Klasický problém - nesoulad v sexu

78
17.1.15 08:22

Klasický problém - nesoulad v sexu

Podobných témat je tu hodně, takže se budu opakovat. Žiji v jinak spokojeném vztahu, žádné finanční problémy, dvě děti, vše ok, až na ten sex. Ono to nikdy nebylo dobré, ale čekal jsem, že moje chuť bude slábnout a ženy sílit. Často to tak je, ale u nás to neplatí.
Jsem oba VŠ, takže jsme si o tom dost nastudovali, otevřeně se o celém problému bavíme a zkoušeli jsme ho řešit. Žena „to“ nepotřebuje, nic při tom necítí, nikdy nezažila orgasmus a ani vzrušení. Prostě nic. Otevřeně říká, že je asexuální. Nevím, zda bych si s ní pořídil rodinu, kdybych to před lety tušil, protože já mám sex a vše s tím spojené velmi rád. Ale v ostatním si rozumíme a nehodlám ničit rodinu.
Jinak máme za sebou sexuologa, romantické večeře a víkendy ve dvou po Evropě, dlouhé předehry atd. Milence nemá! Kdyby měl někdo zázračné řešení, tak sem s ním.
Protože nechci ve 40 rezignovat na sex, tak jsem se rozhodl, že zkusím najít ženu, která to má doma stejné, taky nechce bořit rodinu a stačilo by jí jedno hezké setkání týdně. Jestli jsi z Prahy, štíhlá a milá, tak napiš SZ. Nad kávou můžeme zjistit, zda přeskočí jiskra… Chci s tím v roce 2015 něco udělat a jiné řešení nevidím.
Všechny, které můj nápad pohoršil, prosím o pochopení. Těm, kterým „to“ doma funguje, tiše závidím. Věřte, že bych radši tento příspěvek nepsal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
17.1.15 08:25

A ty jsi za celou dobu pred detmi nepoznal ani to, ze neni vzrusena, ze nikdy nema orgasmus? Ty budes cupr milenec, uz vidim ty zastupy zajemkyn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
17.1.15 08:32

@pavuzi já mela opacny problém. Muž se mnou nespal… Rozchod byl to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.1.15 08:35
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16998
17.1.15 08:38

Není to tu skoro každý den? že si chlap hledá TADY milenku? Zajímalo by mě jaká je úspěšnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
17.1.15 08:38
@Bibi239 píše:
A ty jsi za celou dobu pred detmi nepoznal ani to, ze neni vzrusena, ze nikdy nema orgasmus? Ty budes cupr milenec, uz vidim ty zastupy zajemkyn :mrgreen:

Ty si to zabila :mrgreen:
Ale je fakt, že tohle by chlap asi poznat měl, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.1.15 08:40

A prosim pekne, jak dlouho to trvalo, nez ti zena musela rict, ze je asexualni? to sis toho jako nikdy nevsiml? 8o
a co rika na tu prilezitostnou milenku, kterou tu hledas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.1.15 08:59

:mrgreen: :mrgreen: nehodlám ničit rodinu ale najdu si milenku :mrgreen: :mrgreen: fakt vtipné, jde vidět že si chlap. Milenka je cesta do pekel a ne vysvobození..panebože zas nějaký magor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka93
17.1.15 09:03

Tohle není seznamka. Myslim, že od toho jsou na webu jiné stránky.

• Citovat
  • Upravit
29
17.1.15 09:31

Ja toho chlapa chapu. Je realne mit milenku a v klidu udrzet manzelstvi. Jen to musi mit srovnane. Doporucila bych mu pokecat s nejakym kamosem, co v tom umi chodit. Ma to nejaka pravidla. Aby se to nezvrtlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
17.1.15 09:46
@pavuzi píše:
Podobných témat je tu hodně,takže se budu opakovat. Žiji v jinak spokojeném vztahu, žádné finanční problémy, dvě děti, vše ok, až na ten sex. Ono to nikdy nebylo dobré, ale čekal jsem, že moje chuť bude slábnout a ženy sílit. Často to tak je, ale u nás to neplatí.
Jsem oba VŠ, takže jsme si o tom dost nastudovali, otevřeně se o celém problému bavíme a zkoušeli jsme ho řešit. Žena „to“ nepotřebuje, nic při tom necítí, nikdy nezažila orgasmus a ani vzrušení. Prostě nic. Otevřeně říká, že je asexuální. Nevím, zda bych si s ní pořídil rodinu, kdybych to před lety tušil, protože já mám sex a vše s tím spojené velmi rád. Ale v ostatním si rozumíme a nehodlám ničit rodinu.
Jinak máme za sebou sexuologa, romantické večeře a víkendy ve dvou po Evropě, dlouhé předehry atd. Milence nemá! Kdyby měl někdo zázračné řešení, tak sem s ním.
Protože nechci ve 40 rezignovat na sex, tak jsem se rozhodl, že zkusím najít ženu, která to má doma stejné, taky nechce bořit rodinu a stačilo by jí jedno hezké setkání týdně. Jestli jsi z Prahy, štíhlá a milá, tak napiš SZ. Nad kávou můžeme zjistit, zda přeskočí jiskra… Chci s tím v roce 2015 něco udělat a jiné řešení nevidím.
Všechny, které můj nápad pohoršil, prosím o pochopení. Těm, kterým „to“ doma funguje, tiše závidím. Věřte, že bych radši tento příspěvek nepsal…

doslova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.1.15 10:01
@Kaculatko píše:
doslova…

Ze? Jsem koukala, ze tu lovi uz pres rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
17.1.15 10:36

Take moc nechapu, ze sis toho nevsiml drive nez jste si zalozili rodinu. Je mi lito Tve zeny, Diky sve nevzrusivosti (za kterou nemuze) ji chlap bude podvadet s jinou, nejlepe multiorgasmickoy, at ten milenecky vztah na nejaky Grady. :nevim: Je mi smutno za Vas oba. PS: nezkouseli jste spanelske musky, zenskou formu viagry nebo gel specialni, ktery se natira porchove na zenu, aby byla citlivejsi? Meli byste vyzkouset uplne vsechny moznosti nez se odhodlas k milence.

@pavuzi píše:
Podobných témat je tu hodně, takže se budu opakovat. Žiji v jinak spokojeném vztahu, žádné finanční problémy, dvě děti, vše ok, až na ten sex. Ono to nikdy nebylo dobré, ale čekal jsem, že moje chuť bude slábnout a ženy sílit. Často to tak je, ale u nás to neplatí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.1.15 10:41

Na zacatku to diky pocatecnimu vzruseni a zamilovanosti fungovalo, pak
se narodily deti. Taky jsme tehdy nebyli tak otevreni. Proste veris, ze se to zmeni! No a ted si uz rikam, ze takto nechci pokracovat.
Kdo to nezazil, ten nepochopi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.1.15 10:50
@pavuzi píše:
Na zacatku to diky pocatecnimu vzruseni a zamilovanosti fungovalo, pak
se narodily deti. Taky jsme tehdy nebyli tak otevreni. Proste veris, ze se to zmeni! No a ted si uz rikam, ze takto nechci pokracovat.
Kdo to nezazil, ten nepochopi!!
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí