Porodnice Jilemnice vs. Jičín 2011?

10623
9.6.11 17:50

Tak ten Jičín by mě taky zajímal :wink: Sice chci rodit v HK, ale jestli budu přenášet, tak mám smůlu, neb malujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1043
9.6.11 18:05

Ahojky,v Jilemnici jsem rodila letos v březnu.Nemám s touto porodnicí špatné zkušenosti.Personál pohodový,sestřičky teda milejší jak doktoři,ale ani oni nebyly špatní.Chtěla jsem nadstandart,ale měly je plné,tak mě nechaly na normálním pokoji samotnou.Co mě teda trošku vadilo je,že tam na ty dva normální pokoje je jeden záchod a jedna sprcha.Ale dalo se to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.6.11 18:41

Ahoj, já rodila v Jilemnici v dubnu 2009 a v prosinci 2010 a byla jsem spokojená. Sestřičky, i ty dětské, jsou ochotné a obětavé. Mám jen dobré zkušenosti :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.6.11 18:48
Cikyto píše:
Ahoj,rozhoduji se mezi porodnici Jicin a Jilemnice mate nekdo aktualni zkusenost ???

Ahojky,já rodila v Jíčíně,nebylo to tak špatné(před 3roky) Dr jsou tam náladový,přišlo mi to jako v seriálu ordinace v růžovce :mrgreen: ale sestry mají lidský přístup,pomohou a poradí.Na pokoj může návštěva - v HK né.Mají tam dvou lůžkové pokoje,sprchu a wc (na jednom pokoji )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 18:51
kibooolka píše:
Cikyto píše:
Ahoj,rozhoduji se mezi porodnici Jicin a Jilemnice mate nekdo aktualni zkusenost ???
Ahojky,já rodila v Jíčíně,nebylo to tak špatné(před 3roky) Dr jsou tam náladový,přišlo mi to jako v seriálu ordinace v růžovce :mrgreen: ale sestry mají lidský přístup,pomohou a poradí.Na pokoj může návštěva - v HK né.Mají tam dvou lůžkové pokoje,sprchu a wc (na jednom pokoji )

Prosím tě a poskytujou tam např. jako v Hradci košile, vložky, ručníky :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.6.11 18:58
Flooa píše:
kibooolka píše:
Cikyto píše:
Ahojky,já rodila v Jíčíně,nebylo to tak špatné(před 3roky) Dr jsou tam náladový,přišlo mi to jako v seriálu ordinace v růžovce :mrgreen: ale sestry mají lidský přístup,pomohou a poradí.Na pokoj může návštěva - v HK né.Mají tam dvou lůžkové pokoje,sprchu a wc (na jednom pokoji )
Prosím tě a poskytujou tam např. jako v Hradci košile, vložky, ručníky :?: :?: :?:

Vložky,košile a ručníky,myslím že i povlečení? :think: kolik chceš,pro miminko erární oblečení,10ks papírových plen a látkové si můžeš brát taky kolik chceš.Jinak vanu tam mají ale nedovolí v nich rodit,pokoje i porodní boxy jsou krásné.Když tak se ptej mě ted nic nenapadá :oops: :kytka: Každopádně ti přeji krásný a rychlý porod a zdravé a krásné miminečko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 19:04

Když ted mě zrovna nic nenapadá, já si vzpomenu třeba až zítra :lol: Nemáš třeba fotky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.6.11 10:25

Ahoj, já jsem rodila v Jilemnici dvakrát. Poprvé v lednu 2010 císařem dvojčata, podruhé přirozeně teď v květnu. Jinak já si na Jilemnici nemůžu stěžovat, hlavně proto, že mi tam vypiplali menší z dvojčátek. Nechtěla jíst, museli ji krmit sondou a hrozil ji převoz do HK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.6.11 22:09

Ahoj, já jsem do Jilemnice na ambulanci do poradny jezdila celý těhotenství. Do nemocnice jsem šla na monitor poprvý až 2.5. ve 39.tt, další měl být 9.5., ten už jsem nestihla, malá se narodila 7.5.. Předtím jsem na monitory chodila na ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
14.6.11 21:42
Cikyto píše:
Jak to tam je s navstevama na pokojich (tatinkove) ???

Chlap za mnou chodil normálně na pokoj,ale co jsem koukala,tak většinou návštěvy byly v návštěvní místnosti.Asi bude záležet,jestli budeš na pokoji sama nebo s druhou maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
20.7.11 13:24

Tak moooc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
21.7.11 13:52

já jsem rodila v jičíně v roce 2007 a naprostá spokojenos. Je to pár dní co tam porodila kamarádka a říkala že jedině tam. Zatím co jiná kamarádka rodila v Pardubicích na které si každý stěžuje a byla taky spokojená tak nevím. Já osobně rodím v lednu 2012 a taky jedině Jičín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.12.11 08:19

Ahoj, me dve nejlepsi kamaradky rodily v Jilemnici (pred 4 a 6 mesici). Obe jsou nadsene,Prijemny personal, prima prosterdi a hlavne klidek a zadnej sresik, dle jejich slov . Ja se tam jedu v pondeli take „zaregistrovat“, byt jsem z Trutnova. Uz po telefonu byla sestricka mila, ochotna, vsechno v klidu vysvetlila. Snad to bude v pohode. Sice mne taky malicko nevyhovuji jedny socialky na dva pokoje, ale co, myslim, ze nebudu mit cas resit „fronty tu toaletu“ :D Jo a dokonce jeden pan doktor z trutnovske nemocnice (ne gynekolog) mne sam rekl: „Jilemnice je dobra volba, taky tam svou pritelkyni poslu“. Tak uvidme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.12.11 11:29
Cikyto píše:
Floo dekuji :-D
  • v kazde porodnici se najde nekdo kdo dokaze zkazit pobyt :-?
  • a taky kazda mamina ma jine naroky

Já myslím, že je to přesně, jak píšeš. Já osobně jsem rodila v HK a byla jsem moc spokojená, teda až na ten porod. Tuhle jsem potkala spolužačku ze střední a ta zase nikdy nechtěla do HK a vychvalovala JC. Každopádně v JC je úžasný doktor Gregor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
9.12.11 16:18
KaMa3 píše:
Ahoj, me dve nejlepsi kamaradky rodily v Jilemnici (pred 4 a 6 mesici). Obe jsou nadsene,Prijemny personal, prima prosterdi a hlavne klidek a zadnej sresik, dle jejich slov . Ja se tam jedu v pondeli take „zaregistrovat“, byt jsem z Trutnova. Uz po telefonu byla sestricka mila, ochotna, vsechno v klidu vysvetlila. Snad to bude v pohode. Sice mne taky malicko nevyhovuji jedny socialky na dva pokoje, ale co, myslim, ze nebudu mit cas resit „fronty tu toaletu“ :D Jo a dokonce jeden pan doktor z trutnovske nemocnice (ne gynekolog) mne sam rekl: „Jilemnice je dobra volba, taky tam svou pritelkyni poslu“. Tak uvidme :lol:

ahojky,kdy mas ermin porodu? tay se chystam do jilemnice a bydlime kousek za trutnovem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková