38týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
26.8.10 11:04

dusicko,

to je úžasné…zítra uvidíš své mimi a máš jistotu, že s mimi bude vše OK.Jaké vidí primář důvody?

Vrátila jsem se z KO a nic, žádná změna.Nic se nechystá.Svou doktorku mám na dovolené a zástup byl takový protiva, že jsem si o ten hmat ani neřekla.
Monitor šel krásně, byl stále vzhůru.Někdy mám pocit, že vůbec nespí… :lol:

Ovšem byla jsem svědkem maminky, která přijela se zánětem prsu, otec s mimi také, protože malá jim stále brečela, tedy spíš křičela......ta mamina byla chudák pěkně vyřízená…říkala, že zlatý porod oproti tomu, co prožívá nyní s prsem, horečky a do toho mimi, které to určitě cítí......
Tak tedy nevím, zda spěchat..... :lol: , co říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 11:26

Ahojte holky já stále taky 2v1 a ještě asi budu :cert: Dušičko tiše závidím a budu na tebe myslet :palec: Já mám dnes pocit jak kdyby ze mě něco unikalo,ale asi ne nezdá se mi.Mimi je od včera nějak v klidu až se mi to nezdá ještě,že jdu zítra k doktorovi a o tom chvatu jsem přemýšlela,že se taky zeptám uvidím podle situace.Holky tak první bude asi Dušička kdo to rozlouskne to je super :pankac: :pankac: Hlavně at vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
26.8.10 11:33

DUSICKA: tak hlavně ať vše dopadne dobře a zítra ať máš mimíska u sebe :-) držím moc,moc pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.8.10 11:44

Jani, duvody?
1,pro ne pohodlnejsi :lol:
2, pro mne i mimi bezpecnejsi
3, vzhledem k planovanemu dalsimu mimi taky bezpecnejsi
4, kdybychom prenaseli, coz by se mohlo stat, kdyz jsem stale skoro zavrena, tak by nevyvolavali, protoze je velke riziko prasknuti delohy v jizve, takze pak by to stejne CS a proc me tu teda trapit treba i par tydnu, ze..

To je skoda, ze Tvoje dr. ma dovcu :-( Tak priste.. A zanet prsu dokaze pekne potrapit. My jsme kvuli nemu prisli o mlicko na 4.mesici :-(

Holky, diky moc za palecky!!!
A jesti to rozlousku? Kdo vi, treba me jeste nekdo dneska nebo v noci predbehne - jeste je fuuuura casu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.8.10 12:03

Dušičko :potlesk: :kytka:
Zítra ne Tebe budeme všichni myslet.
To je nádhera, za chvíli už budeš mít miminko v náručí :potlesk:
Už víš v kolik na CS jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.8.10 12:49

Hani, jsem se nejak zapomnela zeptat :lol: Ale urcite to bude dopoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.8.10 12:55

Duši určo ráno, vím že mamči v nemocnici co šli na císaře, tak od půlnoci nejedly a nepily a ráno v 7 už čekaly na ambulanci na poslední prohlídku a detaily a už fičely dolů. :huban: Držím moc pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 13:13

Dušička

Moooooooooooc držím palečky :palec: :palec: :palec: Budeš pod celkovou narkozou?Sem říkala,že o víkendu budeš mít mimíska u sebe :hug: Vždy to u každýho trefím jen u sebe ne :cert: A nemyslím,že by tě někdo předběhl my všichni co jsme tady tak nepospícháme :pocitac: Až budeš mít po všem musíš nám pak dát vědět hned jak to pujde.Myslíme na Tebe :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
26.8.10 13:32

dusicko

Tak to máš vlastně hlavně z důvodu, že už jsi jeden CS měla, viď?Budu na tebe moc, moc, myslet - jak to půjde určitě napiš…ale myslím, že tě bude jizva hodně bolet, takže s PC v posteli to bude náročné.....já tedy znám jen bolest po laparo žlučníku - tam zase první dva dny dobrý, dokud dávali injekce proti bolesti…jak začli snižovat, tak to teprve začlo.Ale to je něco úplně jiného - tady je mimi a kojení.....pocity štěstí vše pohltí, viď?

Já mám šanci snad jen když mi praskne voda…
Závidím ti...... :dance:

Drž se v klídečku, myslíme na tebe, držíme pěstičky ať máš kolem sebe jen samé šikovné a příjemné lidičky..... :dance: no já snad budu ještě básnit…
:dance:

Půjdeme s dcerou dělat švestkové knedlíky na útěchu, že se zase nic u nás nechystá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.8.10 13:46

LadyRebeka, az tak rano to nebude. Tady se mudrci „budi“ pozdeji :lol: Ale dopol to jiste stihneme :-D

*Aalisku**, pokud pudje vse dobre, tak jen spinal. Oni ho i uprednostnuji a ja uvidim prcka, jen co ho vytahnou :-D
A jak Ty to jen delas, ze ses trefila. Jsem byla vukulena jak blazen, kdyz primar rekl, ze hned zitra a kdybych rano nejedla, tak uz dnes..

Jani, jj, hlavne kvuli predchozimu cisari.
A fajn lidicky kolem budu mit - vsak jich vetsinu znam :-D To je ta vyhoda(nekdy teda nevyhoda) byt zamestnancem spitalu :lol:
A svestkovy knedle bych si hnedle dala - mnam. At se vydari a mooooc chutnaji!!! :-D

Ozvu se, jak to jen bude mozne. Kdyztak zaukoluju muzicka :-D Pripadne v diskuzi SNAZILKY bude nejaky info, tam mam na holky vic kontaktu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
26.8.10 13:55

Dusicce moc a moc zavidim :palec:
my :cert:
myslim, ze uz ji nikdo nepredbehne :))

my mame o vikendu oslavu 40tin (svagrova) a tak bych tam rada naklusala s kocarem, ale to nevidim nadejne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 18:59

Leholka

Tak tomu určitě nevěř to už nestíháš jen jedině,že by jsi místo na oslavu šla do porodky :mrgreen: My máme taky oslavu už se na ní moc těším,ale radči bych rodila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 19:00

Dušičko

nevím mám odhad na všechny jen ne na sebe :cert: Tak to máš v pohodě kdyby jsem měla na císaře tak bych chtěla taky tak.Zítra jdu k doktorovi jsem zvědavá co mi poví nevidím nic nadějně,že bych byla otevřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.8.10 19:27

Lehotko, jeeee, my meli na tenhle vikend tolik akci :lol: Pribuzny 40tiny, kamaradka svatbu…tak ted bude jeste veselejc :lol:
Musela bys byt extra rychla, abys o vikendu drandila s kocikem. Leda rodit ambulantne, jestli to vase porodnice umoznuje :wink:
Tak treba budes juchat tak vydatne, ze mimco bude chtit ven se podivat, co se to deje :-D

Aalisku, na zitrek drzim palec. Treba Te bude cekat mile prekvapeni a uz se bude neco dit :-D

Koukam, ze se teda slavi vsude. Konec prazdnin je nejaky urodny :lol:
Jooo a my jdem mezi pul a celou devatou. Pred chvilkou tu byla dr., tak jsem se ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.10 19:35

Dušička

Kéž by si měla pravdu i ty.Já na Tebe budu myslet.Ty už to budeš mít za sebou mimíska u sebe a já budu čekat co mi řekne doktor jdu až na jedenáct.Mě dnes bolí břicho nemůžu zatlačit nevím jestli je to břicho nebo ta jizva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí