Porodnice Kladno??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2766
8.11.07 21:24

Porodnice Kladno??

Ahoj,kamarádka se tam chystá,tak jsem se chtěla něco dozvědět…dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
27.12.07 11:25

Ahoj,
jedna moje kamaradka tam rodila pred rokem, primar tam je mslim pan Jandejsek, rikala, ze spolu vychazeli dobre a z bylo vse v normalu. Oproti tomu zas jina moje kamaradka vypravela, ze Jandejsek delal medicinu asi 10 let a ze to co ted umi je jedine diky praxi, takze ze pry casto ale se chova neprofesionalne, z pozice sily … bez vysvetleni a rady, proste nebyla spokojena zas vubec.

tak nevim, zkus treba jeste vysvedceni, tam je taky neco - pod diskusnim forem.

Twist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.1.08 12:52

Rodila jsem na Kladne v listopadu. Lekari i porodni asistentky byli naprosto bezvadni, snazili se ve vsem vyjit maximalne vstric. Opravdu si nemuzu na nic stezovat.
Horsi to je pak na detskem oddeleni, sestry jsou neochotne a neprijemne, kazda rika neco jineho.
Mala mi skoncila na JIPce a tam je to zase naprosto v pohode, ochotni a prijemni, vse vysvetli a maminkam se snazi maximalne poradit.
Pokud bude dalsi mimco, budu rodit opet na Kladne, s tim, ze pocitam, ze na detskem oddeleni jsou hrozne sestry, ale clovek si z nich nesmi nic delat.

• Citovat
  • Upravit
191
30.5.09 13:46

Nějaké čerstvější příspěvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
5.8.09 20:31

Ahojka,

rodila jsem plánovaně na Kladně teď v červenci a mohu tuto porodnici všem doporučit.

Doktoři i sestry při porodu byli maximálně vstřícní i přes komplikace který jsem jim přinesla a na šestinedělí i na dětském si nemůžu stěžovat ani na jednu sestru. Jinak to chce ptát se a ptát se na cokoliv co vás zajímá. Mají tam plný stav a nepamatují si komu co už říkali. Ale na cokoliv vám rády odpoví a s kojením taky poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.7.10 23:16

taky jsem rodila na kladně v unoru 2010 a musim souhlasit s názorem o sestrach na detském oddělení byli tam asi jen 2 které poradily.

peče doktorů o mě byla ok super paní doktorka a doktor který pomáhal na svět synkovy.

akorát mě nechali 11 dní přenášet díky čemuž se můj syn dostal také na jipku nalokal se plodové vody a měl bakteriální infekci,sestry na jipce byli taky jak která ono asi zaleželo jak se vyspaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marievova
17.9.11 14:48

zari 2011

Ahoj, ted jsem byla na navsteve za kamoskou co porodila na Kladne v porodnici. Je to tam docela sila.
Probiha tam rekonstrukce a od rana do vecera v sobotu i nedeli tam hned za zdi jedou zbijecky ze neni slyset na pokoji slova. Do toho na porodnim sale (provizorne presunuty) tece ve sprchach jen studna voda.
A jeste se vam muze stat, ze vas soupnou do pokoje k neprizpusobivym rodickam… :-( az budu nekdy rodit, tak si to necham hodne projit hlavou, snad uz bude nemocncie po rekonstrukci.
Jinak personal je vstricny, mily, ale proste to kazi prostredi.

• Citovat
  • Upravit
329
3.4.13 22:37

registrace

Ahoj holky,

chtěla bych se Vás zeptat jesli je v Kladenské nemocnici nutná registrace :) Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
22.4.13 21:39

Nemusí se registrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mina001
8.11.13 14:17

Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestly bude nekdo rodit na Kladne v unoru 2014?Jeste bych se chtela zeptat na nazory maminek ktere na Kladne aktualne rodily. Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Yellowni
19.11.13 16:37

Ahoj! Já mam na Kladně rodit v březnu 2014, tak třeba tam budu dřív ;)

• Citovat
  • Upravit
157
19.11.13 17:42

Ja sem tam rodila v únoru 2013 a můžu jen doporučit, mám odzkoušeno vše i dětskou jip a spokojenost. :) Občas se teda našla sestra, která nebyla zrovna příjemná, ale těch tam bylo minimum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
20.11.13 17:17

Ahoj, nevíte, jestli je v porodnici a na šestinedělí k dispozici wifi připojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mina001
20.11.13 20:36

Dekuju za nazor…Ja mam termin 27.2 a pak 1.4.,tak treba se tam potkame:) :)

• Citovat
  • Upravit
Mina001
20.11.13 20:37

Ja jsem tam lezela v lete a pripojela jsem se na net:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková