38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
3.9.10 17:40

Holky - nemáte někdo zkušenost nebo info o nařízeném císaři - po laserové operaci očí????

Teď mi volala mamina,že bych to měla oznámit a že někdo ze známých měl nařízen CS, aby se oči nezhoršili.

Dala jsem si odstranit cca 2dioptrie na dálku a asi by se mi to mohlo porodem zase vrátit,či co......

Budu ráda za jakékoli info, protože to je pro mě novinka na poslední chvíli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.10 18:21

Děkuju vám za přání.Dnes jsem byla na pásech a že by řekli,že můžu rodit,tak nee.Termín mám v pondělí.Tak už někdo začněte rodit a zbytek se ihned přidá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.9.10 18:30
Viď?Se to tu nějak zaseklo :roll: já mám sice termín až 16. ale klidně bych už rodila :zed:
Julliet píše:
Děkuju vám za přání.Dnes jsem byla na pásech a že by řekli,že můžu rodit,tak nee.Termín mám v pondělí.Tak už někdo začněte rodit a zbytek se ihned přidá. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.10 18:39

Se vsadím,že se rozrodíme pak všechny najednou.To ti věřim,že bys už rodila.Mně už ani nebaví zkoušet babský rady.Jdu se naložit do vany,malej je dneska u babičky,tak si užiju klidu se svařáčkem a vanou.Třeba u mě zabere ten klid. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.9.10 18:49

Vyzkoušej to :mrgreen: a kdyby to náhodou zabralo tak dej vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.10 19:44
Jani mám to jistý,ale já bych radči,aby to přišlo samo,ale :think: jak když nic neučinkuje.Už to vzdávám a nechám to na náhodě :palec:
Jana4 píše:
AAlisek píše:
Jani ty si to necháš vyvolat 9?To budeme asi na tom stejně 8mám nástup a říkal na noc tableta tak třeba porodíme stejně :hug: i když na mě ty tablety neučinkujou při prvním vyvolání jsem jich měla tolik a jen slabý kontrakce no tak :nevim:
No, to jsou ale jen moje plány…když bude nejhůř, ale moje doktorka o tom ještě neví…má dovču, takže jí budu v pondělí volat..... :lol:
To ty už to máš jistý, viď?Tak vidíš, alespoň nějakou jistotu už máš :lol: Taky dobrý......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.10 19:46

Holky nechte to náhodě to nemá cenu já už to vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.9.10 20:18
Já už to taky vzdala Aalisku :-( až se jim prostě bude chtít ven tak půjdou… :nevim:
AAlisek píše:
Holky nechte to náhodě to nemá cenu já už to vzdala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.10 21:02

Už si to taky říkám.Stejně to asi neovlivníme když nebudou připravení tak nepujdou.Jen at v nás dozrají pořádně a narodí se hlavně zdraví to je to NEJ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.10 21:04
Koukám,že máme stejný první jsem měla 30.8. a druhý 6.9 :lol: Jenže mi do 8dali čas pak vyvolat,protože na porod to zatím vůbec nevypadá :cert:
Julliet píše:
Děkuju vám za přání.Dnes jsem byla na pásech a že by řekli,že můžu rodit,tak nee.Termín mám v pondělí.Tak už někdo začněte rodit a zbytek se ihned přidá. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.9.10 08:22

me bylo vcera vecer tak nejak divne, jsem si rikala jestli se to treba nerozjede…asi uz se moc pozoruju :roll: ptz noc v pohode, jenom ty prasteny sny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.9.10 10:29

Dobré ranko,
koukám jak jsme krásně všechny přestali bojovat…já už to také vzdala…tím jak se blíží termín…což mám 3dny, tak jsem nějak v klidu.
Pokud vydržím do pondělka, budu si zjišťovat ještě ty oči…

Vypadá to, že nikdo nerodí, ale počkejte, budeme všichni najednou :lol: těším se a je mi úplně jedno jak to bude…ale jsem úplně v klidu, to je zajímavý…
Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.9.10 12:27

Ahoj holky hlásím se 2v1 :mrgreen: Už jsem taky v klidu jen kdyby malá tolik neprudila :cert: Termín za 2dny tak třeba tajně doufám,že se to rozjede.Jen mě strašně bolí svalstvo tam dole jestli to dělá ten maliník nevím jinač nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.10 17:59

Jsem 39 tyden

Ahoj skoro maminy a maminy,jsem na zacatku 39 tydne a mam poslicky ale zajimalo by me jak dlouho muzou trvat nez dojde k opravdovemu porodu. Moc vam vsem dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.9.10 18:30

Ahoj holky,
tak dnes v noci jsem vůbec nespala.
Ve 22h mě chytli bolesti po 10ti minutách, ve 2h najednou skok po 5ti minutách. Bylo to pravidelný. Říkala jsem, počkám 2hodiny a pojedeme.
Ve 4h říkám, počkám ještě hodinu a v 5h jsem se rozhodla, že vyrazíme v 6hodin aby byly vyměněné směny a nebyl tak nějaký protivný ospalý doktor.
No nebudu to protahovat, v 5,30h jak když utne a bylo po všem…
Celý den mě strašně bolí břicho a v kříži ale žádný pravidelný kontrakce..
Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky