Porodnice Teplice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
marsi99
4.4.12 17:45

porodnice Teplice

Zdravím děvčata,jsem ve 37tt těhotenství a termín porodu mám koncem dubna,byla jsem rozhodnutá že budu rodit v Mostě jenomže jak si tak pořád čtu diskuze na porodnici v Mostě tak začínám mýt strach o mimi a tak bych pro své a mímískovo dobro šla do Teplic,vím že v Teplicích se předem musí vyplnit porodopis a tak se ptám není na to už příliš pozdě? pokud si tam zavolám nevynadají mi že na zaregistrování u nich je už příliš pozdě? mám strach jít do Mostu přesto že jsem byla doted rozhodnutá a ještě jsem prvorodička co se sepisuje do porodopisu nemám představy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1139
4.4.12 18:02

Ahoj, nevím, šla bych tam osobně a vysvětlila situaci, že sis to rozmyslela :lol: hlavu ti neutrhnou, na porodopisech jsou milý PA. Jinak teplická porodnice úúúžasná. Do porodopisu všechny údaje rodičů mimi, pak jména pro mimi, jo a dávala jsem tam dokument z matriky aby se malá automaticky jmenovala po tatínkovi-pokud nejste vzati. jinak,personál je tam super.Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
4.4.12 18:37

Ahoj, nebo si tam můžeš zkusit zavolat, tady je ně číslo: 417 519 336

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.3.13 13:05

Ahoj maminky.. jsem z Ústí, ale stále přemýšlím, kde rodit. To co o Ústí čtu, mě dost děsí, plus to hodnocení tady na emiminu. V Ústí je nadstandard za 1100,– nevíte, jak je to v Teplicích? Pořád dumám nad pro a proti. Ještě máme pár týdnů čas, ale už nad tím přemýšlím od začátku těhu a nic jsem nevykoumala.. prosím, zkuste mi poradit.. děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
12.3.13 13:11

Asi zalezi, na koho zrovna narazis. Ja rodila 2009 v Usti a pohoda a 2011 to byl des. Uplne jiny pristup sester a doktora :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.3.13 13:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.3.13 13:14

Teď koukám, že pro gynekologii - porodnici mají ceny dvě, tak babo raď… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.3.13 13:23

@Raduš.ka44 Děkuji, tohle jsem nemohla najít. Podle mě oni jsou dva druhy těch pokojů, lepší nadstandard a horší.. a koukám, že oni mají i dvojlůžko nadstandard.. to je divný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
javelinka
12.3.13 13:41

@Tůmička Ahoj, já jsem taky z Ústí a v roce 2011 jsem poprvé rodila v Teplicích, pač se zde rekonstruovaly sály. Vybrala jsem si Teplice, kvůli nejbližší vzdálenosti a udělala jsem moc dobře. Já byla tak spokojená!!! Chování všech, od uklízečky až po primáře naprosto úžasné, a když jsem četla recenze, tak ano, starší roky na Teplickou porodnici nadávají, ale cca od roku 2008 jsem našla snad všechny komentáře ohledně TP porodnice jen pozitivní!! Co se týče vybavenosti, tak na tom nejsou tak dobře jako v Ústí, nemají tak moderní vybavení (křeslo, staré váhy) ale nakonec zjistíš, že na tom vůbec nezáleží, radši stokrát rodit se starším vybavením, než v nemocnic s moderním, kde jsou na tebe hnusní. O psychiku jde u porodu především a v Teplicích se budeš cítit určitě dobře. Manžel se mnou mohl být úplně od začátku, v Ústí tuším může být, až když se začneš otvírat a převedou tě na hekárnu! V Ústí, co jsem slyšela, tak porodní oddělení taky není vůbec špatné, zato sestry na šestinedělí, to už je prý jiná písnička..Teď jsem podruhé těhotná a Teplice pro mě na začátku byly jasná volba, ale čekáme dvojčata, tak to už je zase něco jiného, takže stále rozmýšlím mezi UL a Teplicemi.
Jo a co se týče ceny, tak nadstandar v UL stojí 1100Kč a v Tp jsem platila 600Kč!! Jako je to jedna Krajská zdravotní skoro 50% rozdíl v cene, děs! :cert:
Takže za mě vůbec neváhej, a pokud ti nevadí delší vzdálenost, tak určitě do Teplic!:-)

• Citovat
  • Upravit
3142
12.3.13 13:53

Já rodila v ústí, nedokážu posoudit šestinedělí, já byla daná na riziko, ale v teplicích jsem pak byla s holkama přechodně. personál super, to ostatní méně, ale lifrujou se maminy pryč s takovou rychlostí, že se to dá přežít asi všude :)), jo vadila mi jedna věc hodně a to že se jedlo venku na chodbě, takže si maminy mimina vozila sebou(ale to je muj takovej nepěknej pocit, v ústí se jí normál na pokoji), to samé s návštěvama na pokoji

• jinak v ústí si na personál taky nemůřu stěžovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.3.13 13:55

@javelinka Určitě mi ta vzdálenost nevadí. Není to tak daleko. Pro mě je důležité, abych se cítila dobře u porodu a né to, jestli mají digitální nebo ručičkové váhy. A co jsem koukala, tak už i křesla jsou v teplicích hezká. Je mi to jedno. Jo, prý porodní v ul jsou dobré, ale šestinedělí katastrofa. Asi opravdu půjdu do teplic. Ano, přítel nebo manžel může zůstat už od začátku v tp - což je pro mě také důležité, protože posílat ho zase zpátky do ul je blbost.. Vážně se rozhoduji pro tp. I ta cena za nadstandard je někde jinde. Moc děkuji za příspěvěk. Moc mi pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.3.13 13:57

@Babulka123 Mě se právě líbí, že ty návštěvy k tobě v teplicích nesmí na pokoj. Ale stejně přemýšlím o nadstandardu, takže tohle by mi asi bylo bylo jedno :) Já právě ležela teď v ul na rizikovém a to pro mě byla očista. Šílený. Hrozný. Tohle už snad nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
javelinka
12.3.13 14:02

Nemáš zač, jo a každopádně, k tomu co napsala Bobulka123, má pravdu v tom, že pokud nejsi v Tp na nadstandartu, tak jíš na chodbě. Já nadstandard chtěla (to jsem tenkrát ani nevěděla, že bych jinak jedla na chodbě) díky němu mi tedy jídlo vozili na pokoj a hlavně jsem měla návštěvy neomezenou dobu ( i když při druhé porodu vím, že budu chtít návštěvy eliminovat a užít si víc klidu jen s miminkama a s manželem) ale to je taky dobré vědět, hlavně ty návštěvy můžeš mít na pokoji, pokud nemáš nadstandar, tak musí být na chodbě. Což si ale zase myslím, že je kvůli ostatním miminkům ohleduplné, jako musí být děs, když máš malé mimnko a na pokoj přijde k tvé spolubydlící Hujerovic rodina!

• Citovat
  • Upravit
3142
12.3.13 14:06

@Tůmička nojá tamležela taky na riziku-tejden než sem jim tam skoro rodila na posteli :)), měla jsem jen dvoulůžák tak to nebylo hrozný, a baby se tam střídaly na vyvolávačky, po porodu sem byl ana jedničce-pokoji hrůzy :)) ale naštěstí ke mě nikoho nedávaly, tam byly postele 4

vústí mě tam nejvíc štvala ta baba ježi uklízečka nebo co to bylo za pomocnici, ta byla na pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
12.3.13 14:08

@javelinka právě toho se děsím v ul.. mimino mi usne, já si taky budu chtít při té příležitosti zdřímnout a druhé mamině přijde rodina co 6 lidí. To musí být hrůza. I proto se mi víc líbí ty tp, pokud bych neměla nadstandard. A jídlo v jídelně mi nevadí. Pokud půjdu do TP, tak bych chtěla nadstandard, v ul je to moc peněz už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková