Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to mám před sebou.Nevim,nevim.Ten olej nahoře.Mužíček se šklebí za mě.Ještě bych si prej mohla dát tu horkou vanu,čer.víno a promasírujem bradavky.Se divím,že si nepřipomněl ještě sex.
![]()
Haňule1 píše:Julliet píše:
No mě to taky připadalo drastický ta slivovice,ale je jí tam tak málo,že si myslím,že sklenka vína obsahuje stejné množství alkoholu.Přinejhorším se pořádně pose…Dneska jsem si rači ale projistotu zavolala svýmu doktorovi a ten nic proti tomu neměl,že to zná a hlavně je to vše vlastně přírodní.Ale je fakt,že už těch pár dní se dá vydržet.Tak nevim.Skusím toho malé množství.![]()
Držím palce:-)
Julliet píše:
Tak to mám před sebou.Nevim,nevim.Ten olej nahoře.Mužíček se šklebí za mě.Ještě bych si prej mohla dát tu horkou vanu,čer.víno a promasírujem bradavky.Se divím,že si nepřipomněl ještě sex.![]()
![]()
me vcera v posteli napadlo proc jsem do prkynka nesla do ty masaze bradavek… a pak me trklo, ze porad nemam preorganizovanou tu tasku do porodnice, a nekdo nekde psal, ze ma naskladany veci pro mimi v autosedacce, no to me taky mohlo napadnout ze jooo
tkz jenom drogerku pro mimi do my tasky a neco lehouckyho a bude to, to se vejdeeeeee… musi
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
O půlnoci jsem šla uklízet a dobalit tašku. Spát se nedalo. Měla jsem „kontrakce po 5ti minutách“, že jsem lezla po zdi a mezi nima ještě takový slaboučký… Říkala jsem si, že vydržím co nejdýl a k ránu pojedeme.
Nakonec to přešlo ![]()
Břicho mám ale od té doby tvrdý a bolavý jako bych byla celou noc v posilovně. I když jsem včera skoro nic nejedla, tak mám pořád průjem a je mi fakt mizerně.
V pátek mám zase kontrolu, tak jsem zvědavá …
Co u vás? Nikdo nerodí?
Jo, tak ti nevim, myslim, že v pátek se na kontrolu nedostaneš
![]()
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
O půlnoci jsem šla uklízet a dobalit tašku. Spát se nedalo. Měla jsem „kontrakce po 5ti minutách“, že jsem lezla po zdi a mezi nima ještě takový slaboučký… Říkala jsem si, že vydržím co nejdýl a k ránu pojedeme.
Nakonec to přešlo![]()
To vypadá na brzské překvapení…zkus horkou sprchu, třeba se to rozjede naplno
Břicho mám ale od té doby tvrdý a bolavý jako bych byla celou noc v posilovně. I když jsem včera skoro nic nejedla, tak mám pořád průjem a je mi fakt mizerně.
Co u vás? Nikdo nerodí?
Mě včera začalo bolet v zádech a jako při MS, ale nic velkého, jen jsem opět unavená, že jsem ráno myslela, že nevstanu.....divný, jako by na mě lezla chřipka…
Dnes jsem 39 a zítra KO, tak doufám, že se něco děje…
Je už to opravdu dlouhé..... ![]()
Jdu dát sprchu, snad se ještě proberu a nastartuju ![]()
Někdo rodí?????
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
Nakonec to přešlo
Co u vás? Nikdo nerodí?
joo tak taky myslim, ze do patku uz budes nekde jinde ![]()
konecne se neco dejeeeee ![]()
Tiffany1 píše:
Co do pátku, možná už nás ani nečte
Holky čtu… ![]()
Jsem tady, čučim s malým na pohádky. Břicho bolí ale jinak nic…
Půjdeme uklízet do podkroví(které je v rekonstrukci)…tak se to tím možná hne. Až malej usne tak dám vanu a uvidíme. …
Mamka mi taky tvrdí, že už je to ono, že se to rozjíždí ale já tomu už ani nevěřím.
Julliet jak jsi dopadla s tím koktejlem?
Hani, hlavně si žádnej koktejl nedávej nebo porodíš doma ![]()
Já si taky myslím, že už pomažeš ![]()
Tiffany1 píše:
Hani, hlavně si žádnej koktejl nedávej nebo porodíš doma
Já si taky myslím, že už pomažeš
Nene do toho já bych nešla. Toho bych se trochu bála… Já na ty experimenty moc nejsem…Jsem srab.
Holky nevíte jak to je, když budu najedená a v porodce by rozhodli že císař?
S velkou pravděpodobností to podle mého dr. císař bude tak nevím jestli teda držet hladovku nebo ne…
Co se mnou budou dělat když budu najedená?? ![]()