držet hladovku a vůbec teda si nemyslím,že je to dobrý pro mimi.Já už jsem se smířila,že pujdu na vyvolání
![]()