Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
lenholka píše:
tak asi na tom zmenenym tlaku neco bude, ptz me teda dneska taky desne, uz ani nevim jak mam sedet, lezet, do toho bych a 15minut litala na malou, jako fakt opruz a jeste me vsechno svedi bohajehoooooo
To jsi mi teď připoměla jak mě v noci svěděli dlaně.
Myslela jsem, že se zblázním.
To jsem teda ještě nezažila.
Holky bude nám tak z toho počasí mě dneska poprvé za celý těhu bolela hlava.Ted asi od pěti hodin mě v kuse bolí břicho jako při menzes a záda jenže to neodeznívá tak nevím co to je.Dušička se má a má teda pořádně velkýho mimíska ![]()
co by to bylo…poslici
bud se ti to rozjede anebo jak to prislo tak to odejde, ale tipla bych ze to je k tomu pocasi celkove, dneska to fakt stoji za prt
Holky myslíte že nebude vadit když budem s manžou sexíkovat
když jsem otevřená skoro na tři prsty??? ![]()
Dušičce mooooooc gratuluji ![]()
Já už tomu nevěřím ty poslíkuješ jako blazen a pořád jsi tu
Určo ne třeba budeš potom rodit
Já chtěla taky dnes,ale tak mě bolí v podbříšku a záda do toho ta unava,že to dnes nedám,ale zítra určo ![]()
Tak my to schválně risknem,možná že se malá rozhodne jít už ven
Holky tak už nějaká roďte
![]()
Alisku zas az tak neposlikuju
to je vzdycky po chvilkach pres den obcas pres noc ale nic hroznyho…
jenom ta jedna vyzivna noc stala za to…ale tak blizime se k tydnu po tom co mi odesla zatka tak uvidime
) ja rikam, ze by uz mala mohla ven a vsichni na me porad kricej ze neee ze je jeste brzo, vcera jsme se kvuli tomu i s mamkou pohadaly, ptz zaryte tvrdila, ze miminka se rodej v 42.tydnu a nedala si vysvetlit, ze opravdu to dite je od 38.tydne hotovy ![]()
Jojo, pak už jenom tloustne a tloustne, a ten porod
. Podle mě je víceméně hotové už od 36.tt,kdy dozrají plíce..pak už záleží poze na váhovém přírůstku,a to už bych moc nehrotila,až bude chtít, vyskočí
![]()
Hlásím se, že jsme stále 2v1 a to i po sexíku,takže dnes pokračujeme ![]()
Tak co, někdo rodí.......:)
Dušička by se mohla dnes ozvat…myslím na ni, snad má nejhorší za sebou - 24hod a už si trochu užívá mimi.
Ahoj holky taky se hlasím stále 2v1
Dneska se chystám na masáž bradavek a pořádnej sexík trošku toho vitamínu,aby jsme do sebe dostali
Zachvíli jdem na akci tak doufám,že malá brzy ulehne a já taky nebudu zničená.Jo a ve 42týdnu se mi zdá pozdě vždyt ty děti ted tak rychle přibíraj kdo to má pak rodit
dušičce tiše závidím ![]()
ahojky holkyyyy,
nas dneska ceka grilovacka, tesim se ze si tam dam po 9 mesicich sklenicku vina, svagrova ma nejaky vyborny malinovy
a vecer potom mozna akce s manzou a uvidime ![]()
davam sem jednu fotecku poobedni siesty, to se ty zvirata maj ![]()
Ahoj holky všem přeji pěkný den ![]()
Tak my jsme včíra zkoušeli malou vyhánět a nic,už by klidně mohla ven se z toho picnu
jak už se koulím.....nu dneska to zopáknem
ale moc tomu nedávám ![]()