Vrátil se k expřítelkyni se kterou byl 4 roky

437
17.1.15 11:20

vrátil se k ex

Začala jsem se scházet s mužem, který zrovna prožíval pauzu ve svém 4-letém vztahu. Pauza byla na jeho popud z důvodu, že vztah poslední dobou již vůbec neklapal. Ještě se zmiňoval, že je špatné, že ho nechce nechat odejít, když chce jít. Bylo nám spolu hezky a myslela jsem, že to s ní bere již jako rozchod, protože jsme spolu v podstatě chodili a já se nevyptávala. Po dvouměsíční pauze s jeho přítelkyni mi oznámil, že se vrací k sobě. Byla to pro mě docela rána, nepočítala jsem s tím. Myslíte, že jim to může nyní klapat? Vím, že oproti 4-letému vztahu asi nemám šanci, ale pořád si dělám naději, že s ním ještě někdy budu.Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
17.1.15 11:28

A jak ten „vtah“, který jsi s ním měla bral onen chlap? Podle mě jsi byla jen „mezipřistání“ od začátku, a právě proto bych byla ráda, že je pryč. Jako co s ním? Čekat, kdy si to zase rozmyslí? Po tomhle bych si udělala velký reset a nazdar. Dělat někomu přístav, než se pán rozhodne, co mu více vyhovuje je docela na prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.1.15 11:29
@Halamka píše:
A jak ten „vtah“, který jsi s ním měla bral onen chlap? Podle mě jsi byla jen „mezipřistání“ od začátku, a právě proto bych byla ráda, že je pryč. Jako co s ním? Čekat, kdy si to zase rozmyslí? Po tomhle bych si udělala velký reset a nazdar. Dělat někomu přístav, než se pán rozhodne, co mu více vyhovuje je docela na prd :nevim:

Něco takového sem chtěla napsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.1.15 11:32

Naději bych si nedělala a byla bych ráda že jsem se ho zbavila. Stejně už bys mu nemohla věřit, pořád by ses bála že to udělá znovu a bát se že odejde, to je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.1.15 11:32

Asi máte pravdu, ale neumím se s tím smířit. Jak to bral on? No, jednou se zmínil, že mě asi miluje. Samozřejmě, někteří toto slovo používají, aniž by přemýšleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.1.15 11:34
@hatawai píše:
Asi máte pravdu, ale neumím se s tím smířit. Jak to bral on? No, jednou se zmínil, že mě asi miluje. Samozřejmě, někteří toto slovo používají, aniž by přemýšleli.

Jasně že to člověku nepřidá, bude to trvat než se s tím srovnáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
17.1.15 11:34

Pokud ho to tahlo k ni, bud rada ze sel ted a ne pozdeji. Bral te jen jako zpestreni, nic vaznyho..

• Citovat
  • Upravit
sissi79
17.1.15 11:37
@hatawai píše:

Asi miluje? Vi vubec co ten cit znamena? Jinak nechapu proc si s tebou hral.. Tebe asi miluje, ale vratil se k ni, je nestalej.. ta pauza co meli byla jak dlouha :think:

• Citovat
  • Upravit
437
17.1.15 11:39

Pauza byla jen dva měsíce, proto nechápu, když říkal, že to vůbec neklapalo, jak to po 2 měsících pauzy může klapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.1.15 11:43

To je dobrej zmetek… :cert:
Na dva měsíce si odpočinout od přítelkyně a zaskočit si jinde… :poblion: :poblion:
Buď ráda, že je pryč. Chudák ta jeho baba.

• Citovat
  • Upravit
892
17.1.15 11:44

Ty bys chtěla zpátky chlapa, který ti tohle udělal? Zapomeň na něj. Teď se to zdá těžký, bolí to, ale zvládneš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.1.15 11:45
@hatawai píše:
Pauza byla jen dva měsíce, proto nechápu, když říkal, že to vůbec neklapalo, jak to po 2 měsících pauzy může klapat.

Treba oba prestanou resit cicoviny a soustredi se na to podstatne. Nekdy si lide delaji peklo kvuli blbinam a kdyz pak dojde na lamani chleba, tak radeji spolknou hadky o ponozkach nazemi a vlasech v umyvadle a jsou radi, ze je ten druhy s nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
17.1.15 11:46
@hatawai píše:

No podle mě si dali pauzu, aby si on zkusil začít s někým jiným a uvědomil si, jestli stojí za to zahodit čtyřletý vztah. Po pár týdnech to vyhodnotil, a bohužel v neprospěch románku během pauzy. Smiř se s tím a neodváděj chlapa od rodiny, jestli jim to budenebo nebude klapat, do toho už ti nic není, tak po tom nepátrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
17.1.15 11:46
@hatawai píše:

Dva mesice pauza a dva mesice s tebou? Takovyhohle chces? 8o
Neboj, to preboli :hug:

• Citovat
  • Upravit
437
17.1.15 11:48

Nikoho jsem od rodiny neodváděla, děti nemají. Myslela jsem, že se k ní už nevrátí, když to neklapalo. A v období, kdy jsme spolu byli s ní nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí