Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všem.Vím,že Vítkovice se zde už psaly,ale jsou to dost staré příspěvky.Za týden mě tam čeká plánovyný císař a tak bych ráda věděla,jak to tam vypadá.Už jsem tam 2děti sekcí rodila(před 10 a 2lety),ale jednou mi dávala klistýr,podruhé ne.Jednou nástup den předem,pak zas v ped operačního porodu.Tak teď nevím co čekat.Taky tam mají být nové sály,nabo snad i něco více?Tak pokud jste tam některá rodila,budu ráda za info.Děkuji předem ![]()
Ahoj
ja tam rodila v cervnu,porodni boxy jsou opravdu nove a moc hezke,klystyr jsem dostala ale zalezelo na me.
Plánovanou sekci jsem tam měla 9/2007, klystýr nebyl, nástup měl být den předem, do domluvě jsem tam večer předem došla na injekci Fraxiparinu (?) a nástup v 7 ráno, v 8.55 malá na světě (byla druhý císař toho dne, čili jak u holiče
). Do dalšího rána na pooperačním, pak převoz na šestinedělí. Sály jsou nové, šestinedělí tehdy ještě nebylo. Je možnost otce u císaře (500), přímo na sále, díky ochotné PA i na pooperačním.
Super téma, pořád zvažuju mezi Porubou(tu mám blíž) a Vítkovicemi. Fifejdy budou stejně zavřené(rekonstrukce).Potřebuju totiž iv 1. době porodní samostaný box- nadstandard, a to tam asi není. Jsem děsivá hysterka a ostatní mamči by asi kleplo. V Porubě dostaneš pokoj a tam i odrodíš.
ahojky,
měla jsem taky plánovaný CŘ,v 5/2008 ve Vítkovicích.
Nástup byl v úterý večer,ve středu v 11,30 jsem šla na sál,bez klystýru,nebyl nutný,měla jsem epidurál,manža byl se mnou na sále poplatek byl myslím 700kč.
Porodní sály a personál na porodnici byl super,nemůmu říct jediné křivé slovo.Na šestinedělí už byl ten přístup personálu o něco horší,ale ty 4 dny se dají vydržet.
K.a.c.k.o i ve Vtkovicich dostanes porodni pokoj kde jsi celou dobu od zacatku az do konce
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.