Porodnice Děčín

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Monilka
26.3.12 20:31

Porodnice Děčín

Máte někdo osobní zkušenosti s porodnicí v Děčíně? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
26.3.12 20:53

Ahoj,
rodila jsem tam před měsícem a kousek a velká spokojenost. Moc fajn přístup, milé porodní asistentky, úžasný doktor, po porodu sestřičky taky pomohly a poradily. I když to celkově nebylo lehké, tak vše fakt v pohodě. Taky holky okolo chválily, neslyšela jsem v poslední době žádné negativní názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
26.3.12 22:02

Ahoj,ja tam rodila pred 2 rokama a taky jsem byla spokojena.Vsichni byly hodny,poradily,pokoje jsou hezky,ja mela teda nadstandart,ale I Ty normalni pokoje byly pekny.Jenom mi pri porodu zapomneli dva tampony vevnitr,ktery pak samy vypadly druhy den.bylo to tom,ze byl fofr, rodily jsme 4 v ten den a vsechny skoro za raz.:-)ale byla jsem spokojena s peci po porodu a ochotnyma sestrickama.

• Citovat
  • Upravit
17.3.14 18:17

Tahle diskuze je poměrně stará, ale zajímají mě nové zkušenosti maminek z DC porodnice :)
TP mám 3.5., už se to pomalu blíží, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.3.14 11:44

Taky by mě moc zajímaly čerstvé zkušenosti, rodit tu mám zhruba za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.14 20:53

Halo? :mavam:
Maminky, prosím, nějaké recenze a poznatky? :) a také rady co sebou? :)
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 22:15

@Doubi asi se nic nedozvíme… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.3.14 11:03

@Martinka2511 nevadí, aspoň budeme počítat s tím nejlepším :lol:
Já vlastně, když to tak vezmu, tak jsem se tam zatím setkala se samými milými a sympatickými lidmi ( při velkých utz, sepsání porodopisu a teď minulý týden na prohlídce), tak počítám s tím, že stejný to bude, až tam dorazím k porodu.
Zabaleno už mám dle seznamu, co jsem tam dostala od sestřičky, doma vše nachystáno, tak teď už jen počkat, až se malýmu bude chtít na svět :lol:
A třeba se tam nakonec sejdeme, i když mám termín zhruba o dva týdny dřív, anebo ti pak můžu poreferovat, jaké to tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.3.14 12:23

Taky potřebuju nové info jaké to je na porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 17:16

@Doubi no já mám termín začátkem května, tak uvidíme :) u sepsání k porodu jsem už také byla, jen ten seznam mi přijde docela stručný :lol: ale je tam to nejdůležitější.
Určitě budu ráda když pak napíšeš jaké to tam bylo, až se vrátíš domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.3.14 09:04

@Martinka2511 je pravda, že jsem si přibalila možná něco navíc, co v seznamu nebylo, ale i tak mám nachystané dvě cestovní tašky, takže mi toho málo nepřišlo :lol:
Jinak určitě dám vědět, až to budu mít za sebou, doufám, že do konce dubna to každopádně bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 22:53

@Doubi tak on jen župan zabere půlku tašky :D ale taky si myslím že půjdu se dvěma. Pořád ještě dumám nad tím, jaký asi bude počasí a co vzít pro malou na cestu z porodnice. Stejně pojedeme autem a bude přikrytá v autosedačce, takže nějaký navlíkání do deseti vrstev nehrozí :D ale znáš to, chci aby byla fešanda :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.4.14 23:02

V Děčínské porodnici před pár lety zemřela skutečně čistě vinou laxnosti personálu manželka mého kamaráda. Okolnosti znám do detailu - když jsem teď četla příspěvek nad tím oživeným, že v mamince zapomněli tampony.. Tak mi to oživilo vzpomínky :zed: :,(
Pokud tam kdokoli půjdete rodit, a cokoli se vám na sobě nebude zdát, klidně buďte za histerky a prosaďte si, že vás opravdu pečlivě znovu a znovu zkontrolují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 20:14

@Doubi Tak co? Už je miminko na světě? :) mě už se to také krátí a odpočítávám každý den… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.4.14 12:43

@Martinka2511 nechce se mu :lol: tak abys tam nakonec nejela dřív :) no, nejpozději 29.4., to by mě už čekalo vyvolávání, ale snad se do té doby umoudří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková