Máte rádi partnera stejně jako své dítě?

5130
16.1.15 13:45

mate radi partnera stejne jako sve dite?

Ctu denicek a trosku me zarazil kometar, kde kdosi pise ve smyslu, ze miluje partnera stejne jako sve dite. A premyslim…
Mate to taky tak?
Ja osobne myslim ze je to uplne jina laska, manzela miluju hrozne moc, ale dite je pro me vsim. A adi miluju dite vic.
Co vy?
Tema na odlehceni, bez hadek a provokaci prosim.

Reagovat budu navecer, maly se mi budi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
16.1.15 13:45

Pardon za preklepy, pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.1.15 13:47

Manžela miluju, ale dítě až za hrob, jak mu říkám každý večer, když ho uspávám : Dobrou noc, lásko moja největší na celém světě a v celém vesmíru širém :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 13:48
@valina1 píše:
Ctu denicek a trosku me zarazil kometar, kde kdosi pise ve smyslu, ze miluje partnera stejne jako sve dite. A premyslim…
Mate to taky tak?
Ja osobne myslim ze je to uplne jina laska, manzela miluju hrozne moc, ale dite je pro me vsim. A adi miluju dite vic.
Co vy?
Tema na odlehceni, bez hadek a provokaci prosim.Reagovat budu navecer, maly se mi budi :-)

Přítele nemiluji ani z 10% co dítě, ač ho mám velice ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224

Mám to stejně. Manžela miluji, ale za své dvě děti bych dýchala a život položila. Jsou to dvě úplně jiné lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís

Taky cítím, že je to úplně jiná láska. Ani to nedokážu popsat jak to cítím. Kdybych ale měla přijít o jedno z nich tak by se můj život zhroutil!

• Citovat
  • Upravit
6842

Souhlasím, děti miluju jinak, tak nějak bezmezně a bez výhrad :think:
manžela miluju, ale jinak dokážu k němu být kritičtější než k dětem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
16.1.15 13:49

Taky miluju partnera, ale dítě miluju úplně jinak a nade vše na světě. Až mě samotnou vyděsilo, že už pro mě partner není na prvním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Každýho jinak… Ale pro děti bych dýchala.. I když mi občas lezou na nervy… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
@Honzimila píše:
Manžela miluju, ale dítě až za hrob, jak mu říkám každý večer, když ho uspávám : Dobrou noc, lásko moja největší na celém světě a v celém vesmíru širém :mrgreen: :mavam:

asi tak :) a hlavně je to úplně odlišný druh lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130

Taky to tak mam. Blbej priklad ale kdybych mela kvuli nim skocit z okna- u chlapa nevim, u ditete i s rozbehem a saltem vzad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
16.1.15 13:50

Manželku nechci ani vidět, takže u mě je rozhodování naprosto jasné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Miluju je oba, každého úplně jinak…ale na dítěti jsem mnohem zavislejsi než na manželovi…a nejšťastnější jsem, když je mám oba u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918

Nelze srovnávat lásku mateřskou s láskou jinou. Partnera můžu mít sebevíc ráda, ale kdybych musela volit, zvolím určitě dítě. Tak jako asi každá matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.1.15 13:51

Podle mě je to úplně jiná láska a asi bych to nedefinovala tak, jako že dítě miluju víc. Prostě jde o úplně jinou lásku. Ale k dítěti cítí člověk taky zodpovědnost a to taky hodně dělá…

a jen tak btw. mi připomnělo, moje matka kdysi prohlásila babče, po tom, co mi táta koupil koženou sukni, do které jsem se ve svých 3 letech zamilovala :mrgreen: - že: „no on má snad tu holku radši než mě“.. moje matka je případ sám o sobě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí