Dal jsem ti dvě děti

50
19.1.15 08:29

Dal jsem ti dvě děti

Dal jsem ti dvě děti…a dům. Věta, co můj manžel používá x. krát do týdne. Jsem už z toho zoufalá, nenávidím tu větu. Používá to téměř při každém projevu mé „nespokojenosti“ s čímkoliv. Mnohokrát jsem ho prosila, že mi ta věta strašně vadí, ať to nepoužívá, že on si užil příjemný sex, jež vyžaduje častěji, než bych měla potřebu já, bez kondomu, ať si vzpomene jak si „chrochtal“ že se nemusí chránit, a zbytek jsem „odmakala“ já. Že tu větu nesnáším, že mi nic nedal, ať to nepoužívá. On si trvá, že dal, že bez něj bych je neměla a je potřeba mi připomenout, že to, co na světě nejvíc miluju, mám díky němu a měla bych to mít na paměti. Teď k tomu přidal ještě dům. Máme ho na hypotéku, část jsme dávali ze společných úspor, zbytek splácíme. Doma jsem byla rok s každým dítětem, pak už za vydatné pomoci mé maminky částečně pracuji i na rodičáku. A on mi dal dům, co by prý za to jiná dala.
Jak ho mám přesvědčit, aby to nepoužíval? Taky vám to doma říkají? On je skutečně přesvědčen, že jsou to jeho zásluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tímeaaa
19.1.15 08:32

On by je bez tebe taky neměl. :cert:
My to někdy používáme ale spíše v dobrém, v legraci. Uvědomujeme si, že i když se na světě stane cokoliv tak nám náš vztah dal to nejlepší.
Každopádně když ví, že ti to vadí tak je to pakoš že to pořád opakuje.
Taky mohly jeho spermie skončit v nějaké ponožce nebo na prostěradle, frajer :cert:

• Citovat
  • Upravit
5822
19.1.15 08:34

@Čikii :lol: :lol: promiň, trochu mě to pobavilo, ale úplně chápu, jak tě to musí vytáčet. Můj tohle nikdy neřekl, uvědomuje si, že děti jsme vyrobili společně stejným dílem. A že jsem je odnosila, porodila a převážně o ně pečuji já :D.
Tvůj muž si asi potřebuje přidat na vlastní důležitosti. Jak ho přesvědčit, aby to neříkal, tak to nevím, asi nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.15 08:35

@Čikii asi bych mu velmi rychle vysvětlila, že takhle ne :think: použité vtipně ok, ale kdyby to říkal denně, vyletim z kůže.. to otoč na něj, on by bez Tebe neměl děti atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.1.15 08:36

Ne, ještě jsem tuto větu od svého muže neslyšela, aspoň zatím :cert:
A co by byl on bez tebe? Mohl by si dovolit ten dům sám splácet? A co děti? K tomu jsou snad potřeba oba! Měl by se probrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

Chápu tě, taky by mi to vadilo, navíc když píšeš že to říká X-krát do týdne.
Ale radu jak na něj nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50

No on chce pořád zásluhy. Po porodu, a nebyl procházka růžovou zahradou, přišla švagrová, podívat se na malýho a chváila, že jsem dobrá, jak jsem to zvládla a že jsem porodila krásný miminko. No a on se už v den porodu nafoukl, že jako jemu upíráme zásluhy, že on na tom všem má velkou zásluhu, myslel to smrtelně vážně, a od té doby se to táhne už 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

8o Začala bych mu alespoň 7× týdně říkat, že jsem mu porodila dvě děti, ať si to vtluče do hlavy. Každý den ráno bych mu to připoměla. A nezapoměla bych dodat, ať si mě váží, že ne každá by makala na rodičáku, taky aspoň 7× týdně

• Citovat
  • Upravit
832
19.1.15 08:37

Počkej, až tu budeš mít hodně příspěvků, třeba až uvidí, že o něm cizí ženské říkají, že to je blbec, tak mu to docvakne.
Jinak podle mě blbec fakt je, my děti ještě nemáme a i tak si přítel uvědomuje a občas říká, že největší zásluhy a,,práci´´ má na nich žena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.1.15 08:38

Tak to rikej taky, kdyz je hypoteka na vas oba a deti jsi porodila taky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Čikii píše:
No on chce pořád zásluhy. Po porodu, a nebyl procházka růžovou zahradou, přišla švagrová, podívat se na malýho a chváila, že jsem dobrá, jak jsem to zvládla a že jsem porodila krásný miminko. No a on se už v den porodu nafoukl, že jako jemu upíráme zásluhy, že on na tom všem má velkou zásluhu, myslel to smrtelně vážně, a od té doby se to táhne už 5 let.
:mrgreen: a jakou zásluhu měl? tu jednu spermii :lol: to je fakt mazec.. :think: ta spermie by mu bez Tebe byla platná, jak mrtvýmu zimník :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

:lol: dal. To je k smíchu. Snad TY jsi mu je dala ne? On měl na tom jen tu zásluhu, že si v tu chvíli udělal dobře a stříkl. Ty jsi se trápila 9 měsíců a ted´už jsi v poklusu napořád. Řekla bych mu, že dítě umí udělat každej de*il.
Barák? On ti ho dal? :lol: Holka ty se neumíš bránit?
Tak mu řekni, KDE je pravda, jaké ty máš zásluhy a podíl na tom všem a jestli ještě jednou použije tuhle větu, tak odcházíš s tím, co nejvíc miluješ a ten barák půjde napůl, podle vložených fin. hodnot.
At´se chlapec postaví nohama na zem.
Jinak mi přijde, že žiješ s pěkným šovinistickým olem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
19.1.15 08:39

@Čikii ty jo, to by mě taky neskutečně štvalo. Bych mu na to řekla, že děti jsem mohla mít s kýmkoliv jiným, tak ať je rád, že jsem si vybrala jeho. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
19.1.15 08:40

Rekla bych mu, ze az si zadkem protlaci dva mice velikosti ditete, budem si rovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
19.1.15 08:40
@jahuhudka píše:
8o Začala bych mu alespoň 7× týdně říkat, že jsem mu porodila dvě děti, ať si to vtluče do hlavy. Každý den ráno bych mu to připoměla. A nezapoměla bych dodat, ať si mě váží, že ne každá by makala na rodičáku, taky aspoň 7× týdně

Přesně tak :palec:
Muj chlap by si tohle nedovolil, to spis ja si sem tam rypnu, ze jsem mu porodila dve deti:-)) Ale ve srande ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí