Problém s erekcí - je to normální nebo je to porucha?

Anonymní
19.1.15 09:41

poruchy erekc

Ahoj,
snad pochopíte anonymitu. nejsem ani nováček, ani žádný úchyl. ale nemusí každý vědět co řeším.

jdu se zeptat, zda je to normální a nebo se jedná o poruchu. jedná se o to, že manžel než má sex, tak se mu musí pomoci ručně nebo jinak. Prostě ani když má chuť na sex nestojí mu sám. nevadí mi to, i když někdy by to na škodu nebylo :) jen jsem přemýšlela a nevzpomínám si, že u bývalých jsem to nezažila. je to u někoho normální a nebo se jedná o poruchu?
 díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.15 09:49

Hodně záleží i na věku. Je to jiné u 20níka a 50níka… Potom záleží, jestli nemá různé nemoci.
Bohužel s přítelem to tak taky mám a to je ještě celkem mladý :(

• Citovat
  • Upravit
8959
19.1.15 09:50

Buď porucha, nebo (pardon) partnera dostatečně nevzrušuješ..? :nevim:
Méme chlapovi „stojí“ jen co „projdu kolem“ :)
Zkuste něco jiného, nového, prádélko, prostředí… něco nastuduj.. nějaké afrodiziaka v podobě potravin.. Pokud se dobře pamatuju, tak je na erekci dobrý celer…? Ale zkus to nastudovat..
Pokud ani takhle to nepůjde, tak jedině vyhledat odbornou pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.1.15 09:52

věk

Dokud neuvedeš jeho věk, nebudeme sto ti kvalifikovaně poradit. Ve vyšším věku je běžné, že je třeba fyzické stimulace. Jak napsal nějaký sexuolog: „v mladém věku stačí pouhá myšlenka, později je třeba fyzická stimulace a nakonec zbývají prášky!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 09:56

Manželovi je 35, a co si pamatuju má to od začátku vztahu. to mu bylo po 27. o tom že ho nevzrušuju, mě napadlo taky. ale jak píšu má to od začátku vztahu a kdybych ho nevzrušovala tak si mě snad nenašel :)
prádlo, místo, atd zkoušíme. ne teda pro erekci, ale pro sexuální život celkově.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.15 10:00

To nevím, doteď jsem to opravdu neřešila. až poslední týden o tom přemýšlím. proto chci slyšet i názory ostatních zda je to u někoho normální, když jinak problém nemá teda až po stimulaci a nebo to problém je. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.15 10:05
@Anonymní píše:
Manželovi je 35, a co si pamatuju má to od začátku vztahu. to mu bylo po 27. o tom že ho nevzrušuju, mě napadlo taky. ale jak píšu má to od začátku vztahu a kdybych ho nevzrušovala tak si mě snad nenašel :)
prádlo, místo, atd zkoušíme. ne teda pro erekci, ale pro sexuální život celkově.

A nebere prášky třeba na tlak? Nemá třeba cukrovku? Tohle jsou časté příčiny. Jak jsem už psala, tak můj přítel tohle má a s tím mu ani špičkový doktor nepomůže :( A to, že ho nevzrušuju, bych si vyprošovala. Kolikrát se po mě sám sápe, všechno možné, ale prostě mu musím pomoct rukou či pusou… Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.15 10:14

Je úplně zdráv. nic nebere, žádný prášky, cukrovka, občas rýma ale nic horšího. má teda operovaný koleno, ale s tím to asi nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit
20518
19.1.15 12:12

Můj chlap má opačný problém, mám dojem, že má erekci furt. :roll: ALE pokud se nezadaří (stává se), tak protože je unavený (fyzicky) a vyšťavený (z práce, stres, atd.) Vzhledem k výše uvedenému to nejenže neřeším, ale dokonce i vítám :roll:.

Doktor nesjem, ale pokud má chlap problém odjakživa, tak to tak prostě asi je. Hlavně že může fungovat nějak. Ale určitě by nebylo na škodu se poradit u odborníka, sexuologa, ikdyž se obávám teda, že chlap sám to asi řešit nebude, a netuším, zda sexuolog bude schopen a ochoten radit takhle „na dálku“ bez vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 13:04

Díky za rady, dnes na to hodím řeč. optám se jak to vidí on. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.15 13:36

Ahoj, taky se pridam, muj občasný milenec byval potentni azaz. Potom mel nehodu, ale jako zazrakem to nemelo zadny vliv na erekci, naopak byl potentni nekolik hodin, az mi to prislo divne. Zraneny byl totiz prave v okoli genitalii. Myslim, ze tajne neco bral. Nahle nema zajem o sex, rika, ze ho to uz nebavi…
Nedavno jsme se trochu opili u znamycha on me zacal hladit a dokonce mi dal moji ruku na prirozeni. Ale nestal mu, presto jsem si myslela, ze k necemu dojde. Brala jsem to jako signal, vyzvu.
Kdyz jsem ale chtela sex, řekl, ze je unaveny. Tak nevim. Mám ho zkusit priste, az se potkáme svest nebo to neresit a pockat, az to bude zase iniciovat on? Ráda bych mu dala citlivě najevo, ze bych s ním rada stravila jakékoliv intimni chvile, masturbaci, felaci, cokoliv. Mluvit se s ním o tom neda.

• Citovat
  • Upravit
3968
24.4.15 14:06

věk?

Opět nevíme věk. U mužů se jedná o dost podstatný faktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.4.15 14:30

To urcite ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.15 14:32

Je mu 45.