Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
to je úžasné…zítra uvidíš své mimi a máš jistotu, že s mimi bude vše OK.Jaké vidí primář důvody?
Vrátila jsem se z KO a nic, žádná změna.Nic se nechystá.Svou doktorku mám na dovolené a zástup byl takový protiva, že jsem si o ten hmat ani neřekla.
Monitor šel krásně, byl stále vzhůru.Někdy mám pocit, že vůbec nespí… ![]()
Ovšem byla jsem svědkem maminky, která přijela se zánětem prsu, otec s mimi také, protože malá jim stále brečela, tedy spíš křičela......ta mamina byla chudák pěkně vyřízená…říkala, že zlatý porod oproti tomu, co prožívá nyní s prsem, horečky a do toho mimi, které to určitě cítí......
Tak tedy nevím, zda spěchat.....
, co říkáte?
Ahojte holky já stále taky 2v1 a ještě asi budu
Dušičko tiše závidím a budu na tebe myslet
Já mám dnes pocit jak kdyby ze mě něco unikalo,ale asi ne nezdá se mi.Mimi je od včera nějak v klidu až se mi to nezdá ještě,že jdu zítra k doktorovi a o tom chvatu jsem přemýšlela,že se taky zeptám uvidím podle situace.Holky tak první bude asi Dušička kdo to rozlouskne to je super
Hlavně at vše dobře dopadne ![]()
DUSICKA: tak hlavně ať vše dopadne dobře a zítra ať máš mimíska u sebe
držím moc,moc pěstičky ![]()
Jani, duvody?
1,pro ne pohodlnejsi ![]()
2, pro mne i mimi bezpecnejsi
3, vzhledem k planovanemu dalsimu mimi taky bezpecnejsi
4, kdybychom prenaseli, coz by se mohlo stat, kdyz jsem stale skoro zavrena, tak by nevyvolavali, protoze je velke riziko prasknuti delohy v jizve, takze pak by to stejne CS a proc me tu teda trapit treba i par tydnu, ze..
To je skoda, ze Tvoje dr. ma dovcu
Tak priste.. A zanet prsu dokaze pekne potrapit. My jsme kvuli nemu prisli o mlicko na 4.mesici ![]()
Holky, diky moc za palecky!!!
A jesti to rozlousku? Kdo vi, treba me jeste nekdo dneska nebo v noci predbehne - jeste je fuuuura casu ![]()
Dušičko
![]()
Zítra ne Tebe budeme všichni myslet.
To je nádhera, za chvíli už budeš mít miminko v náručí ![]()
Už víš v kolik na CS jdeš?
Hani, jsem se nejak zapomnela zeptat
Ale urcite to bude dopoledne..
Duši určo ráno, vím že mamči v nemocnici co šli na císaře, tak od půlnoci nejedly a nepily a ráno v 7 už čekaly na ambulanci na poslední prohlídku a detaily a už fičely dolů.
Držím moc pěstičky ![]()
Moooooooooooc držím palečky
Budeš pod celkovou narkozou?Sem říkala,že o víkendu budeš mít mimíska u sebe
Vždy to u každýho trefím jen u sebe ne
A nemyslím,že by tě někdo předběhl my všichni co jsme tady tak nepospícháme
Až budeš mít po všem musíš nám pak dát vědět hned jak to pujde.Myslíme na Tebe
![]()
Tak to máš vlastně hlavně z důvodu, že už jsi jeden CS měla, viď?Budu na tebe moc, moc, myslet - jak to půjde určitě napiš…ale myslím, že tě bude jizva hodně bolet, takže s PC v posteli to bude náročné.....já tedy znám jen bolest po laparo žlučníku - tam zase první dva dny dobrý, dokud dávali injekce proti bolesti…jak začli snižovat, tak to teprve začlo.Ale to je něco úplně jiného - tady je mimi a kojení.....pocity štěstí vše pohltí, viď?
Já mám šanci snad jen když mi praskne voda…
Závidím ti...... ![]()
Drž se v klídečku, myslíme na tebe, držíme pěstičky ať máš kolem sebe jen samé šikovné a příjemné lidičky.....
no já snad budu ještě básnit…
![]()
Půjdeme s dcerou dělat švestkové knedlíky na útěchu, že se zase nic u nás nechystá ![]()
LadyRebeka, az tak rano to nebude. Tady se mudrci „budi“ pozdeji
Ale dopol to jiste stihneme ![]()
*Aalisku**, pokud pudje vse dobre, tak jen spinal. Oni ho i uprednostnuji a ja uvidim prcka, jen co ho vytahnou ![]()
A jak Ty to jen delas, ze ses trefila. Jsem byla vukulena jak blazen, kdyz primar rekl, ze hned zitra a kdybych rano nejedla, tak uz dnes..
Jani, jj, hlavne kvuli predchozimu cisari.
A fajn lidicky kolem budu mit - vsak jich vetsinu znam
To je ta vyhoda(nekdy teda nevyhoda) byt zamestnancem spitalu ![]()
A svestkovy knedle bych si hnedle dala - mnam. At se vydari a mooooc chutnaji!!! ![]()
Ozvu se, jak to jen bude mozne. Kdyztak zaukoluju muzicka
Pripadne v diskuzi SNAZILKY bude nejaky info, tam mam na holky vic kontaktu…
Dusicce moc a moc zavidim ![]()
my ![]()
myslim, ze uz ji nikdo nepredbehne ![]()
my mame o vikendu oslavu 40tin (svagrova) a tak bych tam rada naklusala s kocarem, ale to nevidim nadejne ![]()
Tak tomu určitě nevěř to už nestíháš jen jedině,že by jsi místo na oslavu šla do porodky
My máme taky oslavu už se na ní moc těším,ale radči bych rodila
![]()
nevím mám odhad na všechny jen ne na sebe
Tak to máš v pohodě kdyby jsem měla na císaře tak bych chtěla taky tak.Zítra jdu k doktorovi jsem zvědavá co mi poví nevidím nic nadějně,že bych byla otevřená
Lehotko, jeeee, my meli na tenhle vikend tolik akci
Pribuzny 40tiny, kamaradka svatbu…tak ted bude jeste veselejc ![]()
Musela bys byt extra rychla, abys o vikendu drandila s kocikem. Leda rodit ambulantne, jestli to vase porodnice umoznuje ![]()
Tak treba budes juchat tak vydatne, ze mimco bude chtit ven se podivat, co se to deje ![]()
Aalisku, na zitrek drzim palec. Treba Te bude cekat mile prekvapeni a uz se bude neco dit ![]()
Koukam, ze se teda slavi vsude. Konec prazdnin je nejaky urodny ![]()
Jooo a my jdem mezi pul a celou devatou. Pred chvilkou tu byla dr., tak jsem se ptala…
Kéž by si měla pravdu i ty.Já na Tebe budu myslet.Ty už to budeš mít za sebou mimíska u sebe a já budu čekat co mi řekne doktor jdu až na jedenáct.Mě dnes bolí břicho nemůžu zatlačit nevím jestli je to břicho nebo ta jizva ![]()