Cizí ženská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
23.1.15 16:16
@Virginia píše:
To by byla škoda. Je to krásná sonda do člověčí duše.
Prvně s vděčností přijímám jakoukoli pomoc a nakonec všechny rozstřílím samopalem, když nechtějí věřit, že su ale fakt šťastná. Protože intenzita, s jakou to znovunabyté štěstí prosazuje, svědčí spíš o tom, že potřebuje přesvědčit hlavně sama sebe. (A není divu.)
:potlesk: souhlas. zakladatelka lže sama sobě :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
23.1.15 17:02

@Rasputia Nj, tak vy to tady určitě víte nejlíp. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
23.1.15 17:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65454
23.1.15 17:16

Díky, žes napsala, jak to vše dopadlo…
a užij si koncert a i welness pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
23.1.15 18:17

Já se s touhle diskusí loučím, pro mě pozbyla smyslu. Zakladatelko hodně štěstí, věřím, že ti chlapec dospěje a už se tyhle situace nebudou opakovat. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.15 21:27
@Vája píše:
@Rasputia Nj, tak vy to tady určitě víte nejlíp. :lol:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
28.1.15 21:27

Zakladatelo, za dobrotu na žebrotu, máš doma hnusného lháře, který ti dokáže nakukat tolik věcí a ty mu to věříš.
Navíc holky, které ti tady celou dobu radily jsi setřela, kdo děti nakoupal a nakrmil, když sis tady celá vyklepaná vylívala srdíčko a pak jsi napsala, jak nemáš čas a že děti tahle diskuze neokoupe nenakrmí, jsi nevděčná, nevděk světem vládne.

• Citovat
  • Upravit
140243
28.1.15 21:55
@Bondatrova píše:
Zakladatelo, za dobrotu na žebrotu, máš doma hnusného lháře, který ti dokáže nakukat tolik věcí a ty mu to věříš.
Navíc holky, které ti tady celou dobu radily jsi setřela, kdo děti nakoupal a nakrmil, když sis tady celá vyklepaná vylívala srdíčko a pak jsi napsala, jak nemáš čas a že děti tahle diskuze neokoupe nenakrmí, jsi nevděčná, nevděk světem vládne.

blábolíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.1.15 22:24

@Bondatrova Já s tebou teda souhlasím. Bylo mi zakladatelky neskutečně líto, při čtení diskuze jsem byla nervózní i za ni. Jsem sice ráda, že si to nějak vyříkali, obdivovala jsem, jak zvládla být v klidu (já se znám, vybouchla bych nebo bych uraženě aspoň měsíc nepromluvila :lol: ).
Ale nelíbilo se mi, jak najednou obrátila a těm, které ji tu radili, tak málem vynadala. Nelíbilo se mi, jak najednou dělá, že se vlastně nic nestalo (přitom málem umírala strachy a naštváním na tu běhnu). Ale každý podle svého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
28.1.15 23:44
@Anonymní píše:
To sem psát nebudu, byla bych za trapačku a nedivila bych se, kdyby se tu objevily komentáře, že se nediví, že chlap se válí s nějakou cuchtou když poslouchám to a to :D a letím jen já se sestřenicí, chlap by mi tam překážel.

A to vaše výkupné není výkupné jak se zdá. Ten koncert zvažuju dlouho, on se akorát cukal že tu nechce být dva dny sám. A wellness? Vy si s chlapem jen tak někdy nevyjedete, abyste strávili čas jen spolu? :hug: myslím, že teď je vhodná doba, abysme měli chvíli pro nás dva.
Je fakt, že jsem napsala, že jsem si to vydupala, ale ono to není tak myšleno :mrgreen:

Jenže tady se člověk nezavděčí. Když teď můj chlap nemá máslo na hlavě, tak už jsem ušlapaná chudinka, které chlap vypíná telefon a ona si to nechá líbit. Když na hlavě máslo , tak se vám zas nelíbí, že přece „nic neprovedl“ takže proč, něco za tím je určitě lže, atd atd…

A s tím léčením; to bylo jen na pár holek/chlapů/krokodýlů, kteří opravdu psali jen pro své potěšení z cizího neštěstí.

Ještě jednou všem moc děkuju, za každý názor :hug: i těm, na které jsem nereagovala příliš mile.

Poslední poznámka: kdyby Pán prstenů neměl diváky, nebude mít pokračování. To jen pro ty, které mají dojem, že jsem tady z toho dělala hysterickou kovbojku, přeberte si to.

Všem přeji (doufám) brzké jaro :mavam:

jen na tom koncertě až tě bude telefonicky kontrolovat, bych ten telefon nechala zvednout nějakým návštěvníkem mužského pohlaví nejlíp mírně pod parou at si chlapec taky užije :lol:,jinak chápu, že to zakladatelka nechce hned řešit rozchodem, když mají spolu děti :pankac: jen při sexu bych asi trvala na kondomu, člověk neví co za svinstvo může zanést domů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
29.1.15 12:35
@Petule030 píše:
@Bondatrova Já s tebou teda souhlasím. Bylo mi zakladatelky neskutečně líto, při čtení diskuze jsem byla nervózní i za ni. Jsem sice ráda, že si to nějak vyříkali, obdivovala jsem, jak zvládla být v klidu (já se znám, vybouchla bych nebo bych uraženě aspoň měsíc nepromluvila :lol: ).
Ale nelíbilo se mi, jak najednou obrátila a těm, které ji tu radili, tak málem vynadala. Nelíbilo se mi, jak najednou dělá, že se vlastně nic nestalo (přitom málem umírala strachy a naštváním na tu běhnu). Ale každý podle svého :nevim:
:palec: přesně tak, zakladatelka najednou otočila o 180
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria