Porodnice Tábor nebo Písek

6499
19.6.11 19:02

Porodnice Tábor vs. Písek

Hezký večer :-)

Protože se za dva týdny chystáme na několik dnů na chalupu a já budu mít jen chvilku před termínem, chtěla bych se připravit na variantu, že budu rodit v jiné, než mnou zvolené porodnici.

Proto bych ráda znala vaše názory na tyhle dvě porodnice, která je lepší? Kde je lidštější přístup, zbytečně nepíchají vodu, nenastřihávají, nepíchají oxytocin, neurychlují porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
19.6.11 20:03

Mrkni nahoře na liště do porodnic, třeba ti to pomůže, pokud jsi tam už nekoukala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stildu
19.6.11 21:44

Tak za me jedine Tabor.Porodnice je nova,pristup sester a lekaru vyborny a i kdyz bydlim presne v puli cesty do Tabora a Pisku,vetsina piseckych jezdi do Tabora…Byla jsem tam vic nez spokojena a pobyt mi prisel spise jak kdybych byla v hotelu,nez v porodce…

• Citovat
  • Upravit
2559
22.6.11 21:56

ahoj,
tak ja rodila v Písku,a mají ode me za 1 :palec: personál milý a i doktori jsou ochotní.az prijde čas na druhé mimi,zajisté jedu zase do Písku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 01:03

Ahoj holky. Byla jste některá rodit v Táborký porodnici??? potřebuju vědět, jestli vám tam dávají něco na bolesti. Já tam byla před třema rokama (chtěla jsem tam jít rodit,ale nakonec jsem kvůli komplikacím skončila v Písku) se podívat a jako nový to těd už opravdu nemá chybu!!! Ptala jsem se tenkrát PA na epidurál a PA mi řekla, že ho nedávají. Ale potřebuju vědět od Váás holiky, jestli Vám dali něco na tlumení bolesti krom teda toho epidurálu. Dává se přeci ještě Nalbufin a další a další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
1.2.12 10:18

Nevím, byla jsem tak v háji díky paní doktorce, že si to nepamatuju.. Na bolest mi nic dát nechtěla, protože „ještě nejste ani v půlce“ ale já kontrakce po 3 min a hrozná bolest.. až když jsem se pozvracela a omdlela, tak mi „teda něco píchla“. Porod skončil nakonec akutním SC, protože paní doktorka jaksi nepoznala nepostupující porod, miminko si stálo na pupečníku, šňůru kolem krku, až přivolaný primář rozhodl o okamžité sekci a bylo to jen tak tak.. Dodnes vidím paní doktorku, jak vedle mě stojí, já otevřená na 10cm, a ona si mne bradu a říká, že už teda neví co s tím :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková