Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj je tu někdo kdo ted někdy rodil v Ustí nad Labem a mohl by mi napsat jaké má zkušenosti? Mám termín 29.července a jsem prvorodička ![]()
jj díky,koukla jsem se no 70% doporučuje tak snad to nebude tak zlé ![]()
já rodila v Mostě a ten zdaleka nemá tak dobrý recenze. prostě si nevybereš. Všude je něco. Někomu vadí zastaralé komoušovské vybavení (viz právě Most), což teda mě je úplně šumák. Na druhou stranu je v Mostě nejlíp vybavená porodnice v kraji a veškerý problémy a komplikace se stejně převáží tam. A všude se najdou doktoři hodní i protivní, stejně tak sestry ![]()
Já tam byla hrozně spokojená. Porod mám trošku v mlze, ale tuším, že jsem musela paní doktorku opravdu rozčilovat, když mi nešlo tlačení, o modřinách, které má manžel na rukou díky mému šití ani nemluvím. Ale mudra byla profík a neřekla ani popel. PA byla taky úžasná. Ono ten personál hodně poznáš i když tam budeš chodit na ozvy. Jsou to většinou mladší ženský, nenarazila jsem tam na jedinou „škebli“, ani na šestinedělí. Hned bych šla rodit znovu, ty dvě hodiny po porodu, v intimním přítmí, jenom já a manžel a ta naše malá vetřelkyně, nejkrásnější dvě hodiny v mém životě… Já mám prostě na ústeckou porodnici jednu hezčí vzpomínku než druhou. Přeju hodně štěstí ![]()
Taky jsem rodila v ústí a protože jsem rodila už ve 32tt tak si na péči opravdu nemůžu ztěžovat
. Hlavně novorozenecká JIPka tam se mi krásně starali o moje zlatíčko
. No a 6nedělí je podle mě taky bezva. Ono nesmíš mít moc nároků. Sestřičky a doktoři jsou taky jenom lidi a 24hodinový usměv na tváři nemají v popisu práce
. Takže za mě je to tam skvělí. No a pokud plánuješ nadstandart tak tam je to uplně suprový. Já si vyzkoušela obě ![]()
ahoj, ja sice rodila v UL uz v r. 2008,ale byla jsem spokojena, az na jednu neprijemnou sestru byli vsichni fajn. ![]()
Pájinka25 píše:
já rodila v Mostě a ten zdaleka nemá tak dobrý recenze. prostě si nevybereš. Všude je něco. Někomu vadí zastaralé komoušovské vybavení (viz právě Most), což teda mě je úplně šumák. Na druhou stranu je v Mostě nejlíp vybavená porodnice v kraji a veškerý problémy a komplikace se stejně převáží tam. A všude se najdou doktoři hodní i protivní, stejně tak sestry
Já bych řekla, že nejlíp vybavená nemocnice v kraji je stále ústecká, ale je pravda, že i v Mostě už je perinatologické cetrum. Jinak já spadám pod teplickou nemocnici, ale rodila jsem v ústecké, volba pro mně byla jasná. Byla jsem spokojená a porod tam můžu jedině doporučit.
Ahoj,
přesně tak, všude se najde něco.., na blba nebo nepříjemnou PA můžeš narazit kdekoliv..
co se vybavení týče, tak samozřejmě, ústí je v severočeském kraji nejlepší.. z ústí v případě komplikací se převáží jen do Prahy ( do Mostu se z UL opravdu nepřeváží, naopak z mostu do úl ano),ale to už jsou megakomplikace, a převoz miminek do Prahy je vyjímečny stav.., takže v ul máš s největší pravděpodobností jistotu, že budete oba s mimi tady..
Tak hodně štěstí do zdárného a pohodového porodu.. ![]()
Já už to mám také za pár.. ![]()
Ahoj,
rodila jsem v UL v Dubnu a na porodním byl úžasný personál! pak jsem byla na nadstandartu a tam to bylo tak půl na půl…ale za 3 dny jsem šla domu, dalo se to vydržet ![]()
Ahojky mooc děkuju za Vaše názory a chtěla jsem se ještě zeptat jestli nevíte kolikátého dne se vyplácí mateřská:-) děkuju No já ještě 3 týdny a mám to za sebou už se hrozně těším
![]()
Ahoj, já jí dostávám kolem 10. v měsíci
.
Tak Ti přieji rychlý a málo bolestivý porod
Ahoj, mohu souhlasit s děvčátkama. Rodila jsem koncem března a nemohu si personál na porodnici vynachválit. Zažila jsem dvě party (malému se moc ven nechtělo
) a obě směny se o mě moc hezky staraly. I v noci. Je pravda, že jsou přísnější, když chceš smlouvat třeba o polohách při kontrakcích nebo pokud vyžaduješ nějaké léky proti bolesti (to není má zkušenost, ale paní, která byla na hekárně se mnou), ale ony vědí, co dělají. A při tlačení pomáhají. Tak hodně štěstí a rychlý porod. ![]()
Ahoj mam prosbicku nevite nekdo jak je to ted od noveho roku v UL?Musi mit tatinek predporodni kurz?uz ma 2 kluky tak vi co ho ceka ale spolu cekame 1.ja jsem prvorodicka.termin mam na 11.cervna
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.