Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj holky, je tady některá, co má zkušenost ve Strakonické porodnici? Konkrétně jaké zkušenosti jsou s lékaři??? Mám z toho docela obavy - před rokem jsem na gynekologii podstoupila revizi po zamlklém potratu a „jedna paní doktorka“(je svou šikovností známá) mi přivodila streptokokový zánět, nechala mi v děloze zbytky „něčeho“, zkrátka to bylo špatné a já musela skoro vykrvácená po 5 dnech opět na revizi. (dva dni před mou svatbou). Před půlrokem operovali mou mamku a ty komplikace, co měla nepřeju nikomu. Mysleli jsme že umře.
Tak se ptám: nevíte někdo, kdo je zde jako porodník dobrý??? děkuji moc za jakoukoli info (dobrou i špatnou)
Lenka
ahojky Lenaze,zrovna ve ctvrtek porodila ve Strakonicich kamaradka.Zkusim se zeptat.
Ahojky ..
mě rodil Razak a byla jsem spokojená ..s ostatními doktory tam zkušenost namám
a chválí ho více lidí .....ale samo, že je to jen člověk a někdo s ním spokojený být nemusí ..
i před 2 měsíci mi dělal revizi ..a taky problémy nemam
jojo Razak je výbornej - ten mi právě dělal tu druhou „opravnou“ revizi-dodnes říkám, že mně zachránil ![]()
dík pa,,škoda že tu není více Strakoničanek ![]()
Ve Strak.jsem rodila v červnu 2009,byla jsem spokojená.Nepamatuji si ale jména lékařů.Bylo jich tam ovšem mnoho jelikož jsem rodila o měsíc dříve.Jen vím že tam byl i primář-nemůžu si stěžovat.Trochu jiné pak na oddělení šestinedělí některé sestry vzorné ochotné úžasné.Jiné horší,ale byla jsem spokojená.Jen mě dost překvapila jedna věc.Měla jsem od začátku velmi málo mléka.Syna přikrmovali už v porodnici.Přišli na to ovšem asi až 4.den syn moc ubýval na váze.Já myslela že když nějaké mléko teče tak že ho mám dost nenapadlo mě že mám málo-první dítě.Nikdo to moc neřešil strčili mu nutrilon a měli vyřešeno.Já sama jsem si musela řici o odsávačku,aby ho krmili alespoň stříkačkou-ztráta sacího reflexu atd..Přitom má Srakonická porodnice certifikát pro podporu kojení,fakt jen reklama,ale skutečnost úplně jiná!!Kdybych nevěděla spoustu věcí od kamarádek nikdo by mi to neřekl!Nakonec to dopadlo stejně tak že jsem kolila asi první 3týdny a vyzkoušela jsem snad všechno na podporu tvorby mléka co existuje,přidali se zdravotní komplikace a už to opravdu nebylo možmé.Spíš mě ale od toho každý zrazoval místo pomoci a pak mě dorazila doktorka na kontrole na gynekologii po šesti nedělí která mi řekla-to je škoda,že jste to tak brzo vzdala!!
Jo ještě jsem chtěla napsat,hodně kamarádek rodilo ve Strak.byly spokojené a doporučovali mi to.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.