Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
To by byla škoda. Je to krásná sonda do člověčí duše.
Prvně s vděčností přijímám jakoukoli pomoc a nakonec všechny rozstřílím samopalem, když nechtějí věřit, že su ale fakt šťastná. Protože intenzita, s jakou to znovunabyté štěstí prosazuje, svědčí spíš o tom, že potřebuje přesvědčit hlavně sama sebe. (A není divu.)
Díky, žes napsala, jak to vše dopadlo…
a užij si koncert a i welness pobyt
Já se s touhle diskusí loučím, pro mě pozbyla smyslu. Zakladatelko hodně štěstí, věřím, že ti chlapec dospěje a už se tyhle situace nebudou opakovat.
![]()
Zakladatelo, za dobrotu na žebrotu, máš doma hnusného lháře, který ti dokáže nakukat tolik věcí a ty mu to věříš.
Navíc holky, které ti tady celou dobu radily jsi setřela, kdo děti nakoupal a nakrmil, když sis tady celá vyklepaná vylívala srdíčko a pak jsi napsala, jak nemáš čas a že děti tahle diskuze neokoupe nenakrmí, jsi nevděčná, nevděk světem vládne.
@Bondatrova píše:
Zakladatelo, za dobrotu na žebrotu, máš doma hnusného lháře, který ti dokáže nakukat tolik věcí a ty mu to věříš.
Navíc holky, které ti tady celou dobu radily jsi setřela, kdo děti nakoupal a nakrmil, když sis tady celá vyklepaná vylívala srdíčko a pak jsi napsala, jak nemáš čas a že děti tahle diskuze neokoupe nenakrmí, jsi nevděčná, nevděk světem vládne.
blábolíš
@Bondatrova Já s tebou teda souhlasím. Bylo mi zakladatelky neskutečně líto, při čtení diskuze jsem byla nervózní i za ni. Jsem sice ráda, že si to nějak vyříkali, obdivovala jsem, jak zvládla být v klidu (já se znám, vybouchla bych nebo bych uraženě aspoň měsíc nepromluvila
).
Ale nelíbilo se mi, jak najednou obrátila a těm, které ji tu radili, tak málem vynadala. Nelíbilo se mi, jak najednou dělá, že se vlastně nic nestalo (přitom málem umírala strachy a naštváním na tu běhnu). Ale každý podle svého ![]()
@Anonymní píše:
To sem psát nebudu, byla bych za trapačku a nedivila bych se, kdyby se tu objevily komentáře, že se nediví, že chlap se válí s nějakou cuchtou když poslouchám to a toa letím jen já se sestřenicí, chlap by mi tam překážel.
A to vaše výkupné není výkupné jak se zdá. Ten koncert zvažuju dlouho, on se akorát cukal že tu nechce být dva dny sám. A wellness? Vy si s chlapem jen tak někdy nevyjedete, abyste strávili čas jen spolu?
myslím, že teď je vhodná doba, abysme měli chvíli pro nás dva.
Je fakt, že jsem napsala, že jsem si to vydupala, ale ono to není tak myšlenoJenže tady se člověk nezavděčí. Když teď můj chlap nemá máslo na hlavě, tak už jsem ušlapaná chudinka, které chlap vypíná telefon a ona si to nechá líbit. Když na hlavě máslo má, tak se vám zas nelíbí, že přece „nic neprovedl“ takže proč, něco za tím je určitě lže, atd atd…
A s tím léčením; to bylo jen na pár holek/chlapů/krokodýlů, kteří opravdu psali jen pro své potěšení z cizího neštěstí.
Ještě jednou všem moc děkuju, za každý názor
i těm, na které jsem nereagovala příliš mile.
Poslední poznámka: kdyby Pán prstenů neměl diváky, nebude mít pokračování. To jen pro ty, které mají dojem, že jsem tady z toho dělala hysterickou kovbojku, přeberte si to.
Všem přeji (doufám) brzké jaro
jen na tom koncertě až tě bude telefonicky kontrolovat, bych ten telefon nechala zvednout nějakým návštěvníkem mužského pohlaví nejlíp mírně pod parou at si chlapec taky užije
,jinak chápu, že to zakladatelka nechce hned řešit rozchodem, když mají spolu děti
jen při sexu bych asi trvala na kondomu, člověk neví co za svinstvo může zanést domů ![]()
@Petule030 píše:
@Bondatrova Já s tebou teda souhlasím. Bylo mi zakladatelky neskutečně líto, při čtení diskuze jsem byla nervózní i za ni. Jsem sice ráda, že si to nějak vyříkali, obdivovala jsem, jak zvládla být v klidu (já se znám, vybouchla bych nebo bych uraženě aspoň měsíc nepromluvila).
Ale nelíbilo se mi, jak najednou obrátila a těm, které ji tu radili, tak málem vynadala. Nelíbilo se mi, jak najednou dělá, že se vlastně nic nestalo (přitom málem umírala strachy a naštváním na tu běhnu). Ale každý podle svého