Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,kamarádka se tam chystá,tak jsem se chtěla něco dozvědět…dík
Ahoj,
jedna moje kamaradka tam rodila pred rokem, primar tam je mslim pan Jandejsek, rikala, ze spolu vychazeli dobre a z bylo vse v normalu. Oproti tomu zas jina moje kamaradka vypravela, ze Jandejsek delal medicinu asi 10 let a ze to co ted umi je jedine diky praxi, takze ze pry casto ale se chova neprofesionalne, z pozice sily … bez vysvetleni a rady, proste nebyla spokojena zas vubec.
tak nevim, zkus treba jeste vysvedceni, tam je taky neco - pod diskusnim forem.
Twist
Rodila jsem na Kladne v listopadu. Lekari i porodni asistentky byli naprosto bezvadni, snazili se ve vsem vyjit maximalne vstric. Opravdu si nemuzu na nic stezovat.
Horsi to je pak na detskem oddeleni, sestry jsou neochotne a neprijemne, kazda rika neco jineho.
Mala mi skoncila na JIPce a tam je to zase naprosto v pohode, ochotni a prijemni, vse vysvetli a maminkam se snazi maximalne poradit.
Pokud bude dalsi mimco, budu rodit opet na Kladne, s tim, ze pocitam, ze na detskem oddeleni jsou hrozne sestry, ale clovek si z nich nesmi nic delat.
Ahojka,
rodila jsem plánovaně na Kladně teď v červenci a mohu tuto porodnici všem doporučit.
Doktoři i sestry při porodu byli maximálně vstřícní i přes komplikace který jsem jim přinesla a na šestinedělí i na dětském si nemůžu stěžovat ani na jednu sestru. Jinak to chce ptát se a ptát se na cokoliv co vás zajímá. Mají tam plný stav a nepamatují si komu co už říkali. Ale na cokoliv vám rády odpoví a s kojením taky poradí ![]()
taky jsem rodila na kladně v unoru 2010 a musim souhlasit s názorem o sestrach na detském oddělení byli tam asi jen 2 které poradily.
peče doktorů o mě byla ok super paní doktorka a doktor který pomáhal na svět synkovy.
akorát mě nechali 11 dní přenášet díky čemuž se můj syn dostal také na jipku nalokal se plodové vody a měl bakteriální infekci,sestry na jipce byli taky jak která ono asi zaleželo jak se vyspaly.
Ahoj, ted jsem byla na navsteve za kamoskou co porodila na Kladne v porodnici. Je to tam docela sila.
Probiha tam rekonstrukce a od rana do vecera v sobotu i nedeli tam hned za zdi jedou zbijecky ze neni slyset na pokoji slova. Do toho na porodnim sale (provizorne presunuty) tece ve sprchach jen studna voda.
A jeste se vam muze stat, ze vas soupnou do pokoje k neprizpusobivym rodickam…
az budu nekdy rodit, tak si to necham hodne projit hlavou, snad uz bude nemocncie po rekonstrukci.
Jinak personal je vstricny, mily, ale proste to kazi prostredi.
Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat jesli je v Kladenské nemocnici nutná registrace
Děkuju ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestly bude nekdo rodit na Kladne v unoru 2014?Jeste bych se chtela zeptat na nazory maminek ktere na Kladne aktualne rodily. Dekuji za nazory
Ahoj! Já mam na Kladně rodit v březnu 2014, tak třeba tam budu dřív ![]()
Ja sem tam rodila v únoru 2013 a můžu jen doporučit, mám odzkoušeno vše i dětskou jip a spokojenost.
Občas se teda našla sestra, která nebyla zrovna příjemná, ale těch tam bylo minimum ![]()
Ahoj, nevíte, jestli je v porodnici a na šestinedělí k dispozici wifi připojení?
Dekuju za nazor…Ja mam termin 27.2 a pak 1.4.,tak treba se tam potkame:) ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.