Cizí ženská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6873
21.1.15 06:07

Mohla by zakladatelka poprosit o smazání?!?! :think: Jinak tu budu chodit načumovat furt a to mi bere čas, když se tu neděje nic kloudného. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.1.15 08:28

@kve-tinka dobrý nápad, mám stejný problém :lol: pokud je vyřešeno, tak bych se taky přimluvila za smazání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.1.15 08:40

Proč by to měla mazat? 8o Co to je za novinku? jen proto, že jste ženské zvědavé, které nevydrží nekouknout? 8o Může být užitečná později někomu jinému v podobné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
21.1.15 08:42

@terinka4444 a co užitečného na ní je? už se tu X stránek probírá zcela něco jiného… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
21.1.15 08:44
@terinka4444 píše:
nedělá, tedy nedělala.

ok ja jen psala jak mi to prislo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.1.15 08:46
@kve-tinka píše:
@terinka4444 a co užitečného na ní je? už se tu X stránek probírá zcela něco jiného… :roll: :mrgreen:

to je ale úplně jedno, ze začátku se hodně stran probíralo to, co mělo, a padly tam různé rady a nápady, jak má řešit danou situaci, co má dělat a podobně. Diskuze se nemažou, pokud nejsou provokativní nebo urážlivé. Nebo si to zakladatelka nepřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.1.15 08:47
@aspagi píše:
ok ja jen psala jak mi to prislo… :think:

právě m imalá ťuká na minitor na tvou ikonu a prý hele, to je spongebob :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.15 08:48
@káťa píše:
Tak já si myslím, že zakladatelka už se nenapíše. V podstatě není co. Ona je ráda, že se přítel nakonec vrátil domů a zřejmě už se dávno usmířili, jenže po tom, co jí tu většina holek napsala, že jim jeho chování připadá strašné (oprávněně), je jí to blbé sem psát. A dál se zamotávat do toho jeho obhajování překrucováním toho, co napsala, když jí bylo ouvej.

A já bych neřekla, že je jí to blbé.
Zpočátku to byla podpora, posléze se tu začalo pitvat kdeco, včetně toho, že si vymýšlí. Já teda nevím, kdo to je, ale pokud je to nějaká příčetná ženská, tak se jí nedivím, ani by mě nenapadlo tu dál předhazovat mršiny supům.
A i kdyby to skončilo usmířením, což je některým zjevně proti srsti, tak dobře, že tak.
Ale ne, že by mě to nezajímalo, jak to dopadlo, to zase jo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
21.1.15 08:49
@terinka4444 píše:
Proč by to měla mazat? 8o Co to je za novinku? jen proto, že jste ženské zvědavé, které nevydrží nekouknout? 8o Může být užitečná později někomu jinému v podobné situaci.

taky nechapu proc by se to melo mazat :think: oni nam tu drbarnu tu chteji smazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 08:49

Jsou nejaky novinky? Diskuzi po oku sleduji a doufam, ze se vse vysvetlilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
21.1.15 08:51
@terinka4444 píše:
právě m imalá ťuká na minitor na tvou ikonu a prý hele, to je spongebob :mrgreen: :mrgreen:

jojo spongebob je hustej rekni male ze ji pozdravuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.1.15 09:18

Myslím, že se zakladatelka už asi fakt neozve, mě nejvíc zajímalo co vyleze z toho chlapa, že to bude mít dobrý konec, bylo zjevné od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
21.1.15 09:19
@lukresia píše:
Myslím, že se zakladatelka už asi fakt neozve, mě nejvíc zajímalo co vyleze z toho chlapa, že to bude mít dobrý konec, bylo zjevné od začátku

Na to jsem byla taky zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.1.15 09:23

Vždyť ten chlap to řekl. Víc z něj těžko vytáhne, cokoliv se nehodilo řekl, že má okno a neví. Toho se bude určitě držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
21.1.15 09:27

Mozna kdyby tu nebylo tolik zbytecnyho spamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí