Porodnice Boskovice nadstandard

45689
11.7.19 21:26

Cenu nevím, měla jsem ho „objednaný“, rezervovat závazně nelze, protož jak píšeš, kdo dřív přijde… ale nakonec jsem si ho nevzala, protože tam není wc a sprcha na tom pokoji a ten pokoj je úplně na opačném konci chodby než jsou tato zařízení. Byla jsem po císaři, takže to na mně bylo moc daleko no. Ale cena myslím nebyla nijak vysoká, do 500 za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
11.7.19 21:33

Pokoj stojí kolem 400 korun ale na pokoji opravdu není wc, sprcha takže po císaři nic moc. Jediná výhoda… soukromí. Rezervovat opravdu nejde zamlouvá se až jsi na oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.19 21:39

@marcy40 @veria na nadstandardu není sprcha a záchod? Aha, tak kvůli tomu jsem ho hlavně chtěla… Kdy jste tam rodily holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
11.7.19 21:53

Já před rokem. Fakt to tam není a určitě se to nezměnilo. To by museli rekonstruovat cele oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.19 22:11

@veria tyjo,tak to je mazec…takže nadstandard jedine v tom, že máš soukromí…achjo :zed:
Mě zarazilo i to, že jsem dlo nenosí na pokoj - to slyším poprvé. Co vím od známých z různých porodnic, nikde nemuseli nikam chodit. Já první rodila u Milosrdných a tohle je teda o dost horší na srovnání..

A jinak spokojenost co se týče péče, ochoty atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
11.7.19 22:22

Tak na jídlo to mas z NS zas blizko :D
Ale ono je to tam malý tak si zas nepredstavuj nějaké kdovíjake vzdálenosti ale po císaři bolí každý krok ;) jestli je tam celkem 6 pokojů?

Jinak Jo, jinak jsem byla spokojena, všichni byli milí a ochotni, je tam i výborná laktacni poradkyně ale není tam každý den, protože je to jedna ze sester, tak podle Toho jak má službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
11.7.19 22:39

A ještě jedna dobra zprava - mají tam výborný polohovatelny postele s dálkovým ovládáním. Nevím jak u Milosrdnych ale na Obilnaku kde jsrm byla s první, byly šílený starý strašně vysoký postele. Po císaři taky zážitek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.19 22:55

@veria tak aspoň nějaké plus :lol:

Jo a prosimtě, když tam půjdu na monitor, tam mi malou i změří a zváží, nebo udělají jen ozvy?
Při prvním porodu mi monitor dělala moje Dr. a vždy i miminko měřila a vážila. Ale jsem že u jiné a ta mě poslala tam. Ale jak to je když mě na monitor pošlou do porodnice nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
11.7.19 23:09

Nee, na monitoru je jen monitor, vážení se děla na utz a to je jinde. Takže ty bys měla jít nejdřív na takovou vstupní prohlídku u doktorky, ta ti udělá utz a pak te pošlou o patro výš na monitor, to dělají sestřičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková