Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo tlak na konečník,aby jste nejeli do porodky až se manža vrátí místo sexíku
![]()
hele ja jsem se jeste pred tou vanou stihla tak slusne pos… ted uz je to v pohode ![]()
ja prave taky ale kazdej den si dam nejaky probiotikum a stejne chodim tak jednou za 2-3 dny, si nedovedu predstavit jak bych byla zabetonovana kdybych se tim neladovala ![]()
Tak ženy,koktejl nefunguje,aspoň na mě ne.Ani jsem se nepos… a to bych docela potřebovala.Ve středu jsem byla u doktora.Prcek je krasně dole připraven,ale prej mě se nechce.Objednal mě ještě na 8.9.,ale prej pochybuje,že mě uvidí.Tak jsem zvědavá.
ach jo to je k vzteku, no ja dneska davam toho svaraka tak uvidim, ale dost pochybuju ze by se neco delo..
Zítra mám narozeniny já,tak mimiskovi domlouvám,že by to byl ten nejkrásnější dárek jakej bych mohla dostat,ale žádná reakce.Asi bude po tatínkovi,co nejdýl u maminky.
Julliet píše:
Zítra mám narozeniny já,tak mimiskovi domlouvám,že by to byl ten nejkrásnější dárek jakej bych mohla dostat,ale žádná reakce.Asi bude po tatínkovi,co nejdýl u maminky.
Všechno nejlepší k narozeninám a kéž by se ti splnil sen ![]()
Já mám narozky 9tého, ale klidně bych šla také rodit dnes, abych už byla doma na oslavu
, to se nepovede, takže už spíše počítám s umluvením doktorů na vyvolání v den narozenin
no, uvidíme.
Koktejl mi také nefungoval, vypadá to, že se nás zářijata drží, mamina říká, že čeká až bude příští týden tepleji ![]()
Kdy máš termín?
Ahojky,
to se těšíme na výsledek v nemocnici…přece jenom máš z nás největší nárok ![]()
AAlisek píše:
Já vůbec nevím jestli budou vyvolávat.Zítra musím do nem.a tam se rozhodne zkusím je ukecat na ten spinál.Vyvolat už nechci strašně to bolí a pak jsem skončila stejně na akut.cisaři nechci si tím projít znova.Jana4 píše:AAlisek píše:AAlisku, ty zítra nastupuješ???Na vyvolání?
Ahoj holky já taky stále 2v1Se divím po dnešku dcerka první nástup do školky a ty hormony semnou pěkně burcovali
Manža říká si hrozná cíta.Akorát sebou malý pěkně škube,ale ven se mu nechce
Naše cesta do školky:-)A kde je lenholka,že by mě předběhla
Já včera KO,beze změny a KO po neděli konečně u své doktorky po dovolené, 7.mám termín, tak si chci domluvit vyvolání…Je to divný, protože břicho mi tvrdne každou chvíli, ale prý nemá sílu na otevírání, děloha je prý ještě moc měkká…fakt nechápu
Ahoj holky, já taky pořád nic.. Ode dneška máme až do úterka na hlídání malou (přítelovu dceru z 1.manželství- a vlastně i posledního, poněvadž mi svoji nejsme a ani to zatím nijak neplánujem), tak se aspoň vyblbnem a nebudu na ten porod tolik myslet… No a pak během příštího týdne, třeba i koncem týdne už by to mohlo být
. Teď to jen doklepat bez nějakých větších problémů
. Je to už dlouhý teď ke konci co… ![]()
Julliet píše:
Taky se přidávám ke gratulacím
… Všechno nejlepší, pořádně to oslav
![]()
Julliet píše:
Jani ty si to necháš vyvolat 9?To budeme asi na tom stejně 8mám nástup a říkal na noc tableta tak třeba porodíme stejně
i když na mě ty tablety neučinkujou při prvním vyvolání jsem jich měla tolik a jen slabý kontrakce no tak ![]()
Julliet píše:
AAlisek píše:
Jani ty si to necháš vyvolat 9?To budeme asi na tom stejně 8mám nástup a říkal na noc tableta tak třeba porodíme stejněi když na mě ty tablety neučinkujou při prvním vyvolání jsem jich měla tolik a jen slabý kontrakce no tak
No, to jsou ale jen moje plány…když bude nejhůř, ale moje doktorka o tom ještě neví…má dovču, takže jí budu v pondělí volat..... ![]()
To ty už to máš jistý, viď?Tak vidíš, alespoň nějakou jistotu už máš
Taky dobrý......