38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
7.9.10 14:17

HOLKY, LENHOLKA MÁ ŠTĚPÁNKU 3030G A 50CM, JSOU ZDRAVÍ A UNAVENÍ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 15:05

Gratulujeméééééé hurá hodně zdravíčka do života!!! :srdce: :srdce: :huban: :huban: :huban: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.9.10 15:18

Tak Vás všechny zdravím po dnešním vyloženě doktorském dni!!!
AAlisku, tak zítra ráno nastupuji také na vyvolání…tak se můžeme podporovat… :dance:
Dle UZ má mimčo 4kg, takže pochybuji, že porodím, spíš si myslím, že budu 12hod trpět a potom CS.Takže si to užiju.Program vůbec nevím.....jestli hned nebo až na noc jako TY.

Jinak mi dnes pro jistotu ještě doktorka udělala ten hmat.....nepříjemný, trochu mě bolí břicho a hlavně krvácím…ale na to mě upozornila.

Nález mám stále stejný, žádné otevírání se nekoná :cert:

Koukám, že se to tady pěkně rozjelo a budeme rodit snad všichni v jeden týden… :dance:
Konečně.....jsem nedočkavá zpráv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.9.10 15:22

Lenholko,Super …velká gratulace…teď už bude jen lépe… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Nic rychlého to tedy nebylo.....asi si zkusila.
Měla epidural?Nevíš Tiff?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.9.10 15:27
Jana4 píše:
AAlisku, tak zítra ráno nastupuji také na vyvolání…tak se můžeme podporovat… :dance:
Dle UZ má mimčo 4kg, takže pochybuji, že porodím, spíš si myslím, že budu 12hod trpět a potom CS.Takže si to užiju.Program vůbec nevím.....jestli hned nebo až na noc jako TY.

Jinak mi dnes pro jistotu ještě doktorka udělala ten hmat.....nepříjemný, trochu mě bolí břicho a hlavně krvácím…ale na to mě upozornila.

Koukám, že se to tady pěkně rozjelo a budeme rodit snad všichni v jeden týden… :dance:
Konečně.....jsem nedočkavá zpráv…

Tak ty už taky zítra???? Já mám teprv zítra volat do porodky a objednat se tam na pátek…ale vůbec nevím, jestli jen na kontrolu, konzultaci, či už se domluvit nějak přesněji co a jak…nevím…Malá má teď 3.5kg ale ven se jí pořád nechce potvůrce malý… ani známky po nějakých kontrakcích či stazích…prostě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.9.10 15:31

Nevím, nechci ji teď otravovat, psala jsem jí a neodepsala, tak asi s Prcek spinkají, tak je nebudu rušit, ale hned,jak dá echo,tak to sem připíchnu :lol: :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.9.10 15:51

doktorka mi napsala doporučení, že mě předává porodnici, také jsem málem měla přijít ještě ve čtvrtek na KO, ale umluvila jsem je tam…že mám 9tého narozky :dance: no a pomohl mi i UZ - kde malý má 4kg!!!
Hlavně jsem tam ještě dnes jela - se domluvit,tak uvidíš…třeba ještě nastoupíš také..... :dance:
Nález také žádný nemám… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.9.10 18:46
Tiffany1 píše:
HOLKY, LENHOLKA MÁ ŠTĚPÁNKU 3030G A 50CM, JSOU ZDRAVÍ A UNAVENÍ :-D

Holky já jsem nějak přehlídla, že Lenholka rodí…

Lenholko obrovská gratulace :srdce: :huban: Štěpánce hodně štěstíčka a zdravíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 19:00
Jani jsem tak ráda,že v tom nejsem sama :palec: Já to taky tak nějak nevím přesně co semnou bude jen tu tabletu na noc.tobě aspon ten hmat mě vůbec nic :zed: Já mám taky strach,že mě zas nechaj až do tlačení normalně a nakonec skončím na císaři :pocitac: To je to z čeho mám největší strach :nevim: jsem zvědavá kdo z nás porodí dříve :pankac:
Jana4 píše:

Konečně.....jsem nedočkavá zpráv…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.9.10 19:15
Jana4 píše:
doktorka mi napsala doporučení, že mě předává porodnici, také jsem málem měla přijít ještě ve čtvrtek na KO, ale umluvila jsem je tam…že mám 9tého narozky :dance: no a pomohl mi i UZ - kde malý má 4kg!!!
Hlavně jsem tam ještě dnes jela - se domluvit,tak uvidíš…třeba ještě nastoupíš také..... :dance:
Nález také žádný nemám… :cert:

To jsem teda zvědavá! Zítra tam budu volat dopoledne, tak pak dám vědět, co si na mě vymysleli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 19:21

dasafari

To my už si asi nepřečtem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.9.10 21:03

Holky,držím vám palečky,ať už máte to štěstí u sebe co nejrychleji. :srdce: Štěpánce přeju krásnej a šťastnej život. :kytka: Já jdu zítra na kontrolu a pro vypsání papíru do porodky.Ale třeba když jste to už odstartovali,tak já to nebudu mít za potřebí.Držím pěstičky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.9.10 21:40
AAlisek píše:
To my už si asi nepřečtem :think:

No jo, to mě nenapadlo :-( . Tak dávejte průběžně vědět, jak to s váma vypadá- přes ten mobil. Budu na vás myslet :wink: .Snad bude vše o.k. a tabulka se bude plnit tak, jak má a né, že nás bude pořád někdo předbíhat :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 22:28

holky mějte se tu hezky a myslete na nás co máme nástup nebo co začnou rodit :pankac: :pankac: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.9.10 22:30
AAlisek píše:
holky mějte se tu hezky a myslete na nás co máme nástup nebo co začnou rodit :pankac: :pankac: pa

AAlisku, napsala jsem ti na sebe tel na soukromou…máš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí