Porodnice v Krči - vaše názory :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
29.3.12 18:32

porodnice ftn? vaše názory :)

Ahoj těhulky a maminky, jsem dnes 11+6, takže mě za chvíli čeká registrace do některé z pražských porodnic. Jen se nemůžu rozhodnout, do které. Váhám mezi Podolím a FTN(Thomayerkou). Tak bych vás chtěla poprosit o vaše názory a zkušenosti s těmito dvěma porodnicemi.
Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
29.3.12 18:50

Já teda zvažuju Bulovku,ale slýchávám velkou chválu na Podolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
29.3.12 18:59

ja rodila v Krci dvakrat a spokojena, sla bych tam znovu :)

• Citovat
  • Upravit
6836
29.3.12 19:00

@TehotnaTerezka : Já jsem taky těhotná Terezka :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
29.3.12 19:00

Já jsem rodila dvakrát v Podolí a byla jsem maximálně spokojená. Před čtyřmi týdny jsem doprovázela svoji kamarádku u porodu v Thomayerově nem. a byla jsem strašně zklamaná hrozným přístupem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
29.3.12 19:02

Rodila jsem letos v Krci a byla jsem naprosto spokojena, ale asi co mama to nazor…Hodne stesti pri vyberu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reny14
29.3.12 19:15

Ja rodila v Krci a nemuzu si naprosto stezovat. Podruhe tam pujdu znova. Mela jsem epidural a co slychavam, tak mnoha holkam moc nepomohl. Tam si za to sice zaplatis a dela to externi firma, ale ja o porodu skoro nevim. Anesteziolog byl opravdu profesional.

• Citovat
  • Upravit
4132
29.3.12 19:18

Záleží na tom, jaký porod si představuješ. Pokud Ti nebude vadit porod spíše medicínsky vedený a nealternativní přístup, vol klidně Krč. Pokud si porod představuješ jako přirozený s žádným medicínským zásahem pokud to nebude nezbytně nutné vol alternativním porodům nakloněné Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.3.12 20:16

Já jsem rodila neplánovaně v Podolí (32+4tt, císařem) :,( , bylo to tam dobré, na sestry a doktory si nemůžu stěžovat i když je tam jedna nepříjemná sestra, ale to je všude, vždy se někdo najde kdo je nepříjemný :roll: . Ono je všude něco. Kdybych měla ještě někdy rodit tak bych šla určitě znova do Podolí. Jen jestli se rozhodneš jít do Podolí, tak se připrav na to, že se tam nemusíš dostat, je tam velký nával a na každý den berou pouze 12 rodiček. Když tak si přečti názory právě registrujících maminek v Podolí jak to tam chodí, já tam byla převezená z Motola :lol: . Jinak ti přeji moc štěstí a ať máš všechno v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.3.12 20:26

za mě Krč nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.3.12 20:29

Poprvé Apolinář, podruhé Krč a Krč uplně super..Na nic si nemůžu stěžovat.Šla bych tam znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.12 20:58

Za mě teda rozhodně Podolí. Nerodila jsem tam, ale za to jsem rodila ve FTN a už nikdy nikdy. Měla jsem smůlu na doktorku, absolutně ignorovala cokoliv jsem chtěla, než že by to nešlo, ale ona si jela po svý lajně a já byla jen maso, co blbě kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
29.3.12 21:12

já rodila v krči v roce 2007, prošla jsem si tam všema patrama, odděleníma…a byla jsem tak znechucena že jsem s druhým dítkem šla jinam.
takže za mě tam neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
29.3.12 21:27

No nemam zkusenosti ani z jednou, ale dopredu si zjisti, kdy maji planovany uzaver porodnich salu ( pak na tu dobu neregistruji), abys pak nebyla prekvapena. Kdyz ma ja TP vzdy je uzaver v podoli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.12 21:40
@Sarik12 píše:
No nemam zkusenosti ani z jednou, ale dopredu si zjisti, kdy maji planovany uzaver porodnich salu ( pak na tu dobu neregistruji), abys pak nebyla prekvapena. Kdyz ma ja TP vzdy je uzaver v podoli :roll:

No to je fakt, já se teď chtěla registrovat zase do Podolí a smůla, na můj tp malují :cert:
Nicméně to znamená, že zakladatelka to stihne, protože já jsem v 9.tt, ona je skoro o tři týdny napřed a v té době Podolí otevřeno :lol:
Já se budu registrovat u Apolináře, tam zase malují těsně před termínem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková