Porodnice Krnov #2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.6.19 17:19

Porodnice krnov #2

Zdravím chci se zeptat zda má někdo zkušenosti z porodnici Krnov nebo Opava?
Jestli můžu mít svoje oblečení pro malého
A jak je to tam s personálem
A co přítel jestli může přijít kdykoliv.. zajímá mě cokoliv budu rodit teď v srpnu tak už zvažují :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26853
26.6.19 17:56

Celkove je krnovska nemocnice o kapku lepsi nez opavska. Ale narazit na nevlidny personal muzes vsude. Pokud budes mit nadstandard, muzes mit navstevy po cely den (ve dvojluzkovych pokojich berte ohledy na druhou rodicku a jeji dite). Obleceni pro dite si nachystej jen na cestu domu. V porodnici bude mimi jen v plence, kosilce a zavinovacce. A tech tam maji dost. Stejne jako kosil pro rodicky - nenic si ocistkama vlastni kosile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 19:14

Za mě Krnov. Ještě jsem nerodía, ale recenze od známých jsou 100%, zároveň mají super primáře. Dokonce tam jedu rodit až z Pardubic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.11.20 15:08

Dovoluji si obnovit diskuzi.
Zajímaly by mne zkušenosti maminek, které rodily v posledním roce v porodnici Krnov. Zvažuji kde rodit, jsem z FM, dojezd 1h 20 minut, čehož se docela bojím. Ale za reference, co mám na porodnici to asi stojí. Chci přirozený porod bez zásahu, na domácí porod si ale netroufnu, proto u mě zatím vyhrává tato porodnice. Máte tedy někdo aktuální zkušenosti, případně myslíte si, že je reálné za hodinu 20 minut dojet do porodnice? Omlouvám se možná za hloupý dotaz, jsem prvorodička a tak zatím nevím, jak to všechno dlouho trvá.

Mnohokrát vám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.11.20 15:34

@nikive rodila jsem tam v srpnu… Byla jsem nadšená jaký skvělý přístup v kojení podpoří za každou cenu necpou um… A když už tak dají mateřské mléko od jiné maminky…
U porodu mohl být přítel po celou dobu…
Až budu rodit znovu půjdu zase do Krnova já jela do Krnova z opavy 35 minut a stihli jsme vše ale šla jsem na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.11.20 15:41
@Kiki0110 píše:
@nikive rodila jsem tam v srpnu… Byla jsem nadšená jaký skvělý přístup v kojení podpoří za každou cenu necpou um… A když už tak dají mateřské mléko od jiné maminky…
U porodu mohl být přítel po celou dobu…
Až budu rodit znovu půjdu zase do Krnova já jela do Krnova z opavy 35 minut a stihli jsme vše ale šla jsem na vyvolání

Děkuji. Myslím si, že budu hysterčit a vyjedeme brzo, tak to určitě stihneme. Ale mám z toho respekt.
Ještě zvažuji Havířovskou porodnici, ale tam se reference různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
10.11.20 16:05

Ahoj, je to už tedy nějaký pátek, ale já v Krnově rodila (do vody) a nemůžu si na nic stěžovat. Vycházeli vstříc, respektovali mě jako rodičku i můj porodní plán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.11.20 16:44
@nikive píše:
Dovoluji si obnovit diskuzi.
Zajímaly by mne zkušenosti maminek, které rodily v posledním roce v porodnici Krnov. Zvažuji kde rodit, jsem z FM, dojezd 1h 20 minut, čehož se docela bojím. Ale za reference, co mám na porodnici to asi stojí. Chci přirozený porod bez zásahu, na domácí porod si ale netroufnu, proto u mě zatím vyhrává tato porodnice. Máte tedy někdo aktuální zkušenosti, případně myslíte si, že je reálné za hodinu 20 minut dojet do porodnice? Omlouvám se možná za hloupý dotaz, jsem prvorodička a tak zatím nevím, jak to všechno dlouho trvá.Mnohokrát vám děkuji.

Krnov je super, rodila jsem minulý týden :smiling_face_with3_hearts: Personál je hodně vstřícný, nechávají matce dost hodně svobody ohledně způsobu porodu, ani s péčí o malého nijak netlačili na pilu. Tatínek k porodu může + 2 hodiny po, nàvštěvy tedy jen přes sklo.
Jídlo: obědy na nemovnici fajn, snídaně a večeře pro mě málo, takže případně něco s sebou navíc, bufet je celkem kus cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.1.22 00:16

Aktualice 2020

Přes všechna doporučení krnovské porodnice musím napsat, že u mě byl opak pravdou. Nerespektující jednání, asistentka vyloženě zlá krava. Vaginální vyšetření dlouhými nehty, tlačila na břicho a i po mém nesouhlasu zatlačila lokty, zvedala oči v sloup, když jsem prosila, aby chvíli počkala s přikládáním přístroje během kontrakce, nepodala mi ani vložku, když mi tekla voda po nohou a byla ode mě pár metrů. Strašně nedůstojné a ponižující jednání. Bohužel prostě záleží, na koho narazíte. Nakonec jsem musela rodit na koze, ackoliv jsem tam jela zkusit rodit do vody. Ale nepustila mě na porodní sál v době, kdy jsem měla kontrakce co 4 minuty a žádala o něj. Řekla, že je pro ženy, co by potřebovaly rodit. Samozřejmě pak mělo slabé ozvy a porod klasifikovali najednou jako rizikový a nutili mě tlačit, oxytocin… Ale já chtěla rodit včas. Když jsem potřebovala já a hlavně miminko.

Bohužel, Krnovska porodnice byl velmi špatný výběr.

Víc se rozepisovat nebudu. Měla jsem pak problémy s kojením a probrecela spoustu týdnů. Snad se jednou posunu dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková