Porodnice Sokolov, Kadaň nebo Domažlice ?

364
30.10.07 11:08

Porodnice Sokolov,Kadaň nebo Domažlice ???

Ahoj,
máte někdo nějaké zkušenosti nebo informace ??? Co a jak ???
Jak byl nebo nebyl někdo spokojený??? :wink:
Jsem z Chebu a uvažuji mezi těmito porodnicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
30.10.07 11:35

Ahoj, já jsem rodila v nové domažlické nemocnici a myslím, že to tam bylo super. Hlavně pokud jde o komfort vybavení: porodní pokoj se sprchou a záchodem jen a jen pro tebe (jsou tam 2, v jednom je i vana), porodní asistentky skvělé, na pokoji po dvou (pokud není zrovna extrémní nátřesk), pokoj s vlastní sprchou a WC, vše krásné, nové a čisté, návštěvy jsou možné kdykoliv, ale skutečně kdykoliv (teda v noci asi ne, ale v 9 večer žádný problém:-) Jen jedna sestra na novorozeneckém mi přišla dost problémová, ale to je asi všude, že… Takže mohu jen a jen doporučit, ale:
Já bych asi měla obavy vybrat si tak vzdálenou porodnici, jednak kvůli návštěvám (nemohou ti cokoliv kdykoliv přinést, jak si vzpomeneš) a taky kvůli cestě k porodu. Já to mám do Domažlic 10km, ale byla to pro mě nejhorší část porodu (ani jsem se nepřipoutala :oops: , protože bych to asi nepřežila), fakt je, že jsem jela až když jsem měla kontrakce po 1-3 minutách, což jsem tak chtěla, takže kdybych rodila daleko, asi bych vyrážela při prvních kontrakcích, ale být celý den v porodnici, to si moc nedokážu předtavit…
Ale na to ses neptala, já vím :wink: To je jen můj názor.
Ještě: v Domažlicích není problém vybrat si polohu při porodu (já tlačila na bobku), nemusíš mít holení ani klystýr, jen ti to doporučí (já jsem je poslechla a byla jsem ráda…) a epidurál je zadarmo - plánovala jsem si ho, ale nakonec nebyl potřeba. Manžel (nebo jiná osoba) u porodu pouze za 300,– Kč.
Přeji ti, ať se dobře rozhodneš. Kdybys měla ještě nějaké otázky k domažlické porodnici, klidně napiš sem nebo mi pošli SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
30.10.07 11:36

ahoj, nevím jak Sokolov a Domažlice, ale na Kadaň se teď dost nadává a kadaňský jezdí rodit do nové porodnice v Chomutově. Z Kadaně uteklo do Chomutova i dost sestřiček a porodních asistentek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
30.10.07 13:08

Ahoj, jelikož mam nejblíž Kadaň, tak bych volila tu … me zas dost lidi rikalo, ze je to tam dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
30.10.07 13:10

Hmm, že bych měla starší informace? Mno moje teta (z Mostu) rodila v Kadani v červnu… a vše OK … tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
30.10.07 16:17

Já rodila v Kadani na CAPu do vody a bylo to super. Jak na porodním, tak i pak na šestinedělí.. Je tam 7 nebo 8 nadstandardů, takže fakt velká pravděpodobnost, že když budeš chtít, tak na tebe zbyde. Na porodním jsou dvě hekárny a jeden CAP (tam je to dohromady i jakoby s porodním sálem).

Jediná nevýhoda byla jídlo, ale to si myslím, je hnusný skoro všude. Mně vozili jídlo rodiče a manžel. A jezdili za mnou obden a stačilo mi to. Holt úděl za to, že jsem si vybrala lepší kvalitu než v Mostě nebo Teplicích, kde by za mnou jezdili každý den.

Do Kadaně to mám asi 45km/50min jízdy. A počítám s tím, že i druhé dítko přivedu na svět tam. Fakt jsem byla nadšená - prostředí i personál.

Tento rok tam v březnu rodila kamarádka CŘ a taky byla velmi spokojená.

O zhoršení kvality jsem neslyšela. Ale zkus třeba kouknout i na www.rodina.cz a vybrat si porodnice. Tak je pod tou porodnicí vždy i diskuze. Tak uvidíš, jaké budou příspěvky u všech těch tvých 3 vybraných porodnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.10.07 23:16

Ahoj,
taky jsem rodila vKadani a nemůžu si stěžovat.
Nadstandart jsem chtěla u obou dětí,a bylo to perfektní,byla tam i televize na pokoji a na stravu si taky nestěžuji.Nadstandarty mají výběr ze 3jídel,takže si vždycky nějaké dobré jídlo vybereš.
Tak šťastnou ruku při výběru,Dáša

• Citovat
  • Upravit
15
14.12.20 12:58

Ja rodila v Sokolově a spokojenost. Jak porod, tak odd sestinedeli v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.3.21 13:25

Dobrý den maminky, obnovuji téma. :)
Nějaká novější recenze na domažlickou porodnici? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková