Porodnice Bohunice Brno 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
28.4.16 18:12

Porodnice Bohunice Brno 2016

Ahoj, není tu prosím někdo, kdo by měl aktuální informace z Bohunic?

1. Budu platit za epidurál? Pokud to stihnu, ráda bych si o něj řekla… Na stránkách mají nějaký ceník, kde se údajně hradí 2000 Kč… :?

2. neví někdo jestli tam jsou porodní boxy s vlastní koupelnou a WC? Platí se a případně kolik…

3. kolik se aktuálně platí za nadstandard na šestinedělí a jak to tam vypadá…

Předem moc děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11750
28.4.16 21:14

Mam odpoved jen na dvojku, asi lepsi nez nic :-)
porodni saly tam ted zrekonstruovali, driv byla sprcha zachod jen na lepsich pokojich, za ktery se platilo (to uz si nepamatuju presne, myslim ze to bylo 500, ted uz je tam navic jen telka, pokud bys nebyla v tom, kde meli vanu), ted uz jsou takto vybaveny vsechny porodni boxy…
Jestli se plati epidural a kolik se plati za nadstandard na sestinedeli ti nepovim, myslim, ze ten pokoj byla tisicovka na den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
28.4.16 21:37

3 roky zpátky byl nadstandart 1.400 nebo 1.500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.4.16 08:14

@Kaculatko @Hrozina moc dekuji ;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.5.16 10:47

Já v Bohunicích řodila v únoru. Měla jsem i epidural a neplatila jsem nic :) porodní boxy tam jsou krásné zrekonstruované, na každém je záchod i sprcha… A ten nadstandard je za 1400 za noc na šestinedělí a něco kolem 1000 za nadstandardní porodní box… Jak jsem rodila já tak oba nadstandardy, jak box tak pokoj na šestinedělí, byly stále obsazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.5.16 12:31

@Mia25 moc moc děkuji za info :kytka:

A prosímn tě, dostaneš tam bez problémů erární košile k porodu i potom na šestinedělí? Nebo si mam nachystat z domu…to se mi právě moc nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.5.16 12:36

Dostaneš tam vše :) košili k porodu, takovou tu na jeden provázek :) a na šestinedělí mas k dispozici kolik košil potřebuješ, jen si o ně musíš říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.5.16 14:00

@Mia25 tak to já si teda určitě řeknu :D :lol:
díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.1.17 22:04

Maminky, jak je v porodnici s hygienickými pomůckami? Dávají tam toaletní papír a vložky? Rodila jsem jen ve Zlíně, kde si tohle musí maminky nosit. A když dítě není kojeno, dávají mu svůj sunar?

• Citovat
  • Upravit
1331
23.1.17 16:40

@Twitter já rodila v únoru 2016 ale myslím že se tam nic nezměnilo… Toaletní papír určitě vlastni, vložky tam sice nějaké byly ale mě přišly naprosto příšerně, také jsem měla vlastní… A Sunar jsme sice nepotřebovaly ale vím, že tam měli, takže vlastní mít nemusíš… Myslím, že dávali Nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.1.17 13:50

@Mia25 :mavam: děkuju, takže tak jak u nás ve Zlíně :D Šetří se všude :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.17 21:20

Rizikové těhu

Ahoj, chci se zeptat. Mám rizikové těhotenství a musím začít dojíždět do Bohunic (Cca 180km) každý týden. Měla bych tam i rodit.
Kolik stojí úplně obyčejný pokoj, nebo proplácí něco pojistovna? Na stránkách jsem nic nenašla a u nás ve městě se za nic neplatí. Tak jestli nemá někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
7735
15.6.17 21:52

Plati se pouze nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.17 22:04

@eviku-miluna Děkuji, měla jsem obavy, že by jsme se nedoplatili. Ale pro malinkou cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
16.6.17 06:35

@Sksiska to se teda najezdite, kdyz to mate 180km. Bliz nic nemate? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková