Porodnice na Letné?

614
6.11.05 13:21

Porodnice na Letné?

Ahoj,
mám dotaz za svou švagrovou, v dubnu má rodit a ke gynekologovi chodí kamsi na Letnou (Praha 7), bohužel mi není schopná říct kam :( A chce tam i rodit. Mám zjistit, jestli tam nějaká porodnice je (našla jsem jen Lékařský dům Holešovice - www.lekarskydum.cz a nejsem si jistá, jestli je to ono).
Nemáte někdo s porodnicí někde na Letné zkušenosti???
Předem děkuji!
 Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.11.05 14:36

Ahoj Elisko,
na Letne sem take bydlela i v dobe, kdy se nam narodil syn, ale porodnice tam zadna neni, ani v lekarskem dome ne. Co ja vim, tak v Praze se rodi pouze v Podoli, v Motole, na Vinohradech, v Krci a u Apolinare. Mozna nekdo neco jeste doplni, ale na Letne opravdu nic neni. Nejbliz by asi byl Motol, ja rodila v Podoli.
Pa
 Eva

• Citovat
  • Upravit
1268
6.11.05 14:52

Ahoj Eliško,

napadlo mě, že tvoje švagrová možná chodí k doktorovi do Gennetu, které je v Kostelní ulici za vjezdem do Letenského tunelu vedle gymnázia nad Štolou. Mimo jiné se tu dělá např. ultrazvukové vyšetření plodu. Já jsem tam byla v těhotenství 2× - poslala mě tam moje doktorka protože přeci jenom její ultrazvuk není až tak super a nebyla si tam něčím jistá. Ale v žádném případě tam není porodnice.
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.11.05 15:21

Ahoj,
já mam pocit, že v Gennetu rodí, ale málokoho, je to jen přes známost. Já tam taky byla na utz, a musím říct, že je to tam opravdu hezké a ten přístup, to se nedá srovnávat s normální nemocnicí, prostě super.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
6.11.05 16:14

Ahojky,

na Letne porodnice urcite neni, bydlim tu :-) v Gennetu se rodit neda (www.gennet.cz). Nejbliz odsud je Motol, o kousek dal Bulovka, tam se rodit taky da. Ostatni porodnice v Praze uz napsala Eva.

Overila si svagrova, jestli tam opravdu rodi?

Hezky den

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.11.05 16:32

Ahoj,
diky za vsechny reakce!!! Ja prave taky nikde na Praze 7 o zadne porodnici nevim, hledala jsem vsemozne na netu, a tak jsem se chtela presvedcit, jestli jsem hledala spravne!

Problem je, ze svagrova je hloupa vesnicka husa (a to neni nic proti lidem z vesnice, ja taky puvodem nejsem z prahy…) a vzdycky nekde slysi nejakej drb nebo zpravu agentury jednapanipovidala a okamzite to vezme za skalopevny fakt a nikdo ji to nevymluvi… :evil: :evil: :evil: ale to uz je na jinou diskuzi!

Jeste jednou moc dekuju a preju krasny zbytek vikendu!
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.05 16:51

No, já si pamatuju, že když měla rodit Žilková, tak někde otiskly fotku jak je v nějakém zdrav. zařízení a psalo se,že je to porodnice na Letný. Taky mě to dost překvapilo, protože kousek od Letný bydlím. Nepoznala jsem ani ten barák. Tak jestli tvoje švagrová nemyslela tento bulvární drb :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.11.05 13:35

Lufi, to bude ono. Zilkova jako tehule byla vyfocena pred Klinikou Sv. Klimenta, ktera se z Klimentske ulice prestehovala sem, je to opraveny barak vedle gymplu na Stolou a tesne pred „vstupem“ do Letenskych :,-(u…
Delaji tam geneticke a prenatalni vysetreni, ale porodnice to urcite neni.
Co se tyka Lekarskeho domu, tak tam se tedy urcite nerodi, pak bydlim hned v dalsim bloku :lol:

• Citovat
  • Upravit
695
11.11.05 14:39

Nechysta se ta tva svagrova na ambulantni porod?
Vysvetli ji radsi co to jsou perinatologicka centra.
Cau, Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.11.05 15:16

Marki, jak tak Gandelion popisovala svoji svagrovou tak ta by to myslim nepochopila. Nic ve zlym. Jestli si mysli, ze specializovana klinika na prenatalni peci je jenom diky fotce v Blesku s tehotnou „celebritou“ na titulni strance hned porodnice, tak tady je vysvetlovani jen hazeni hrachu na stenu. .. :oops:

• Citovat
  • Upravit
614
12.11.05 08:01

Ahoj,
tak to musim uvest na pravou miru - vcera jsme meli se svagrovou diskuzi a nevim, jestli jsem tak blba ja (pravda, uz jsem dva roky doma, tak mi trochu odumiraji mozkove bunky…) a nebo jestli je blba ona!
Fakt chodi do Gennetu (to bylo prace, to z ni dostat, ona si totiz nepamatuje nazev, protoze tam chodi „teprve“ tri mesice), a pry ji nabidli, ze tam muze rodit, protoze aby mohli dal provozovat porody musi podle zakona mit 500 porodu rocne nebo tak neco? A po me chtela, abych ji zjistila, ne JESTLI se na Letny rodi, ale JAK se rodi v Gennetu! Jsem asi fakt blba…
Takze jeste jednou diky za pomoc!!
Hezky den preje Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.11.05 09:41

a co tam chodi tie „zatial tri mesiace“ robit ??? teda ja osobne ked som tam bola nedavno na genetickom UTZ a informovala som sa na recepcii a potom aj priamo u lekara, bolo mi povedane, ze su specializovane pracovisko a neprevadzkuju klasicke gynekologicke ambulancie (chcela som sa tam prehlasit). tak potom nerozumiem, na co tam chodi, ma nejake problemy ze je pod neustalym odbornym genetickym dohladom ? inak si to neviem vysvetlit. ja som to tam vtedy pochopila tak, ze (az na vynimky s nejakymi komplikaciami u ktorych sa asi nieco sleduje castejsie) sa tam chodi prakticky „jednorazovo“ na specialne UTZ, amnio resp. nejake dalsie specialne geneticke vysetrenia. a osobne som ani pri prehliadke tohoto pracoviska nikde nestretla ziadny porodny sal .....
to je nejaky zmatok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.11.05 12:15

Gandelion kliiiid

:lol:
ja myslim, ze v tobe to fakt nebude…
dostala me hlaska - chodi tam „teprve“ tri mesice…
navrhnuji, ze zavolas do Blesku a az svagrice porodi, tak ze ji pred Gennetem vyfoti… :lol:
NO trochu blbej humor, ja vim…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí