Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Krásný den ![]()
Chtela jsem se zeptat, zda rodil někdo plánovaným císařem 2020(2019) porodnici Zlin. Jaké to tam je? Co vše s sebou mimo jejich seznam. Zavinovacku +deku pro miminko fakt vzít, nedávají? Ty kompresní punčochy vyžadují? Prosím o rady a vasi zkušenost.
Prohlášení o volbě jména z jejich stránek? Mám z Kromerize, tak nevím jestli muže byt, když jsem měla rodit tam.. nevím který úřad bude vydávat RL. Moc vám Dekuji ????za Vaše zkušenosti a pomoc.
A ještě dotaz- pokud je mimi KP a menší- lepsi Zlin nebo Kromeriz? Chtela jsem Km, ale doktor říká, ze Zlin má lepsi vybavení na toto. Dekuji
Obnovoni diskuze. Zajímaji mě vaše zkušenosti. Plus dotaz. Je po císaři ve Zlíně možný bonding?
Ve Zlíně jsem byla na císaři před 5 lety.. Spustili se mi kontrakce 6 týdnu před termínem. Kvůli dřívějšímu úrazu jsem musela na císaře. Měla jsem potvrzení od gynekologa i z nemocnice. Dokonce i rentgen že mám celou pánev sesroubovanou. Bohužel jsem narazila na paní doktorku která mi odmítala císaře udělat s tím, že ty šrouby snad povolí
nakonec ještě volala na traumatologii do Olomouce jestli si náhodou nevymyslim.. Nakonec jsem si ho probojovala a všechno dobře dopadlo.. Co se týče péče o nedonosence tak můžu Zlín velice doporučit.. Profesionální pracoviště s úžasným personálem
Ahoj, mohu jen doporucit. Bonding vsak mozny neni, mimco zavinou a daji tatinkovi, ktery jej drzi do doby, nez te zasiji.
Doporucuji epidural analgezii.
A jsou tam profici.
Anonym - citlive udaje
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.