38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
2.11.10 17:53

Ahoj Evi,
já jsem včera měla docela pilno, tak jsem se sem ani nedostala.
V poradně - my jsme taky OK, malá už má taky 3510g. Jinak jsme tam neměli naši paní doktorku, tak to bylo celkově takové divné - stará babka, co chodí už jen na zástupy a jakoby se málem bála na malou sáhnout :-?
Spaní včera taky docela ušlo 17.00 - 22.00 - 1.30 - 4.30 - 8.00.
Ovšem jizva mě bolí, jak čert. Někde tam uvnitř, jak to mám pozašívané. Při přetáčení z boku na bok, nebo když vstávám z postele, tak to tak ukrutně pálí, že mám co dělat, abych to překonala a nějak se pohla. Stlačuju si břicho rukou, abych víc cítila ten tlak než to pálení, ale moc to nepomáhá.
No a včera jsme se taky prošli po té poradně po venku, ušli jsme asi tak 3 km a já měla co dělat, abych se ještě vybelhala k nám do 3. patra a měla jsem dost. No doufám, že mě to brzo začne přecházet ta bolest po tom řezu, bo si nedovedu představit, jak budu tahat malou a tašky, když už nebudu mít doma na pomoc manžela (Má ještě až do 8.11. dovču, aby si nás užil. Dělá vlakvedoucího a na směny, takže se i dva dny nevidíme, pak přijede na noc a zase na den až dva mizí a pak je dva až tři dny doma a tak pořád dokola.)
Cítím se taky dobitá, jak kůň. S poleháváním přes den máš pravdu, člověk si plánuje odpočinek a nakonec je pořád něco o co musíš zakopávat a někde pobíhat, a z poleženíčka nic není. Odpo příjde domů školák a do večera je vystaráno. :-)
Těším se, až se to napětí vytratí a nějak se to všechno stabilizuje a zajede se řád. Teď mám pocit, že se kvůli tomu břichu sama bez pomoci ani nevyhrabu s malou ven, a tak bych chtěla namyšleně :wink: jezdit s kočárkem, když je tam tak hezky 8-)
Tak zatím pá a klidnou noc!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky