Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě jí bylo úplně šumák, jestli je zadaný nebo ne. Holt si spolu hezky užili večer.
Tak tady je snad interpretace jasná.
Co bys chtěla jako slyšet?
Jsem jen zvědavá, co Ti bude vyprávět, až přijde domů.
To je smutné. Bohužel někteří chlapi si umí vymyslet dobrou výmluvu. A některé ženské jí sežrat ![]()
Co bych si myslela? Že je to pěknej sr_č. Jak zní další dotaz?
A jak byste se chovaly, až přijde domů?? Tohle je úplná rána, byl to milionový chlap
přijít o něj asi nechci ale nechci, maby mu to jen tak prošlo…
No TVL
Tak to nevím co bych dělala… Asi už by měl naskládaný kufry za dveřma
![]()
No ja bych čekala s valeckem…
Jsem zvědavá co se ti bude snažit nakukat, ten můj by asi raději po tomhle domu nedošel
a pro kufry si poslala taxi
@Meha píše:
Tak tady je snad interpretace jasná.
Co bys chtěla jako slyšet?Jsem jen zvědavá, co Ti bude vyprávět, až přijde domů.
To já orave taky. Chci se na to nějak připravit ale klepu se jak ratlik.
Protoze ti 10min predtim psal, tipuju, ze to vzala, kdyz byl ve sprse.
Mozna existuje nejake vysoce nepravdepodobne vysvetleni, ktete se shodou desitek nahod mohlo udat, ale u me doma po zkusenosti s lharem a nevernikem by ho cekal za dvermi kuferek a klic v zamku.
@Anonymní píše:
A jak byste se chovaly, až přijde domů?? Tohle je úplná rána, byl to milionový chlappřijít o něj asi nechci ale nechci, maby mu to jen tak prošlo…
Je to poprvé, co takto odešel na pivo a vrátil se až nad ránem nebo dokonce druhý den?
Asi bych hlavně počkala na to, co Ti k tomu řekne on.
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.
@Bibi239 píše:Úplně se mi obratilmzaludek
Protoze ti 10min predtim psal, tipuju, ze to vzala, kdyz byl ve sprse.
Mozna existuje nejake vysoce nepravdepodobne vysvetleni, ktete se shodou desitek nahod mohlo udat, ale u me doma po zkusenosti s lharem a nevernikem by ho cekal za dvermi kuferek a klic v zamku.
Co byste si o tomhle myslely? Přítel šel včera někam na pivo, ráno ještě nebyl doma a když jsem mu před obědem volala (deset minut ored hovorem mi psal, ze za chvilku dojde) kdy se uráčí přijít domů tak to zvedla cizí ženská
prý spí a a dojde a z se vyspí, vzbudit ho nechtěla a ještě se mě drze ptala s kým jako mluví. A ještě s takovým posměvačným tónem mluvila… Navíc mě má přítel uloženou tak, že ji to muselo být jasné, s kým volá. Jo a jsme z malého města, rozhodně by neutahl na vařené nudli nějakou ženskou, jako že je nezadaný. Máme dvě děti.