Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tiffany1 píše:
TO nic neznamená, to můžeš mít Prcka dneska u sebe
Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by to mohlo být už za mnou. Sice mě sem tam trochu pobolívá břicho,ale na porod to myslím není.
Zatím co tobě se to bude v pondělí už krátit, já mám v plánu kontrolu a monitor.
Ale nevadilo by mi, kdyby to bylo dřív. Stejně už jen čekám, nic pořádnýho nedělám a už mě to nebaví.
Zatím nic nenasvědčuje,ale to se může změnit z hodiny na hodinu… ![]()
Holky nestrašte…já mam termín taky 16.9. tak to tu zůstanu sama
![]()
A jako,my v té tabulce nemáme nikoho, kdo má rodit na konci září??:))
Hanule jela do porodky, pak dá echo… ![]()
Pavli neboj, já se obávám, že tu budu strašit až do konce, u nás zatím se nic neděje, tak se snažím si ty poslední chvíle užívat.
Tif včera jsem tam koukala a myslím, že někdo v tabulce na konci září byl psaný…
andyV píše:
Pavli neboj, já se obávám, že tu budu strašit až do konce, u nás zatím se nic neděje, tak se snažím si ty poslední chvíle užívat.Tif včera jsem tam koukala a myslím, že někdo v tabulce na konci září byl psaný…
V jaký tabulce? Té na hlavní stránce, kdo kdy má termín? A dá se v ní listovat dále než 2dny dopředu??
Já myslela tu, co máme v zářijňátkách, o žádný jiný nevím, tak možná se pletu, tak se omlouvám… ![]()
andyV píše:
Pavli neboj, já se obávám, že tu budu strašit až do konce, u nás zatím se nic neděje, tak se snažím si ty poslední chvíle užívat.Tif včera jsem tam koukala a myslím, že někdo v tabulce na konci září byl psaný…
Tak uvidíme,Holky se pořád přidávají a za chvíli budeme mít odrozeno, pak předáme štafetu říjňátkám, ty už se asi těší… Já jsem na srpňátkách byla furt a koukala, jestli už mají všechny odrozeno, že už se nám to blíží ![]()