Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jj, taky tyden pred terminem.
Mysleli jsme ,ze dalsi mimco do tech dvou let. Planovat muzem a pak to stejne nemusi jit, ze.
Fakt nejak nevim ![]()
Asi se ted nejvic bojim toho, ze se porod nerozjede, budou vyvolavat a nakonec stejne skoncime CS… Ze se budem v porodnici jen „zbytecne“ treba tri tydny trapit.
No, nejak to dopadne…
Tobe manzel takhle cestuje? Tak to mas „vesele“. Tak budu drzet palec, at se aspon do vikendu udrzis 2v1 ![]()
dusicka.. píše:
Mysleli jsme ,ze dalsi mimco do tech dvou let. Planovat muzem a pak to stejne nemusi jit, ze.
Fakt nejak nevim
Asi se ted nejvic bojim toho, ze se porod nerozjede, budou vyvolavat a nakonec stejne skoncime CS… Ze se budem v porodnici jen „zbytecne“ treba tri tydny trapit.
No, nejak to dopadne…Tobe manzel takhle cestuje? Tak to mas „vesele“. Tak budu drzet palec, at se aspon do vikendu udrzis 2v1
Cestuje, už jsem ale zvyklá a bohužel to v dnešní „drahé“ době jinak nejde.
Je pryč od pondělí-pátku.
Strašně ho u porodu chci ale když to nepůjde tak se nedá nic dělat. On se bude snažit dostat co nejrychleji domů až zavolám že „už“ no ale uvidíme.
S Matějem nám to vyšlo. Ve 4hodiny ráno měl odjet a mě chytli o půlnoci bolesti, sice jsem vůbec netušila jestli je to ono ale už jsem ho do práce nepustila a dobře udělala…
Bolí mě záda jak čert.
Ještě že se alespoň trochu ochladilo a dá se dýchat…
dusicka.. píše:
Fakt nejak nevim
No, nejak to dopadne…Tobe manzel takhle cestuje? Tak to mas „vesele“. Tak budu drzet palec, at se aspon do vikendu udrzis 2v1
Jani já myslím, že Ti porod hned zkusí vyvolat pokud se tedy nedohodnete na císaři.
Nějak se mi nechce věřit, že by Tě „nás“ tam nechali tvrdnout třeba 14dní.
Já se teda nenechám. Mám doma 2,5letého prcka a nemám ho kam dát. Musím být co nejrychleji zpátky.
lenholka píše:AAlisek píše:koukam, ze ses pekne nedockava, ale ocividne se nikomu nechce
Ahoj holky co to máte pořád s těma poslama já nic jen mě dnes píchá občas v podbříšku až mi to jde do noh to je celýMalej se taky nějak sklidnil tak nevím jestli je to normal
Jinač se máte,že jste se v noci vyspinkali já ne dnes jsem měla brnění do prstů až mi to šlo do celý ruky takže jsem nemohla najít tu správnou polohu
Už to tu někdo rozlouskněte
ne ja jsem dneska prohlasila, ze o vikendu uz budu rodit (njn jenom my zbozny prani)
Tak to jsem ráda,že tu je někdo semnou kdo nemá nic
Tu nemocnici ti nezávidím,ale asi mě brzy taky čeká jestli to nepujde samo
Já už,ale císaře znova fakt nechci
budu na tebe moc myslet a o víkendu budeš mít určitě mimíska už u sebe a po neděli nám napíšeš věř ![]()
Hanule, tak snad to jsou jen posli a vydrzis do prijezdu manzela ![]()
Aalisku, ja se teprve zitra dozvim, co se mnou maji v planu. Tak nejak pochybuju, ze bychom uz o vikendu byli dva.
A taky doufam, ze se podari rozchodit nejaky mobilni net a budu online i ve spitale…
Tož holky, žádná nic? Tu nakukuju co a jak a furt nic
Tak ať to brzy příjde ![]()
Jdu zapnout myčku, pověsit prádlo a spát.
Dobrou noc všem.
H.
Ahoj holky, tak se dnes také konečně hlásím. Máme po kontrole, vše v pořádku, další kontrola 31.8., hlavička se sice už tlačí dolů, ale na druhorodičku prý nic moc nález, takže pan doktor konstatoval, že se sice může mýlit, ale je přesvědčen, že se určitě uvidíme za týden. Jsem už zděšená z každýho výstupu na váhu, protože nevím, jak to dělám, ale týdně teď přibírám kilo
, cítím se jako hroch a nejradši bych, kdyby už bylo kolem 4.září.
Dušičko, ať ti to zítra dopadne co nejlépe.
A všechny ostatní holky držte se a nabírejte sílu, budeme jí potřebovat ![]()
Bre rano…
dneska luxusni noc, na zachode v 1 a pak az pul 7, takhle uz jsem se dlooouho nevyspala, nj mamka ma holt dobry postele, ne jak ty nase mekky matracky…
a stale ticho po pesine u nas
Také zdravím po ránu, ovšem já noc šílenec…bylo mi špatně už od večera, ale od žaludku, trvalo to celou noc,pila jsem mlíko na žáhu kroutila se podle toho jak se kroutil malej v bříšku.....
Jak to máte s otoky nohou?Mně je divný, že už mi po noci ani nesplasknou úplně…
Dnes jdu na KO, jsem zvědavá a případně požádám doktora o ten hmat …Hemilton, či jak se to jmenuje.
Zatím, pa všem.
Krasny ctvrtek ![]()
Petisku, na kila prd, hlavne ze je mimi v poradku!!!
Lenholka, to je fajne, ze ses krasne vyspala
Tak u vas budete asi muset vymenit matrace, at se dobre chrupe i ve vlastni postylce ![]()
Jani, teda tak takovou noc nezavidi
Drzim palec na KO a at Ti dr. nejak pomuze ![]()
U nas teda noc taky nic moc, ale to spis pracovaly nerviky z toho, co nas ceka…
Ted uz jsem „ubytovana“ a o neco kidnejsi. Po rozmluve s primarem, zvazeni vsech pro a proti, jsme se rozhodli pro CS. Takze zitra uz nas bude o jednoho vic.
Bojim se, ale porad si opakuju, ze vzhledem k tomu, ze chceme jeste jedno mimi, je tohle bezpecnejsi…