Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezký večer ![]()
Protože se za dva týdny chystáme na několik dnů na chalupu a já budu mít jen chvilku před termínem, chtěla bych se připravit na variantu, že budu rodit v jiné, než mnou zvolené porodnici.
Proto bych ráda znala vaše názory na tyhle dvě porodnice, která je lepší? Kde je lidštější přístup, zbytečně nepíchají vodu, nenastřihávají, nepíchají oxytocin, neurychlují porod?
Mrkni nahoře na liště do porodnic, třeba ti to pomůže, pokud jsi tam už nekoukala ![]()
Tak za me jedine Tabor.Porodnice je nova,pristup sester a lekaru vyborny a i kdyz bydlim presne v puli cesty do Tabora a Pisku,vetsina piseckych jezdi do Tabora…Byla jsem tam vic nez spokojena a pobyt mi prisel spise jak kdybych byla v hotelu,nez v porodce…
ahoj,
tak ja rodila v Písku,a mají ode me za 1
personál milý a i doktori jsou ochotní.az prijde čas na druhé mimi,zajisté jedu zase do Písku..
Ahoj holky. Byla jste některá rodit v Táborký porodnici??? potřebuju vědět, jestli vám tam dávají něco na bolesti. Já tam byla před třema rokama (chtěla jsem tam jít rodit,ale nakonec jsem kvůli komplikacím skončila v Písku) se podívat a jako nový to těd už opravdu nemá chybu!!! Ptala jsem se tenkrát PA na epidurál a PA mi řekla, že ho nedávají. Ale potřebuju vědět od Váás holiky, jestli Vám dali něco na tlumení bolesti krom teda toho epidurálu. Dává se přeci ještě Nalbufin a další a další…
Nevím, byla jsem tak v háji díky paní doktorce, že si to nepamatuju.. Na bolest mi nic dát nechtěla, protože „ještě nejste ani v půlce“ ale já kontrakce po 3 min a hrozná bolest.. až když jsem se pozvracela a omdlela, tak mi „teda něco píchla“. Porod skončil nakonec akutním SC, protože paní doktorka jaksi nepoznala nepostupující porod, miminko si stálo na pupečníku, šňůru kolem krku, až přivolaný primář rozhodl o okamžité sekci a bylo to jen tak tak.. Dodnes vidím paní doktorku, jak vedle mě stojí, já otevřená na 10cm, a ona si mne bradu a říká, že už teda neví co s tím
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.