Porodnice Děčín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.19 09:34

Dvojčátka v Děčíně

Ahoj holky, prosím Vás, má některá zkušenosti s porodem dvojčátek v Děčínské nemocnici??? Dost lidí mě plaší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.1.19 10:10

Já s Děčínskou nemocnicí osobní zkušenost nemám ale jela bych rodit do Ústí (rodila jsem tam a nikdy bych nevolila jinak). Ne proto, že by Děčínská porodnice byla v něčem horší ale proto že když se cokoli stane, stejně odvezou děti na neonatologii do Ústí. V takovou chvíli bych chtěla být svému dítěti (ve vašem případě dětem) co nejblíž. Stalo se to mojí kamarádce, která rodila v Děčíně protože to má blíž a pak jí syna s anémií (naštěstí nic vážného) odvezli do Ústí, jí nechali v Děčíně a kluka viděla až skoro po týdnu. Já bych tohle prostě neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 10:19

Já už jsem v Děčínské porodnici rodila dvakrát a celkem v pohodě. Ale teď ty dvojčata :?
Někdo mi říkal, že dvojčátka v Děčíně radši ne. :think: Nemyslím si, že by to mělo být zas až tak jiné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.1.19 10:33

Rodila jsem v Decine 2× a vzdy naprosto super.Kamaradka tam rodila dvojcata a taky vse v pohode.A to ze dite prevezou v pripade problemu do Ul taky neni uplne pravda,nekdy vozej na neonatologii do Mostu.A jinak kdyby k tomu nedej boze doslo,tak ty muzes podepsat reverz a nechat se normalne hospitalizovat s ditetem tam kam ho prevezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 10:38

Taky si myslím … :D
A dvojčátka šla na svět přirozenou cestou, nebo císařem? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.1.19 11:13

@Rockandurbi to je na me?Jestli jo tak u ty moji kamaradky sly cisarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 11:17

@Ivana 85 ano to bylo na Vas :D
Někdo mi říkal, že nechali maminku s dvojčátkama trápit docela dlouho, ikdyž obě miminka nebyla hlavičkou dolů :nevim:
Tak nevím, ale moc se mi tomu nechce věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.1.19 11:25

@Rockandurbi tak to si mi taky moc nechce verit.2 moje kamosky meli deti KP a obe rodily cisarem,takze se mi moc nechce verit ze by dvojcata co jsou KP nechali normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.4.19 20:39

Tehotenska poradna

Ahoj, byla jste nektera v tehotenske poradne v nemocnici decin, ikdyz jste chodili ke svemu gynekologovi? Na netu maji, ze je to pro těhotné 34-36tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
13.4.19 07:50

@Xmarta1 ano,vas gynekolog vas v tomto terminu odesle na kontrolu do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.4.19 09:21

@Ivana 85 Me muj gynekolog prave nikam neodeslal. Na kontrolu k nemu jdu az zase v 36tt. Tak jestli bych se tam mela objednat sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
13.4.19 11:11

@Xmarta1 mozna ti to rekne az v tom 36tt.Ke komu chodis? Ja k Zaverkovi a poslal me tam.Co vim tak i vsechny kamosky tam byly.Ale je to 3,5 roku stara informace tak treba se to zmenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.4.19 22:07

@Ivana 85 Chodim k Belkovi. On me nikam neposlal ani pred 2,5lety když jsem cekala první..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.6.19 19:49

Porod v Děčíně

Ahojky, chci se zeptat na aktuální zkušenost s porodnicí v Děčíně. Rodila jsem tam před 2 lety a celkem hrůza 8o v prosinci mám termín s druhým a nevím zda jít sem nebo do Ústí ( na ústí moc dobrých recenzí taky neni, tak mám dilema) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.6.19 21:14

@misusle Ahoj, ja rodila v Decine v roce 2016 a podruhy ted pred mesicem. Nemuzu si stezovat ani na jeden porod. Ted to ale bylo lepsi v tom, ze konecne umoznuji bonding. Prisel mi i lepsi pristup a pomoc s kojenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková