Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
rodila jsem tam před měsícem a kousek a velká spokojenost. Moc fajn přístup, milé porodní asistentky, úžasný doktor, po porodu sestřičky taky pomohly a poradily. I když to celkově nebylo lehké, tak vše fakt v pohodě. Taky holky okolo chválily, neslyšela jsem v poslední době žádné negativní názory.
Ahoj,ja tam rodila pred 2 rokama a taky jsem byla spokojena.Vsichni byly hodny,poradily,pokoje jsou hezky,ja mela teda nadstandart,ale I Ty normalni pokoje byly pekny.Jenom mi pri porodu zapomneli dva tampony vevnitr,ktery pak samy vypadly druhy den.bylo to tom,ze byl fofr, rodily jsme 4 v ten den a vsechny skoro za raz.:-)ale byla jsem spokojena s peci po porodu a ochotnyma sestrickama.
Tahle diskuze je poměrně stará, ale zajímají mě nové zkušenosti maminek z DC porodnice ![]()
TP mám 3.5., už se to pomalu blíží, tak jsem zvědavá ![]()
Taky by mě moc zajímaly čerstvé zkušenosti, rodit tu mám zhruba za měsíc.
Halo? ![]()
Maminky, prosím, nějaké recenze a poznatky?
a také rady co sebou? ![]()
Děkuji
@Martinka2511 nevadí, aspoň budeme počítat s tím nejlepším ![]()
Já vlastně, když to tak vezmu, tak jsem se tam zatím setkala se samými milými a sympatickými lidmi ( při velkých utz, sepsání porodopisu a teď minulý týden na prohlídce), tak počítám s tím, že stejný to bude, až tam dorazím k porodu.
Zabaleno už mám dle seznamu, co jsem tam dostala od sestřičky, doma vše nachystáno, tak teď už jen počkat, až se malýmu bude chtít na svět ![]()
A třeba se tam nakonec sejdeme, i když mám termín zhruba o dva týdny dřív, anebo ti pak můžu poreferovat, jaké to tam bylo.
@Doubi no já mám termín začátkem května, tak uvidíme
u sepsání k porodu jsem už také byla, jen ten seznam mi přijde docela stručný
ale je tam to nejdůležitější.
Určitě budu ráda když pak napíšeš jaké to tam bylo, až se vrátíš domů
@Martinka2511 je pravda, že jsem si přibalila možná něco navíc, co v seznamu nebylo, ale i tak mám nachystané dvě cestovní tašky, takže mi toho málo nepřišlo ![]()
Jinak určitě dám vědět, až to budu mít za sebou, doufám, že do konce dubna to každopádně bude ![]()
@Doubi tak on jen župan zabere půlku tašky
ale taky si myslím že půjdu se dvěma. Pořád ještě dumám nad tím, jaký asi bude počasí a co vzít pro malou na cestu z porodnice. Stejně pojedeme autem a bude přikrytá v autosedačce, takže nějaký navlíkání do deseti vrstev nehrozí
ale znáš to, chci aby byla fešanda
![]()
V Děčínské porodnici před pár lety zemřela skutečně čistě vinou laxnosti personálu manželka mého kamaráda. Okolnosti znám do detailu - když jsem teď četla příspěvek nad tím oživeným, že v mamince zapomněli tampony.. Tak mi to oživilo vzpomínky
![]()
Pokud tam kdokoli půjdete rodit, a cokoli se vám na sobě nebude zdát, klidně buďte za histerky a prosaďte si, že vás opravdu pečlivě znovu a znovu zkontrolují..
@Doubi Tak co? Už je miminko na světě?
mě už se to také krátí a odpočítávám každý den… ![]()
@Martinka2511 nechce se mu
tak abys tam nakonec nejela dřív
no, nejpozději 29.4., to by mě už čekalo vyvolávání, ale snad se do té doby umoudří
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Máte někdo osobní zkušenosti s porodnicí v Děčíně?