S partnerem máme roční holčičku, nejsem šťastná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.15 08:42

@Blackova.K Nauc se cist - dva roky to jde z kopce dolu…

• Citovat
  • Upravit
Hanney
16.1.15 09:06
@nemolka píše:
máme to doma stejně uplně na chlup akorát jsme spolu 7 let a 2 dcery dohromady 3 děti sex tak 2× do roka a to ještě pěkně trapný sex :roll: hold je nonstop unavený a to i když má dovču to je zase unavený z nás a jde si rád odpočinout do práce :?

Když jsi šťastná, není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
16.1.15 09:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajima me vas nazor na vec. Jsem s partnerem 5 let, mame rocni holcicku. Mame se radi, on se skvele stara o malou, ale o me uz tak moc ne. Vim, ze kazdy vztah zevsedni, ale…kolikrat abych ho o sex prosila, zduvodnuje to tim, ze je mu líno. Kdyz dorazi domu z prace, da mi pusu, naji se a jde bud k pocitaci nebo k televizi (kdyz uz mala spi). Sam nevymysli zadnou spolecnou aktivitu, porad si dela jen ze vseho legraci. Jak byste resili takovou situaci? pokazdy, kdyz mu reknu, ze me to trapi, rekne mi, ze resim nesmysly a tim to hasne…

Najdi si na sex někoho jinýho, ne? Klidně mu to řekni třeba taky v legraci :D

• Citovat
  • Upravit
4181
16.1.15 09:16

Ja bych to brala, u nas po 25ti letech :mrgreen:
Z každýho zmítání na gauči mám „kopřivku“ a když vím, že „to“ bude, už dopředu jsem otrávená :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.15 09:51

Dalsi anonym. U nas je to taky o nicem co se sexu tyce. Zacalo to v tehotenstvi.Muz se bal a prislo mu divne milovat se s tehuli. A po porodu vetsinou nebyl cas, kdyz mimi bud brecelo a nebo se chovalo.Ted mame rocniho kloucka a sex takrka zadny. A kdyz uz je, tak me to vlastne ani nebavi a stejne uz nemam orgasmus. Takze zjistuji, ze sex u nas uz neni uspokojivy, tudiz ho uz nevyzaduji.Mam ruce, takze si pomaham sama. Jednou treba prijde nekdo, kdo to se mnou zase bude umet a to po vsech strankach.On totiz kdyz jde do kopru sex, narusi to celkovy vztah. Alespon u nas to tak je.Uz zijeme jen vedle sebe, protoze mame zodpovednost za ditko. Prisla jsem o krasne miloani, ktere driv bylo standartem obden.Nyni uz nevim co je citit se chtena.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.15 10:01

Anonym 09:51 pokracovani. Samozrejme vim, zese predevsim musime postarat o syna.Moje potreby sly do ustrani. Prijde mi nemoralni znicit rodinu kvuli vlastni nespokojenosti. Porad doufam, ze treba casem se vse vrati do starych koleji. :nevim: Jsem ted predevsim matka.Rada bych byla i zenou, ale vnucovat se uz nebudu.Je to ponizujici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.15 10:10

Rada bych zakladatelce poradila, ale nevim co.Sama si nevim rady. Preji hodne sil a at se situace zmeni k lepsimu.

• Citovat
  • Upravit
2940
16.1.15 13:17
@Anonymní píše:
@Blackova.K Nauc se cist - dva roky to jde z kopce dolu…

já číst umím, ptala jsem se jak dlouho nepotřebuje sex. Např. včera bylo TO kdy bude chtít zas? za týden, měsíc…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
16.1.15 20:51

@hanka.br. ale někomu třeba otevřou oči :think:
@medunka23 uzavřu to asi tak, že máme doma každá uplně jiný typ chlapa… rozhodně by ten můj neběhal a nedělal co mi na očích vidí ale vím jistě, že by si to vzal k srdci a prostě by se postupně snažil se změnit…pokud by o mě nechtěl přijít…a pokud by mu to bylo fuk tak k čemu to vede?? :nevim:
@Gosi tak asi tam mezi nima nejde jen o ten sex :nevim: píše, že nevymýšlí aktivity apod…prostě to mezi nimi vychladlo a zakladatelka to chce napravit a jemu je to nejspíš fuk…nevím co k tomu dodat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.15 21:29

To si myslim taky a jsem silena strachy, ze nekoho ma, kdyz me zanedbava :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.15 21:31

Add vyse, reagovala sem na prispevek, ze chlap chce prece porad…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.15 21:37
@Anonymní píše:
Anonym 09:51 pokracovani. Samozrejme vim, zese predevsim musime postarat o syna.Moje potreby sly do ustrani. Prijde mi nemoralni znicit rodinu kvuli vlastni nespokojenosti. Porad doufam, ze treba casem se vse vrati do starych koleji. :nevim: Jsem ted predevsim matka.Rada bych byla i zenou, ale vnucovat se uz nebudu.Je to ponizujici.

Mam stejny problem, ale odmitam se s tim smirit a cekat, ze se to samo spravi, to si spis najde jinou, jestli ji jeste nema…

• Citovat
  • Upravit
1309
16.1.15 22:52

Mazec, to tu číst, všude jak přes kopírák… poznali jsme se, vše ok, sex 5× denně, založili jsme rodinu, vzali se, hypotéka, úvěry,2 děti, chlap od rána do večera v práci, já na MD.. už mě nemiluje, vztah v troskách, nechce sex, co s tím mám dělat.. co kdybyste to vzali taky z pohledu chlapa- musím zaplatit složenky, musím na to všecko vydělat, v práci se nezastavím, z chlapa se stává chodíci pokladnička, nemůžu marodit protože by mě vyhodili, nemůžu v práci říct, že tam do 7dmi do večera nebudu protože by mě vyhodili, když mě vyhodí seberou nám byt, protože máme hypotéku a dluhy kam se podíváme.. přijdu domů, tam naštvaná manželka… mám svých starostí dost a ještě mám řešit její problémy, protože jedno děcko má průjem, druhé zvrací a žena je z toho v psychické nepohodě..a já musím být zítra fit, protože mě čeká důležité jednání… achjo… nezávidím vaším mužům… a žena řeší co s tím, na emiminu ji jedna třetina poradí neřeš to a najdi si milence(to se jim to kecá, když milence v životě neměli, takže neví, že to zas taková sranda není), druhá sbal se a utíkej, protože na tebe muž evidentě kašle(že jak magor vydělává aby měl na hypo, jídlo, palivo, elektriku, plyn, poplatky, splátky.. atd.. je jaksi nezajímá že, muj manžel to není)a poslední třetina se k ni přifaří s tím, že ona to má doma taky tak…přitom ani jedna z vás neví názor toho chlapa proč se chová jak se chová.. co když ženská stloustla a už se chlapovi nelíbí, co když je věčně unavená, co když co když milion důvodů… prostě jedinej, kdo to vyřeší jsou jen oni dva… zakladatelka řeší to, že musí chlapa prosit o sex.. přitom má zdravé dítě(co by za to každá druhá dala) chlap se stará, pomáhá(co by za to každá dala), nechlastá, po večerech je doma, je to podle popisu pohodář.. ale ten sex, to je fakt problém číslo 1… :P :P :P :P :lol: a ona není šťastná… to je fakt gól… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.1.15 23:19

@lopata no myslím že snad některé tento komentář probere, nicméně ty zvracející smajlíci snad nejsou zapotřebí ne?? Dost znás se zakladatelce snažilo i ten druhý pohled ukázat, možná ale si vezme něco spíš z tvého komentáře protože jsi to napsal fakt přžesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.15 23:24
@medunka23 píše:
@lopata no myslím že snad některé tento komentář probere, nicméně ty zvracející smajlíci snad nejsou zapotřebí ne?? Dost znás se zakladatelce snažilo i ten druhý pohled ukázat, možná ale si vezme něco spíš z tvého komentáře protože jsi to napsal fakt přžesně

tak :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria