Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podobných témat je tu hodně, takže se budu opakovat. Žiji v jinak spokojeném vztahu, žádné finanční problémy, dvě děti, vše ok, až na ten sex. Ono to nikdy nebylo dobré, ale čekal jsem, že moje chuť bude slábnout a ženy sílit. Často to tak je, ale u nás to neplatí.
Jsem oba VŠ, takže jsme si o tom dost nastudovali, otevřeně se o celém problému bavíme a zkoušeli jsme ho řešit. Žena „to“ nepotřebuje, nic při tom necítí, nikdy nezažila orgasmus a ani vzrušení. Prostě nic. Otevřeně říká, že je asexuální. Nevím, zda bych si s ní pořídil rodinu, kdybych to před lety tušil, protože já mám sex a vše s tím spojené velmi rád. Ale v ostatním si rozumíme a nehodlám ničit rodinu.
Jinak máme za sebou sexuologa, romantické večeře a víkendy ve dvou po Evropě, dlouhé předehry atd. Milence nemá! Kdyby měl někdo zázračné řešení, tak sem s ním.
Protože nechci ve 40 rezignovat na sex, tak jsem se rozhodl, že zkusím najít ženu, která to má doma stejné, taky nechce bořit rodinu a stačilo by jí jedno hezké setkání týdně. Jestli jsi z Prahy, štíhlá a milá, tak napiš SZ. Nad kávou můžeme zjistit, zda přeskočí jiskra… Chci s tím v roce 2015 něco udělat a jiné řešení nevidím.
Všechny, které můj nápad pohoršil, prosím o pochopení. Těm, kterým „to“ doma funguje, tiše závidím. Věřte, že bych radši tento příspěvek nepsal…
A ty jsi za celou dobu pred detmi nepoznal ani to, ze neni vzrusena, ze nikdy nema orgasmus? Ty budes cupr milenec, uz vidim ty zastupy zajemkyn ![]()
@pavuzi já mela opacny problém. Muž se mnou nespal… Rozchod byl to nejlepší
Není to tu skoro každý den? že si chlap hledá TADY milenku? Zajímalo by mě jaká je úspěšnost ![]()
@Bibi239 píše:
A ty jsi za celou dobu pred detmi nepoznal ani to, ze neni vzrusena, ze nikdy nema orgasmus? Ty budes cupr milenec, uz vidim ty zastupy zajemkyn
Ty si to zabila ![]()
Ale je fakt, že tohle by chlap asi poznat měl, ne? ![]()
A prosim pekne, jak dlouho to trvalo, nez ti zena musela rict, ze je asexualni? to sis toho jako nikdy nevsiml? ![]()
a co rika na tu prilezitostnou milenku, kterou tu hledas? ![]()
nehodlám ničit rodinu ale najdu si milenku
fakt vtipné, jde vidět že si chlap. Milenka je cesta do pekel a ne vysvobození..panebože zas nějaký magor…
Tohle není seznamka. Myslim, že od toho jsou na webu jiné stránky.
Ja toho chlapa chapu. Je realne mit milenku a v klidu udrzet manzelstvi. Jen to musi mit srovnane. Doporucila bych mu pokecat s nejakym kamosem, co v tom umi chodit. Ma to nejaka pravidla. Aby se to nezvrtlo!
@pavuzi píše:
Podobných témat je tu hodně,takže se budu opakovat. Žiji v jinak spokojeném vztahu, žádné finanční problémy, dvě děti, vše ok, až na ten sex. Ono to nikdy nebylo dobré, ale čekal jsem, že moje chuť bude slábnout a ženy sílit. Často to tak je, ale u nás to neplatí.
Jsem oba VŠ, takže jsme si o tom dost nastudovali, otevřeně se o celém problému bavíme a zkoušeli jsme ho řešit. Žena „to“ nepotřebuje, nic při tom necítí, nikdy nezažila orgasmus a ani vzrušení. Prostě nic. Otevřeně říká, že je asexuální. Nevím, zda bych si s ní pořídil rodinu, kdybych to před lety tušil, protože já mám sex a vše s tím spojené velmi rád. Ale v ostatním si rozumíme a nehodlám ničit rodinu.
Jinak máme za sebou sexuologa, romantické večeře a víkendy ve dvou po Evropě, dlouhé předehry atd. Milence nemá! Kdyby měl někdo zázračné řešení, tak sem s ním.
Protože nechci ve 40 rezignovat na sex, tak jsem se rozhodl, že zkusím najít ženu, která to má doma stejné, taky nechce bořit rodinu a stačilo by jí jedno hezké setkání týdně. Jestli jsi z Prahy, štíhlá a milá, tak napiš SZ. Nad kávou můžeme zjistit, zda přeskočí jiskra… Chci s tím v roce 2015 něco udělat a jiné řešení nevidím.
Všechny, které můj nápad pohoršil, prosím o pochopení. Těm, kterým „to“ doma funguje, tiše závidím. Věřte, že bych radši tento příspěvek nepsal…
doslova…
@Kaculatko píše:
doslova…
Ze? Jsem koukala, ze tu lovi uz pres rok…
Take moc nechapu, ze sis toho nevsiml drive nez jste si zalozili rodinu. Je mi lito Tve zeny, Diky sve nevzrusivosti (za kterou nemuze) ji chlap bude podvadet s jinou, nejlepe multiorgasmickoy, at ten milenecky vztah na nejaky Grady.
Je mi smutno za Vas oba. PS: nezkouseli jste spanelske musky, zenskou formu viagry nebo gel specialni, ktery se natira porchove na zenu, aby byla citlivejsi? Meli byste vyzkouset uplne vsechny moznosti nez se odhodlas k milence.
@pavuzi píše:
Podobných témat je tu hodně, takže se budu opakovat. Žiji v jinak spokojeném vztahu, žádné finanční problémy, dvě děti, vše ok, až na ten sex. Ono to nikdy nebylo dobré, ale čekal jsem, že moje chuť bude slábnout a ženy sílit. Často to tak je, ale u nás to neplatí.
Na zacatku to diky pocatecnimu vzruseni a zamilovanosti fungovalo, pak
se narodily deti. Taky jsme tehdy nebyli tak otevreni. Proste veris, ze se to zmeni! No a ted si uz rikam, ze takto nechci pokracovat.
Kdo to nezazil, ten nepochopi!!
@pavuzi píše:
Na zacatku to diky pocatecnimu vzruseni a zamilovanosti fungovalo, pak
se narodily deti. Taky jsme tehdy nebyli tak otevreni. Proste veris, ze se to zmeni! No a ted si uz rikam, ze takto nechci pokracovat.
Kdo to nezazil, ten nepochopi!!