Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mrkv1čka Poprvé jsem tam byla tyden, takze jsem nejspis otestovala vsechny smeny
A tentokrat mne po porodu dvojcat vypakovali po cisari uz 4.den, kdy jsem vstávala v prisernych bolestech a chodila pouze v predklonu jeste 14dni…Prestoze jsem tam byla jen 4dny, tak zazitek byl tak priserny - co se tyka hygieny, pristupu sester (nez porodite, vsichni se relativne staraji, pak je z vas kus hadru, kterej nikoho nezajima) a naprosto strasidelnych vikendu, kdy proste nikde nikdo nebyl (doktori i sestry). V nedeli mi doktor rekl, ze tam budu urcite tyden, v pondeli prisla armada mladych doktoru a vypakovali mne se slovy: mame plne porodni saly, vy jste „vporadku“, jdete domu, jsme velkokapacitní porodnice, co byste chtela!!! Takze snad jedine nadstandard by to mohl spravit (kvuli hygiene), personal holt musite prezit;-) Drzim palce!
Ahoj vespolek! Chci se zeptat těch kdo v poslední době rodily v Motole, zda mohou tatínci být přítomni celou dobu, teda i během nějaký tý přípravy, chození, dejchání a tak (jsem prvorodička, tak to moc neznám ještě, nebo zda je zavolají až na finále? Moc děkuju ![]()
Pokd bude volny porodni pokoj,tak ano. Na apolecnou hekarnu nesmi. @DelfinaPau
@DelfinaPau ahoj, rodila jsem v Motole loni, na hekárně být tatínci nemůžou, ale na porodním sále už jo. Tam mě dávali, když už jsem byla otevřená na 6 cm, manžel tam byl ale až na poslední chvíli, jel ještě do práce a nečekali jsme, že to půjde takhle rychle
jinak Motol úplně super, naprostá spokojenost se vším ![]()
Aha! Ty jo, to je ale asi docela smutný, když je tam člověk sám, ne? A nebo je to běžné? Jak dlouho to může trvat, jde asi teda o tu první dobu porodní, že jo? Ale ta může trvat podle internetu několik hodin
Sakra, tohle jsem si před registrací nezjistila, nenapadlo mě, že „přítomnost otce u porodu“ znamená jen tu poslední fázi ![]()
Ja tam byla 21 hodin. Ten pikoj je pro 4 zeny. A asi by nebylo fajn,kdyby tam kazda mela jeste chlapa,ktery kje pro ty dalsi tri uplne cizi. @DelfinaPau
@fcelka1 ahoj
naprosto souhlasím… Šla jsem do Apolinare s vidinou kvalitní nemocnice s kvalitním personálem…vše bylo jinak.
V pátek mě přivezl přítel do porodnice cítila jsem bolesti na levé straně v boku..myslela jsem si ze rodim. Ten den sloužil mladý doktor, byla to tuším jeho první směna,poslal mě domu ze už zacinam rodit, tak ať si dam vanu a přijdu později. Tak jsem jela domu, bolesti byly neskutecne, a tím, ze jsem už jednu koliku prodělala, tak jsem tu bolest poznala… když jsem tam šla o par hodin později v totálních bolestech tak tam pro změnu byla mladá doktorka a říkala jsem ji ze mám určitě koliku,tak mě i přesto přesvědčovala ze NE, ze je to už začínající Porodna chtěla mě opět poslat domu..ale to už jsem zakročila ze opravdu ne..
Nakonec jsem rodila o tři dny později totálně vystavena z bolesti a neustálého zvracení
Tam proste o VÍKENDU doktoři nejsou a musela jsem bohužel rodit císařským řezem… PERSONAL totálně nepříjemný, hodných a ochotných sestřiček bych spočítala sotva na jedné ruce…
Oddělení sestinedeli zapachalo, sprchy byly opravdu nechutné, zachody taky, chování sestřiček taky…Po porodu jsem i tak stále zvracela(kvůli té kolíky, kterou mi pořad nikdo z doktoru nevěřil ze ji opravdu mám) a vůbec jsem neviděla ochotu sestřiček nebo doktoru mi nějak pomoci.
Vyléčila jsem se až po propuštění ldy jsem si sama zasla na urologii a tam se nestačili divit…2 velké sutry???? Ale podle lékařů a sestřiček jsem si zřejmě vymyslela..
Za mě APOLINAR opravdu NE
Omlouvám se za slohovku ![]()
Rodila jsem v apolináře v roce 2007 a teď 2017. Nemohu si na nic stěžovat, vzala jsem si nadstandartni pokoj, takže po porodu jsem měla klid a své soukromí.
Aktuálně jsem těhotná po třetí a opět budu volil Apolináře.
Už jen kvůli nádherné historické budově, která patří mezi nejstarší porodnici v Evropě.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.