Porodnice Děčín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.14 13:51

@Doubi 29.4. mám termín podle MS :) no a 6.5. by to kdyžtak vyvolávali mě… tak snad vyleze sám, ještě má chvilku čas ;) se mu tam prostě líbí no :) ale od zítra má být hezky zase, tak třeba čekal na lepší počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.4.14 17:31

@Martinka2511 tak abys mě nakonec nepředběhla :D je fakt, že mě zas tak netrápí, že se mu zatím nechce ven, jen poslíčci mě zlobí už druhý týden a to už moc příjemný není. Anebo se tam nakonec sejdeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.14 17:50

@Doubi a jakej máš průběh poslíčků a jak dlouho ti cca trvají? Mě přijde že je snad nemam… :nevim: zatím mě trápí jen tvrdnutí břicha několikrát denně, ale jinak jsem v pohodě. V neděli jsem už začala pít maliník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.4.14 10:03

@Martinka2511 buď ráda! někdo nemá poslíčky vůbec a rovnou si porodí :) Já mám takové ty klasické „menstruační bolesti“ v podbřišku, dneska třeba skoro celou noc. Nic co by se nedalo vydržet, ale nepříjemný to je a spát se při tom moc nedá :D Maliník už piju asi měsíc, což mi připomnělo, že včera jsem neměla, tak si ho jdu půllitřík uvařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 17:44

@Doubi já jsem měla tyhle menstruační bolesti na začátku týdne dvě noci za sebou, ale max hodinku a od tý doby zase nic. Břicho mám teda skori celý dny jak kámen, ale nejvíc k večeru.
Já ho piju 3× za den, vždycky hrneček. Ale pěkně mě honí na malou :? Jsem si myslela že to už víc nejde, ale jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
20.4.14 10:17

@Martinka2511 taky mi včera břicho pěkně tvrdlo a to jsem na to celou dobu netrpěla, ale jináč se nic neděje. To se mi vždycky „přitíží“ a říkám si: ha, už se to rozjíždí a pak z toho zas nic není :P
Mě ten maliník sice chutná, ale vypozorovala jsem, že mi nedělá dobře na žaludek, tak si k němu přihodím vždy ještě trošku heřmánku a je to lepší. Do toho zobu lněné semínko, tak doufám, že to na porodu bude znát. I když nejvíc doufám v příjemnou porodní asistentku a vůbec milý personál porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.14 13:43

@Doubi to mě břicho tvrdne každý den, několikrát…ale zase ty „menstruační“ bolesti mám minimálně. Já jak teď pořád čůrám tak vždycky koukám jestli to není voda :D to jinak není možný jak často chodím. Mě taky chutná, četla jsem že pak je i dobrej na bolesti v podbřišku. ;)
Taky se modlím aby vše v porodnici bylo oka. Docela se obávám toho, s kým budu na pokoji, ale říkám si že ty tři dny to vydržím. Ze začátku jsem i přemýšlela na nadstandardem, ale nakonec jsem si to rozmyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
20.4.14 18:05

@Martinka2511 to bys poznala, kdyby to byla voda :lol: taky mi přijde, že toho víc vyčůrám než vypiju, hlavně v noci samozřejmě :P a největší fóbii mám z toho, že mě čůr. potřeba přepadne někde ve městě, kde prostě nebude kam si rychle skočit, když jsem autem, tak je to v pohodě, ale vypravovat se někam městskou je už o strach :lol:
Já nadstandard rozhodně chci, ale obávám se, že bude plno a budu mít smůlu. U nás za to nechtějí zas tolik a to soukromí mi za to stojí. Jednak by tam s náma pak mohl být i taťka a vůbec… ani nevím po kolika jsou normální pokoje, tuším 2-3 lůžáky? Ale jako těžkej introvert se taky trochu děsím toho, koho bych mohla chytnout, kór v Děčíně, že… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.14 08:32

@Doubi no já jelikož jezdím městskou, tak musím vždycky přemýšlet dopředu :lol: ale zatím se mi naštěstí nestalo že bych si musela někde dřepnout na trávu :oops: :lol: to bych nedala :mrgreen:
Já ho původně taky chtěla, ale zase si říkám že si budu mít s kym pokecat a hlavně když půjdu třeba do sprchy tak mi ta druhá může malou pohlídat. A jelikož čekám první mimčo, tak budu ráda, když tam budu mít třeba maminku co už má druhý a bude mi moct poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 17:36

@Doubi Že by už byl prcek na světě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.4.14 11:47

@Martinka2511 ahój :mavam:
ani náhodou, ten tam zůstane do maturity :lol:
a už mě ty monitory každej den nebaví - sestřičky si ze mě už dělají srandu a prý jsem snad dokonce jediná, kdo tam takhle každodenně „otravuje“ - takže asi jediná potermínová v celým okrese :mrgreen:
A jak vy dvě? Taky nic? Já kdyžtak fakt v úterý ráno s taškou nástup na vyvolání, ale zrovna bude mít službu strašně prímová sestřička, tak se i těším. Tedy pořád ještě doufám, že to stihnem do toho úterka.
Potkáme se tam? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 15:12

@Doubi Ahoj :mavam:
No malý se zatím nechce… to já jdu v úterý na srdíčko a taky mě to bude čekat už každý den pokud nic nebude… Máme to přesně týden po sobě :) bohužel si myslím že do termínu nevyleze, takže tam taky budu lítat každý den jako ty :(
To je dobře že tam budeš mít fajn sestřičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.4.14 16:27

@Martinka2511 neházej flintu do žita, jsem optimista, pořád věřím, že to ještě stihnu a ty určitě taky - heleď ještě mě klidně můžeš předběhnout ;) honěj se tu teď ty bouřky, tak třeba ještě prďolové překvapí a ona to pak může být bleskovka ;) pořádně zabouří, znenadání přijde silnější kontrakce, která to rozjede a za pár hodin budeš mít Lauru v náručí :D
Včera mě poslali na srdíčko nahoru na porodní, protože dole mimča nechtěla spolupracovat, tak abych nemusela dlouho čekat a sestřička tam říkala, že maj zrovna dost plno, tak ať prý ještě pár dní s porodem vydržím, než se to vyprázdní :D A odledně toho vyvolání, že prý je to tak, že ráno se mám dostavit v plné polní, doktor mě prohlídne a podle nálezu - pokud nebude nic nachystáno, tak že zavádí velkou tabletu až na noc a pokud už by to bylo trochu připravené, tak malou tabletu hned… no, pro jistotu už jsem si přibalila i tlustou knížku :D
Jo a o víkendu se na srdíčko chodí zas na lůžkový oddělení gynekologie - tam mi dneska sestřička měřila i tlak a kontrolovala moč… ale všude zatím narážím na příjemný personál, tak snad to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.14 18:28

@Doubi no snažím se jí podporovat aby vylezla :lol: ale uvidíme :) jsem říkala, že se aspoň dopeče do krásy :D
Bylo by fajn kdybychom se tam sešly :palec: no ale jsem napnutá jak kšandy :mrgreen: hrozně se těším na tu chvíli až mi buď praskne voda nebo až se objeví kontrakce a já budu odpočítávat po kolika jsou :lol: už chci aby se něco dělo… už se i na ten porod těším :roll: :D možná je to tím že nevím co mě čeká…myslím že to je výhoda prvorodiček.
Já jsem taky slyšela, že sestřičky tam jsou v pohodě, takže se těším :) prý sestry i doporučují pivko na rozkojení :mrgreen: tak si přibal jedno nealko ;) já teda pivo nepiju, ale budu to muset nějak překousnout :think:
Jo a to jsem se tě chtěla zeptat… já už mám tašku zbalenou, ale chtěla jsem si zabalit i zvlášť tašku na k porodu jak všude píšou, ale když nad tim tak přemýšlím, tak nevím co bych si do ní dala… :think: asi nějaký kapesníčky, jelení lůj, hroznovej cukr a nic víc mě nenapadá co bych mohla potřebovat… co tam máš ty? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.4.14 19:19

@Martinka2511 mně sestřička říkala, že na to doma máme vlítnout, na to jsem jí ale řekla, že to už fákt nedám :lol:
Jo, to by bylo super sejít se i tam :palec:
Taky se těším, až bude co počítat :lol: (zatím mám zase akorát ty MS bolesti)i na ten porod - nááhodou mám kolem sebe dost příkladů, že i prvorodička může rodit rychle a skoro bezbolestně :palec:
Jednoho birella mám nachystanýho už na dnešní večer - co by člověk pro to kojení neudělal :P taky normální pivo nepiju, nechutná mi a smrdí, ale birell je výjimka, a občas si ho dám s chutí.
A v té tašce k porodu už ani nevím, co mám, jak je to dávno, co jsem ji balila :D No, určitě bačkory, jednu příšernou noční košili na vyhození (doufám, že budou dávat erár, ale na seznamu byly, takže pro jistotu…), ručník (předpokládám, že 1. dobu porodní strávím ve sprše - jo, i ve sprcháčích tam mají balóny :palec: ), toaletní papír (blbá zkušenost z jiné nemocnice, ale tady, hlásím, všude toaleťáky jsou), pak jedny ty poporodní gaťky + jedno balení vložek, kartáček + pastu (kdybych zvracela), flašku neperlivý vody, hroznový cukr, jelení lůj, jo a teplý ponožky, kdyby byla zima :D myslím, že to je všechno, snad ještě nějaké papírové kapesníčky, ty se můžou hodit vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková