S partnerem máme roční holčičku, nejsem šťastná

Anonymní
15.1.15 21:12

Prestavam byt stastna...

Ahoj holky, zajima me vas nazor na vec. Jsem s partnerem 5 let, mame rocni holcicku. Mame se radi, on se skvele stara o malou, ale o me uz tak moc ne. Vim, ze kazdy vztah zevsedni, ale…kolikrat abych ho o sex prosila, zduvodnuje to tim, ze je mu líno. Kdyz dorazi domu z prace, da mi pusu, naji se a jde bud k pocitaci nebo k televizi (kdyz uz mala spi). Sam nevymysli zadnou spolecnou aktivitu, porad si dela jen ze vseho legraci. Jak byste resili takovou situaci? pokazdy, kdyz mu reknu, ze me to trapi, rekne mi, ze resim nesmysly a tim to hasne…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
15.1.15 21:22

Z jeho pohledu to nesmysly jsou - stará se skvěle o malou, pracuje, všechno je v nejlepším pořádku. Tak to vidí on. Místo prošení o sex - umíte si spolu povídat? Smát se? Máte společné téma k hovoru? Umíš překvapit něčím vzrušujícím, příjemným? Navodit hezkou atmosféru, být sexy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 21:25

To umim. Ale on je k tomu pasivni. Pohodlnej…

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
15.1.15 21:29

No jo typický zevšenělý vztah :nevim: asi budeš muset přitlačit…říct mu, že ti to prostě chybí a pokud ti určitý věci neposkytne on tak si budeš hledat jinde..ono není na škodu někdy chlapovi pohrozit věř mi :D

• Citovat
  • Upravit
2940
15.1.15 21:30

NIKDY! bych se o sex neprosila i kdyby mi měla upadnout. Možná to moc hrotíš, teda podle toho co píšeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.1.15 21:34

Co zkusit dát malou k někomu pohlídat a udělej pro vás pěknej večer, pokud se stará dobře, má vás nejspíš rád, ono těm chlapům to kolikrát nedochází že když ve vztahu vymizí blízkost a sex je to cesta do pekel, žena potřebuje cítit že je pro něj nejen matkou jeho dítěte a kuchařkou, ale také milenkou, no prostě je musíme my jako ženy občas nakopnout, ne výčitkami ale činem, pokud jste měli před narozením malé něco oblíbeného(společnou vanu, večeři, masáž..) zkus to zorganizovat, ono mu to dojde že to nejsou jen blbosti ale důležité věci…držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
@Blackova.K píše: NIKDY! bych se o sex neprosila i kdyby mi měla upadnout. Možná to moc hrotíš, teda podle toho co píšeš :nevim:

já tež ne, já bych to ani neuměla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ja uz pohrozila…neveri, ze bych to udelala :cert:

• Citovat
  • Upravit
6611
15.1.15 21:38
@Nicolink píše:
No jo typický zevšenělý vztah :nevim: asi budeš muset přitlačit…říct mu, že ti to prostě chybí a pokud ti určitý věci neposkytne on tak si budeš hledat jinde..ono není na škodu někdy chlapovi pohrozit věř mi :D

on se nasere, kopne ji do řiti a pošle ji hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
15.1.15 21:38

Jestli z věcí dělá legraci, tak je to dobré, ne? Oni i chlapi jsou z mimina unavení, máte za sebou náročný rok, málo spánku, on nese tíhu živitele rodiny, já myslím, že je normální, že je unavený. Už bylo vaše dítě pryč přes noc třeba u babičky? My dali poprvé tchánovcům hlídat přes noc asi ve 14ti měsících, a odjeli spolu pryč, sice to byl jen cca den a půl, ale večerní procházka a vínečko, hotelová snídaně, paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.1.15 21:40
@Nicolink píše:
No jo typický zevšenělý vztah :nevim: asi budeš muset přitlačit…říct mu, že ti to prostě chybí a pokud ti určitý věci neposkytne on tak si budeš hledat jinde..ono není na škodu někdy chlapovi pohrozit věř mi :D

To je pěkná blbost hrozit něčím, co nemůžeš splnit. Nemám pocit, že by zakladatelka chtěla nevěru. Akorát by ji poslal někam, takhle vyhrožovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
15.1.15 21:43

@jakanas pak bych ho kopla do řiti já…chlap, který se nestará o city svojí baby je chlap na ho*no :nevim: :nevim: k čemu je ti chlap, který se stará o dítě když tobě nedává najevo, že tě má rád a záleží mu na tobě??? :think: nesnáším lidi co si hrají na štastnou rodinu a přitom moc dobře ví, že to tak není a že se jeden z nich trápí :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.15 21:44

@jakanas @hanka.br. a ja zase chci, aby jsme to delali bez kecu, bez vymluv. Jajsem taky unavena z ditete, ale tvrde na sobe makam, sportuju, dalo by se rict, ze vypadam vazne dobre. Ale potrebuju citit lasku i od nej…

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
15.1.15 21:44

@hanka.br. aha takže ty bys to v tom případě nechala tak jo? když už s ním o tom mluvila a mu to bylo fuk?? nejdřív to zkusím po dobrém i po zlém a pak když to nejde ani tak ani tak to to prostě ukončím… :nevim:…nemohla bych být s chlapem který na mě kašle

• Citovat
  • Upravit
4464
15.1.15 21:45

To chce trochu vypadnout ze stereotypu. Zkuste nechat pohlídat dítě a vyrazte někam třeba na večeři, procházku, udělejte si den jen pro sebe, třeba wellness. Aby jste opravdu nebyli jen rodiče, ale i partneři. Udělej mu do práce nějakou svačinku a nech mu v ní lechtivý vzkaz. Vím, že by se měl snažit i on, ale zřejmě si to neuvědomuje. Třeba ho nakopneš a dojde mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí