38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.8.10 18:45

Tak to mám před sebou.Nevim,nevim.Ten olej nahoře.Mužíček se šklebí za mě.Ještě bych si prej mohla dát tu horkou vanu,čer.víno a promasírujem bradavky.Se divím,že si nepřipomněl ještě sex. :-D :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.8.10 19:06

to prijde samo na zaver :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.8.10 19:12
Tak jsem na to zvědavá.Držím :palec: :palec:
Haňule1 píše:
Julliet píše:
No mě to taky připadalo drastický ta slivovice,ale je jí tam tak málo,že si myslím,že sklenka vína obsahuje stejné množství alkoholu.Přinejhorším se pořádně pose…Dneska jsem si rači ale projistotu zavolala svýmu doktorovi a ten nic proti tomu neměl,že to zná a hlavně je to vše vlastně přírodní.Ale je fakt,že už těch pár dní se dá vydržet.Tak nevim.Skusím toho malé množství. :-?
:pankac: :pankac:
Držím palce:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.8.10 19:14
Tak pak informuj jestli si se potom po…jak tady se psalo nebo jestli to učinkuje :pankac: Držím :palec: a myslím na tebe :hug:
Julliet píše:
Tak to mám před sebou.Nevim,nevim.Ten olej nahoře.Mužíček se šklebí za mě.Ještě bych si prej mohla dát tu horkou vanu,čer.víno a promasírujem bradavky.Se divím,že si nepřipomněl ještě sex. :-D :-D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.8.10 08:37

me vcera v posteli napadlo proc jsem do prkynka nesla do ty masaze bradavek… a pak me trklo, ze porad nemam preorganizovanou tu tasku do porodnice, a nekdo nekde psal, ze ma naskladany veci pro mimi v autosedacce, no to me taky mohlo napadnout ze jooo :lol: tkz jenom drogerku pro mimi do my tasky a neco lehouckyho a bude to, to se vejdeeeeee… musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.8.10 08:59

Ahoj holky,
u nás noc šílená.
O půlnoci jsem šla uklízet a dobalit tašku. Spát se nedalo. Měla jsem „kontrakce po 5ti minutách“, že jsem lezla po zdi a mezi nima ještě takový slaboučký… Říkala jsem si, že vydržím co nejdýl a k ránu pojedeme.
Nakonec to přešlo :cert:
Břicho mám ale od té doby tvrdý a bolavý jako bych byla celou noc v posilovně. I když jsem včera skoro nic nejedla, tak mám pořád průjem a je mi fakt mizerně.
V pátek mám zase kontrolu, tak jsem zvědavá …
Co u vás? Nikdo nerodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.8.10 09:02

Jo, tak ti nevim, myslim, že v pátek se na kontrolu nedostaneš :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
31.8.10 09:09
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
O půlnoci jsem šla uklízet a dobalit tašku. Spát se nedalo. Měla jsem „kontrakce po 5ti minutách“, že jsem lezla po zdi a mezi nima ještě takový slaboučký… Říkala jsem si, že vydržím co nejdýl a k ránu pojedeme.
Nakonec to přešlo :cert:

To vypadá na brzské překvapení…zkus horkou sprchu, třeba se to rozjede naplno :lol:

Břicho mám ale od té doby tvrdý a bolavý jako bych byla celou noc v posilovně. I když jsem včera skoro nic nejedla, tak mám pořád průjem a je mi fakt mizerně.
Co u vás? Nikdo nerodí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
31.8.10 09:14

Mě včera začalo bolet v zádech a jako při MS, ale nic velkého, jen jsem opět unavená, že jsem ráno myslela, že nevstanu.....divný, jako by na mě lezla chřipka…

Dnes jsem 39 a zítra KO, tak doufám, že se něco děje…
Je už to opravdu dlouhé..... :cert:

Jdu dát sprchu, snad se ještě proberu a nastartuju :lol:

Někdo rodí?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.8.10 09:34
Haňule1 píše:
Ahoj holky,
u nás noc šílená.
Nakonec to přešlo :cert:
Co u vás? Nikdo nerodí?

joo tak taky myslim, ze do patku uz budes nekde jinde :palec:
konecne se neco dejeeeee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.8.10 09:47

Co do pátku, možná už nás ani nečte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.8.10 10:23
Tiffany1 píše:
Co do pátku, možná už nás ani nečte :mrgreen:

Holky čtu… :roll:
Jsem tady, čučim s malým na pohádky. Břicho bolí ale jinak nic…
Půjdeme uklízet do podkroví(které je v rekonstrukci)…tak se to tím možná hne. Až malej usne tak dám vanu a uvidíme. …
Mamka mi taky tvrdí, že už je to ono, že se to rozjíždí ale já tomu už ani nevěřím.

Julliet jak jsi dopadla s tím koktejlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
31.8.10 10:25

Hani, hlavně si žádnej koktejl nedávej nebo porodíš doma :-D
Já si taky myslím, že už pomažeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.8.10 10:27
Tiffany1 píše:
Hani, hlavně si žádnej koktejl nedávej nebo porodíš doma :-D
Já si taky myslím, že už pomažeš :mrgreen:

Nene do toho já bych nešla. Toho bych se trochu bála… Já na ty experimenty moc nejsem…Jsem srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.8.10 10:27

Holky nevíte jak to je, když budu najedená a v porodce by rozhodli že císař?
S velkou pravděpodobností to podle mého dr. císař bude tak nevím jestli teda držet hladovku nebo ne…
Co se mnou budou dělat když budu najedená?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky