Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Babulka123 Jo ta uklízečka je na pěst. Nic nesmíš vyhodit do koše
jídlo ani petky
nám vynadala. A sestry byly fakt na ránu. No jak říkám, musím to ještě pořádně promyslet. Jsem z toho celkem nesvá. Já i přítel jsme pro TP, ale mamce se to moc nezdá, že je to daleko a tak.
Když už jsem se přifařila do téhle diskuze, tak mě by zase zajímalo, jestli má někdo zkušenosti s porodem dvojčat (ať přirozeným či sekcí) v Teplicích..Za všechny infos budu moc ráda! ![]()
@Tůmička v Tp mas dva pokoje nadstandard, jeden mensi, jeden vetsi.Pri prijmu byly oba pokoje obsazene, ale jelikoz jsem pak byla jeste na JIPu, mezitim se jeden uvolnil.Je to rok zpet a platila jsem 600,– za noc, pak to nejak zvysili snad na 700,–
Jinak mi to za ty prachy stalo.Klid, soukromi, navstevy 9-21 hodin, svoje socialka…
Takze nadstandart ted stoji 700? A kolik se plati za tatinka u porodu? Dekuju:)
@Emily01 nevim kolik ted, ja rodila pred rokem. V tu dobu to bylo 600,– nadstandard a 100,– pobyt v nemocnici/den. Nadstandard musi byt zaplacenej pred propustenim.Za tatinka netusim, bohuzel jsem mela nakonec SC.No moc jsem nepomohla ![]()
@Roluda tatinka jsem nasla, ze stoji stovku a nadstandart snad zustal stejny, rozhodne na nej chci
do 1000kc to dam dohromady na den
@Roluda snad, davala si vedet uz pri sepsani porodopisu, ze chces nadstandart? A jaky plus v tom je, krom navstev od 9 do 21 hodin:)
@Emily01 nedavala, to se neda, nevis datum kdy porodis.Bud je obsazeno, nebo ne.Pro me to byl klid, soukromi, vlastni toaleta, sprcha… I kdyz nekdy vecer bych prijala spolecnost, na druhe strane jsem mela klid i v noci a syn taky. Nikdo nas nebudil
Jo a mela jsem jidelni listek
mohla jsem si vzdy vybrat, co chci k jidlo, od snidane az po veceri, menicko ![]()
Holky, díky za tohle téma. Pomohli jste mi s rozhodnutím kam jít rodit, jestli to vyjde, jsem teď po IVF v očekávání jestli to vyšlo nebo ne. (Já věřím, že ano) 10.4. jdu na krevní testy. Já právě vždycky slyšela, že Most a Teplice nebrat. Most je kapitola sama o sobě a v Teplicích, že prý je špína, ale pravda to už je takových 7-8 let zpátky. Proto jsem říkala, že buď Ústí, nebo Chomutov nebo jsem slyšela, že si hodně chválili Kadaň. Já jsem z Oseka okr. Teplice. Jsem tedy ráda, že na Teplice se dnes už pěje chvála, mám ji pochopitelně nejblíž a pokud to vyjde, půjdu tedy tam. ![]()
@Dzedzy spina v TP opravdu neni, nemuzu si stezovat a to jsem docela narocna ![]()
Ono když se to tak vezme, tak si každej stěžuje na tu svojí nemocnici ať už jde o cokoli
a druhejm se zase děsně líbí ![]()
A je v Teplicích možnost porodu do vody??? Rodil jste tam někdo takto???
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.