Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky - nemáte někdo zkušenost nebo info o nařízeném císaři - po laserové operaci očí????
Teď mi volala mamina,že bych to měla oznámit a že někdo ze známých měl nařízen CS, aby se oči nezhoršili.
Dala jsem si odstranit cca 2dioptrie na dálku a asi by se mi to mohlo porodem zase vrátit,či co......
Budu ráda za jakékoli info, protože to je pro mě novinka na poslední chvíli ![]()
Děkuju vám za přání.Dnes jsem byla na pásech a že by řekli,že můžu rodit,tak nee.Termín mám v pondělí.Tak už někdo začněte rodit a zbytek se ihned přidá. ![]()
Julliet píše:
Děkuju vám za přání.Dnes jsem byla na pásech a že by řekli,že můžu rodit,tak nee.Termín mám v pondělí.Tak už někdo začněte rodit a zbytek se ihned přidá.
Se vsadím,že se rozrodíme pak všechny najednou.To ti věřim,že bys už rodila.Mně už ani nebaví zkoušet babský rady.Jdu se naložit do vany,malej je dneska u babičky,tak si užiju klidu se svařáčkem a vanou.Třeba u mě zabere ten klid.
![]()
Jana4 píše:AAlisek píše:No, to jsou ale jen moje plány…když bude nejhůř, ale moje doktorka o tom ještě neví…má dovču, takže jí budu v pondělí volat.....
Jani ty si to necháš vyvolat 9?To budeme asi na tom stejně 8mám nástup a říkal na noc tableta tak třeba porodíme stejněi když na mě ty tablety neučinkujou při prvním vyvolání jsem jich měla tolik a jen slabý kontrakce no tak
To ty už to máš jistý, viď?Tak vidíš, alespoň nějakou jistotu už mášTaky dobrý......
AAlisek píše:
Holky nechte to náhodě to nemá cenu já už to vzdala
Už si to taky říkám.Stejně to asi neovlivníme když nebudou připravení tak nepujdou.Jen at v nás dozrají pořádně a narodí se hlavně zdraví to je to NEJ ![]()
Julliet píše:
Děkuju vám za přání.Dnes jsem byla na pásech a že by řekli,že můžu rodit,tak nee.Termín mám v pondělí.Tak už někdo začněte rodit a zbytek se ihned přidá.
me bylo vcera vecer tak nejak divne, jsem si rikala jestli se to treba nerozjede…asi uz se moc pozoruju
ptz noc v pohode, jenom ty prasteny sny ![]()
Dobré ranko,
koukám jak jsme krásně všechny přestali bojovat…já už to také vzdala…tím jak se blíží termín…což mám 3dny, tak jsem nějak v klidu.
Pokud vydržím do pondělka, budu si zjišťovat ještě ty oči…
Vypadá to, že nikdo nerodí, ale počkejte, budeme všichni najednou
těším se a je mi úplně jedno jak to bude…ale jsem úplně v klidu, to je zajímavý…
Co vy?
Ahoj holky hlásím se 2v1
Už jsem taky v klidu jen kdyby malá tolik neprudila
Termín za 2dny tak třeba tajně doufám,že se to rozjede.Jen mě strašně bolí svalstvo tam dole jestli to dělá ten maliník nevím jinač nic.
Ahoj skoro maminy a maminy,jsem na zacatku 39 tydne a mam poslicky ale zajimalo by me jak dlouho muzou trvat nez dojde k opravdovemu porodu. Moc vam vsem dekuji za odpovedi ![]()
Ahoj holky,
tak dnes v noci jsem vůbec nespala.
Ve 22h mě chytli bolesti po 10ti minutách, ve 2h najednou skok po 5ti minutách. Bylo to pravidelný. Říkala jsem, počkám 2hodiny a pojedeme.
Ve 4h říkám, počkám ještě hodinu a v 5h jsem se rozhodla, že vyrazíme v 6hodin aby byly vyměněné směny a nebyl tak nějaký protivný ospalý doktor.
No nebudu to protahovat, v 5,30h jak když utne a bylo po všem…
Celý den mě strašně bolí břicho a v kříži ale žádný pravidelný kontrakce..
Ach jo..