Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, ráda bych trochu oživila tuhle diskuzi…je tu někdo, kdo se v brzké době rodit v teplické porodnici?
@Emily01, a máš už s teplickou prodnicí nějakou zkušenost? My tam jdeme na kurz příští týden, tak jsem na to docela zvědavá…za poslední dobu čtu jen samou chválu.
@Petula35 rodila jsem tam v zari 2011 a ted budu zase, ja si nemuzu stezovat, mela jsem na pokoji super holku, takze jsme jenom krafaly a kdyz deti spali, tak jsme byly na chodbe u televize:) porod jsem si lepsi nemohla prat mela jsem Elisku jako doktorku, mlada a uzasna a porodni asistentku Lucku, ta to same patri mezi nejlepsi, nemela by si mit navstevi na pokoji, ale nam to s Jitkou nevadilo a sestricky nam ani nic nerekly, me jidlo chutnalo nejvic remcaly cikanky, ze je to blaf, ale fakt to tak hrozny nebylo
Příspěvek upraven 01.01.15 v 21:39
To já právě vím, že návštěvy na pokoji nejsou povolené - nebo neměly by být. Já bych moc stála o nadstandart, protože manžel dělá na směny a takhle by za náma mohl přijít kdy by se mu to šiklo, max do 21hod. Takže přístup personálu byl tedy v pohodě, ju? A jak si to měla s naušničkama - píchli ouška hned v porodce?
No ja si myslim, ze je to vic na domluve maminek, sestricky to neresily. Nadstandart bych ted taky chtela, ale asi nedam penize plati se 700 den a 100 poplatek za nemocnici:/ nausnicky se pichaji posledni den a jedno stoji 200, takze dohromady 400.
Ahojky, já budu rodit začátkem srpna v Teplicích. Moc těhulek z Teplic sem nechodí, koukám. Je to škoda, ráda bych s někym pokecala, kdo má podobný termín porodu.
Ahoj všem, nevíte, jak to je letos s kurzem? Musí k němu tatínek, který chce být u porodu? Vím, že docházelo k nějakým změnám. A kolik kurz stojí? Předem děkuji
Ahoj,
rada bych ozivila diskuzi.. Jsem kratce pred terminem porodu, rodit budu v TP a jsem zvedava, jestli se tu najde nektera, ktera se taky chysta rodit v Teplicich?
![]()
Ahoj, já jsem v Teplicích rodila loni v srpnu a nemůžu si absolutně na nic ztěžovat. Porodní asistentka byla moc milá a sestřičky na oddělení a hlavně ty na dětském perfektní…moc mi nešlo kojení ale měli se mnou velkou trpělivost a nakonec sem se to naučila ( i když ve finále přes kloboučky).
@Martina 25
Marti, mohla bys mi prosim poradit, jestli si mam s sebou do porodnice vzit neco spesl co by me nenapadlo? Procitala jsem tady ty zkusenosti s Tp porodnici, ale zensky to tam moc nevypisujou..
Jinak kloboucky jsem si uz koupila, kdyby nahodou.. jeste premyslim, jestli si nemam koupit odsavacku, ale nechce se mi za ni davat penize, kdyz nevim, jestli ji vubec budu potrebovat.. v TP jsou prej na pujceni, ale za 1. je jich malo a za 2. bych asi nechtela pouzivat zrovna takovou vec po nekom (i kdyz bude desinfikovana)
Já si myslim že takhle z kraje odsávačku potřebovat nebudeš. Třeba já jsem si jí koupila až když byly malé tři měsíce a to jen pro to že jsem se od ní potřebovala na půl den vzdálit. Jinak mě nic zvláštního nenapadá. Jedině snad plenky pro mimčo a vlhčené ubrousky, ale to máš myslim psáné v tom papíru co ti daly když jsi šla psát porodopis. No pak příbor a hrnek. Jo a vezmi si sebou svoje pití. Já na něj zapomněla a na sále jsem dostala strašně sladkou šťávu
. Jo a ješě jsem si sebou vzala Bepanthen.
Jo a ještě mě napadlo- Oni ti tam sice dají noční košele ale ty jsou naprosto příšerný ( hlavně mě byly hrozně velký) Takže jsem si hned odpoledne vzala svojí, ideální jsou s knoflíkama kvůli kojení.
Ahoj všem, jak to vypadá aktuálně v porodnici TP? Byly jste spokojené? Termín máme na Ježiška, tak se rozhoduju zda TP nebo Ul. Před 13lety jsem rodila v TP a vše OK. Mám to kousek od baráku, tak se zatím přikláním k TP.Ale pokud je porodnice kvalitativně stejná jako zbytek nemocnice, tak beru Ul.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@Dzedzy ja myslim ze ne.