Poslíčci v 6. měsíci

139
6.9.10 17:58

poslíčci???

ahoj chtěla jsem se zeptat jestli je možné mít v 6 měsíci nějaké poslíčky, do dnes mi nic nebylo a najednou z ničeho nic mám dost pravidelné bolesti v zádech občas v podbřišku a vystřeluje mi to až do stehen…mám menší rýmu a kašlu vzala sem si ibalgin ale ten nezabírá prosím poraďte jestli je to normální či ne, bolest je celkem snesitelná ale usnout by se při tom nedalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
6.9.10 18:02

No to spíš bude souviset s tou rýmou. Ale Ibalgin v těhotenství? :nevim: No nevím nevím. Může se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.9.10 18:02

Nechci strasit ale muze to byt predcasny porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.9.10 18:03

Mafino:muze.I v porodnici ti ho daji i ve tretim trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.9.10 18:06

V 6.m rozhodne nemas na posliky narok, posliky predznamenavaji porod, dle doktoru jsou v poradku tak od 36.tt. Samozrejme je muze mit nekdo driv, ale musi se to peclive sledovat.
Brufen v 2.trimestru narazove jeden se muze, nesmi se v 1. a 3.trimestru. (trpela jsem na migreny i v tehu, takze vim)
Me takto bolelo bricho ve 30.tt cely den, az jsem v noci nasla na toaletaku trochu krve, tak byla pohotovost a vyklubal se z toho zanet jak prase. I ten muze zpusobit predcasny porod :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.9.10 18:22

Ivash já měla poslíčky před týdnem v noci, vyloženě jsme měla kontrakce asi hodinu,nepravidelné…hned ráno jsem běžela k dr., strašil mě předčasným porodem nebo potratem,naštěstí vše bylo ok ale jak už se tu psalo poslíčci v 6.měsíci jsou průser a musí se hlídat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
6.9.10 18:59

ivash - se mnou ležela v nemocnici holčina, která to měla taky. Nechali ji v nemocnici na cca 4dny na kapačkách a bylo vše oka. Asi bych si pro jistotu zašla k doktorovi. Mě při tvrdnutí dělohy v 19tt nadali, že pokud bych došla ráno, že by mi píchli injekci, pak už jsem byla jen na kapačkách, protože se tělo připravovalo na porod. Ale kapajdy pomohli a já i malej jsme v pohodě a on si spokojeně leží v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.9.10 19:56

Já měla posly už od 26.tt tuším a teď jsem 37.tt a stále dva v jednom.Takže MŮŽOU aniž by to hned znamenalo předčasnej porod ! :roll: A nejsem jediná, kdo je měl takhle brzy…každopádně řekla bych to při kontrole svému Dr., dá ti nejspíš magnesko.A Ibáč se opravdu ve třetím nesmí, i podle příbalového letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.10 06:32

díky hned sem klidnější.....asi po cca 4 hodinach to přestalo tak zatim klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.9.10 07:58
xangel87 píše:
Já měla posly už od 26.tt tuším a teď jsem 37.tt a stále dva v jednom.Takže MŮŽOU aniž by to hned znamenalo předčasnej porod !

Vsak jsem psala, ze byt muzou, ale to je pak uz na lekarskou peci a zvyseny dozor.
Si pamatuju na jeden denicek od sousedu, kde tez holka mela bolesti cely den, ve 22.tt, tak nejak to furt odkladala toho dr, ze zitra a tak a pak ji prdla voda a byl konec :cry: Takze to nemusi nic znamenat, ale muze a to posouzeni, zda je to v pohode nebo ne je na lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
7.9.10 09:17
čičinka píše:
xangel87 píše:
Já měla posly už od 26.tt tuším a teď jsem 37.tt a stále dva v jednom.Takže MŮŽOU aniž by to hned znamenalo předčasnej porod !
Vsak jsem psala, ze byt muzou, ale to je pak uz na lekarskou peci a zvyseny dozor.
Si pamatuju na jeden denicek od sousedu, kde tez holka mela bolesti cely den, ve 22.tt, tak nejak to furt odkladala toho dr, ze zitra a tak a pak ji prdla voda a byl konec :cry: Takze to nemusi nic znamenat, ale muze a to posouzeni, zda je to v pohode nebo ne je na lekari.

To byla reakce nejen na tebe, ale na všechno to sejčkování tady, které upřímně nesnáším, takže mi to neměj za zlé..Na emiminu každej posílá hnedka do špitálu.Proto se vyjadřuji jen k tématům, které jsem sama zažila, což tohle je… Jinak ivash, přečti si tohle, jsou tam poslíčky krásně rozebrané včetně toho, že je mohou ženy pociťovat i celé těhu a není to vyjímečné http://www.babyonline.cz/…-bricha.html .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.10 10:56

díky moc, hned sem si to přečetla a sem klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.9.10 12:06
xangel87 píše:
čičinka píše:
xangel87 píše:
To byla reakce nejen na tebe, ale na všechno to sejčkování tady, které upřímně nesnáším, takže mi to neměj za zlé..Na emiminu každej posílá hnedka do špitálu.Proto se vyjadřuji jen k tématům, které jsem sama zažila, což tohle je… Jinak ivash, přečti si tohle, jsou tam poslíčky krásně rozebrané včetně toho, že je mohou ženy pociťovat i celé těhu a není to vyjímečné http://www.babyonline.cz/…-bricha.html .

Ahoj,
z vlastní zkušenosti bych naopak řekla, že raději sýčkovat, než si to pak vyčítat. Cokoli takového je v tomto stadiu těhotenství napováženou. Sama jsem po absolutně klidném těhotenství (do 25. týdne) ze dne na den skončila v nemocnici. Pak to byl velký boj těhotenství udržet. Sama těžko můžeš poznat,jak zásadní ty tvoje problémy mohou být. Věř mi, že za 2 měsíce pobytu v nemocnici a další 4 měsíce ještě s miminkem nejdřív na jipce, a pak na nedonošeneckém oddělení, jsem toho hodně viděla a osobně by mi to opravdu za to nestálo. Kdybych mohla tuhle dobu bych ze svého života úplně vymazala. Takže mě štve zase tohle podceňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
7.9.10 12:56

Petruna, proto jsem taky neřekla, ať zakladatelka mávne rukou, ale doporučila jí, ať to řekne své gynekoložce…Já mluvím o těch reakcích, ze kterých zakladatelka nebude celou noc spát a bude vystrašená k smrti, že je něco hrozně špatně - za sebe jsem udala přiklad, že tomu tak nemusí být ! Takže nechápu ty tvé řeči o podceňování, kdybych podceňovala, odpověděla bych jí, ať si dá kafe a nohy na stůl, prst do nosu a neřeší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.9.10 13:28
xangel87 píše:
Petruna, proto jsem taky neřekla, ať zakladatelka mávne rukou, ale doporučila jí, ať to řekne své gynekoložce…Já mluvím o těch reakcích, ze kterých zakladatelka nebude celou noc spát a bude vystrašená k smrti, že je něco hrozně špatně - za sebe jsem udala přiklad, že tomu tak nemusí být ! Takže nechápu ty tvé řeči o podceňování, kdybych podceňovala, odpověděla bych jí, ať si dá kafe a nohy na stůl, prst do nosu a neřeší :roll:

Mě se nelíbila Tvoje poznámka, že na emiminu každý posílá ihned do špitálu. Proto jsem reagovala tak, jak jsem reagovala. Lepší je, jet několikrát do nemocnice, než potom brečet. Na diskuzích může 100 lidí psát svůj názor, ale adekvátní odpověď na Tvůj momentální stav Ti řekne jen lékař a dostupná diagnostika (pokud máš pocit, že se děje něco nestandardního). Na tom zase nevidím nic špatného já. A jak si četla, ano, i já mám bohaté zkušenosti. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí