Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
HOLKY, LENHOLKA MÁ ŠTĚPÁNKU 3030G A 50CM, JSOU ZDRAVÍ A UNAVENÍ ![]()
Tak Vás všechny zdravím po dnešním vyloženě doktorském dni!!!
AAlisku, tak zítra ráno nastupuji také na vyvolání…tak se můžeme podporovat… ![]()
Dle UZ má mimčo 4kg, takže pochybuji, že porodím, spíš si myslím, že budu 12hod trpět a potom CS.Takže si to užiju.Program vůbec nevím.....jestli hned nebo až na noc jako TY.
Jinak mi dnes pro jistotu ještě doktorka udělala ten hmat.....nepříjemný, trochu mě bolí břicho a hlavně krvácím…ale na to mě upozornila.
Nález mám stále stejný, žádné otevírání se nekoná ![]()
Koukám, že se to tady pěkně rozjelo a budeme rodit snad všichni v jeden týden… ![]()
Konečně.....jsem nedočkavá zpráv…
Lenholko,Super …velká gratulace…teď už bude jen lépe…
![]()
Nic rychlého to tedy nebylo.....asi si zkusila.
Měla epidural?Nevíš Tiff?
Jana4 píše:
AAlisku, tak zítra ráno nastupuji také na vyvolání…tak se můžeme podporovat…
Dle UZ má mimčo 4kg, takže pochybuji, že porodím, spíš si myslím, že budu 12hod trpět a potom CS.Takže si to užiju.Program vůbec nevím.....jestli hned nebo až na noc jako TY.Jinak mi dnes pro jistotu ještě doktorka udělala ten hmat.....nepříjemný, trochu mě bolí břicho a hlavně krvácím…ale na to mě upozornila.
Nález mám stále stejný, žádné otevírání se nekoná
Koukám, že se to tady pěkně rozjelo a budeme rodit snad všichni v jeden týden…
Tak ty už taky zítra???? Já mám teprv zítra volat do porodky a objednat se tam na pátek…ale vůbec nevím, jestli jen na kontrolu, konzultaci, či už se domluvit nějak přesněji co a jak…nevím…Malá má teď 3.5kg ale ven se jí pořád nechce potvůrce malý… ani známky po nějakých kontrakcích či stazích…prostě nic ![]()
Nevím, nechci ji teď otravovat, psala jsem jí a neodepsala, tak asi s Prcek spinkají, tak je nebudu rušit, ale hned,jak dá echo,tak to sem připíchnu
![]()
doktorka mi napsala doporučení, že mě předává porodnici, také jsem málem měla přijít ještě ve čtvrtek na KO, ale umluvila jsem je tam…že mám 9tého narozky
no a pomohl mi i UZ - kde malý má 4kg!!!
Hlavně jsem tam ještě dnes jela - se domluvit,tak uvidíš…třeba ještě nastoupíš také..... ![]()
Nález také žádný nemám… ![]()
Tiffany1 píše:
HOLKY, LENHOLKA MÁ ŠTĚPÁNKU 3030G A 50CM, JSOU ZDRAVÍ A UNAVENÍ
Holky já jsem nějak přehlídla, že Lenholka rodí…
Lenholko obrovská gratulace
Štěpánce hodně štěstíčka a zdravíčka ![]()
Jana4 píše:
AAlisku, tak zítra ráno nastupuji také na vyvolání…tak se můžeme podporovat…
Dle UZ má mimčo 4kg, takže pochybuji, že porodím, spíš si myslím, že budu 12hod trpět a potom CS.Takže si to užiju.Program vůbec nevím.....jestli hned nebo až na noc jako TY.Jinak mi dnes pro jistotu ještě doktorka udělala ten hmat.....nepříjemný, trochu mě bolí břicho a hlavně krvácím…ale na to mě upozornila.
Nález mám stále stejný, žádné otevírání se nekoná
Koukám, že se to tady pěkně rozjelo a budeme rodit snad všichni v jeden týden…
Jana4 píše:
doktorka mi napsala doporučení, že mě předává porodnici, také jsem málem měla přijít ještě ve čtvrtek na KO, ale umluvila jsem je tam…že mám 9tého narozkyno a pomohl mi i UZ - kde malý má 4kg!!!
Hlavně jsem tam ještě dnes jela - se domluvit,tak uvidíš…třeba ještě nastoupíš také.....
Nález také žádný nemám…
To jsem teda zvědavá! Zítra tam budu volat dopoledne, tak pak dám vědět, co si na mě vymysleli ![]()
Holky,držím vám palečky,ať už máte to štěstí u sebe co nejrychleji.
Štěpánce přeju krásnej a šťastnej život.
Já jdu zítra na kontrolu a pro vypsání papíru do porodky.Ale třeba když jste to už odstartovali,tak já to nebudu mít za potřebí.Držím pěstičky. ![]()
AAlisek píše:
To my už si asi nepřečtem
No jo, to mě nenapadlo
. Tak dávejte průběžně vědět, jak to s váma vypadá- přes ten mobil. Budu na vás myslet
.Snad bude vše o.k. a tabulka se bude plnit tak, jak má a né, že nás bude pořád někdo předbíhat
![]()
holky mějte se tu hezky a myslete na nás co máme nástup nebo co začnou rodit
pa
AAlisek píše:
holky mějte se tu hezky a myslete na nás co máme nástup nebo co začnou rodit![]()
pa
AAlisku, napsala jsem ti na sebe tel na soukromou…máš to?