Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicolink píše:
asi záleží jak dlouho ten chlap nechceu chlapů je známo že chtějí pořád, potom je to u nich divné když se jich baba musí doprošovat ne
s tím nesouhlasím. Jinak jo, ale to zakladatelka nenapsala jak dlouho.
@Blackova.K no tak oprava
u mých chlapů ( současných i bývalých ) je známo, že chtějí a chtěli pořád ![]()
@Anonymní píše:
Cca dva roky. Je linej. @Blackova.K a smula, sucharka nejsem…
dva roky nechce sex??? no tak to je u chlapa divný teda ![]()
@Nicolink píše:
@hanka.br. aha takže ty bys to v tom případě nechala tak jo? když už s ním o tom mluvila a mu to bylo fuk?? nejdřív to zkusím po dobrém i po zlém a pak když to nejde ani tak ani tak to to prostě ukončím……nemohla bych být s chlapem který na mě kašle
Já jenom vím, že výhrůžky nevedou nikam a už vůbec v nikom nevzbudí lásku.
@Anonymní píše:
Teda cca dva roky je to mene casty…
Takže ještě před otěhotněním? Neměl třeba pocit, že je jen cíl tě oplodnit, ale o sex jako takový už moc nejde? Vtěhotenství se mohl bát, po porodu být opravdu unavený, zkoušeli jste vypadnout do jiného prostředí?
@hanka.br. píše:
Já jenom vím, že výhrůžky nevedou nikam a už vůbec v nikom nevzbudí lásku.
Naprostý souhlas, vůbec nechápu tyhle manipulace a výhružky, přijde mi to nedůstojné. A odcházet od chlapa rok po porodu kvůli méně častému sexu je podle mě přinejmenším unáhlené.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajima me vas nazor na vec. Jsem s partnerem 5 let, mame rocni holcicku. Mame se radi, on se skvele stara o malou, ale o me uz tak moc ne. Vim, ze kazdy vztah zevsedni, ale…kolikrat abych ho o sex prosila, zduvodnuje to tim, ze je mu líno. Kdyz dorazi domu z prace, da mi pusu, naji se a jde bud k pocitaci nebo k televizi (kdyz uz mala spi). Sam nevymysli zadnou spolecnou aktivitu, porad si dela jen ze vseho legraci. Jak byste resili takovou situaci? pokazdy, kdyz mu reknu, ze me to trapi, rekne mi, ze resim nesmysly a tim to hasne…
tak pusu ti dá, to je dobře, né? a že nemá náladu na sex… no nevím, máte asi hodné miminko ![]()
@Anonymní píše:
Cca dva roky. Je linej. @Blackova.K a smula, sucharka nejsem…
dva roky nechtělsex? kde jsi vzala roční dítě ![]()
@Nicolink píše:
@medunka23 no hele kdybych si chlapovi na to stěžovala tak by se určitě pokusil s tím něco udělat…pokud si zakladatelka stěžovala a k ničemu to nebylo tak je asi něco špatně ne?
hele kroutit očima nemusíš, já jsem se svým chlapem 14 let, a první rok po narození malý to byl fakt hukot a prostě jsme řešili něco podobnýho, jsme prostě spolu dlouho, zažili jsme spolu dost věcí a prostě když se malá narodila bylo k řešení a zařizování spousty věcí… no a najednou člověk když se z největšího šrumce dostane, najednou je ten chlap vpodstatě „spokojený“ v tom stereotypu, a to podotýkám že prostě po těch letech vím že mě stále má rád, jen je prostě raněn takovou tou provozní slepotou a mě to za to stálo o ten vztah bojovat, ještě to není úplně v těch starých kolejích, ale pěkně se tomu blížíme.
Upřímně buď ráda že tvýmu chlapovi to stačí říct a on běží a udělá co ti na očích vidí, já to měla tak prvních pár let také tak, dnes už bych si nedovolila říct že já bych ho nakopala… prostě se občas v životě stanou kotrmelce že nad tím potom jen kroutíš hlavou a to co jsi dříve odsuzovala vidíš naqjednou z jiného pohledu…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajima me vas nazor na vec. Jsem s partnerem 5 let, mame rocni holcicku. Mame se radi, on se skvele stara o malou, ale o me uz tak moc ne. Vim, ze kazdy vztah zevsedni, ale…kolikrat abych ho o sex prosila, zduvodnuje to tim, ze je mu líno. Kdyz dorazi domu z prace, da mi pusu, naji se a jde bud k pocitaci nebo k televizi (kdyz uz mala spi). Sam nevymysli zadnou spolecnou aktivitu, porad si dela jen ze vseho legraci. Jak byste resili takovou situaci? pokazdy, kdyz mu reknu, ze me to trapi, rekne mi, ze resim nesmysly a tim to hasne…
máme to doma stejně uplně na chlup akorát jsme spolu 7 let a 2 dcery dohromady 3 děti sex tak 2× do roka a to ještě pěkně trapný sex
hold je nonstop unavený a to i když má dovču to je zase unavený z nás a jde si rád odpočinout do práce ![]()
@Nicolink píše:
@jakanas pak bych ho kopla do řiti já…chlap, který se nestará o city svojí baby je chlap na ho*no![]()
k čemu je ti chlap, který se stará o dítě když tobě nedává najevo, že tě má rád a záleží mu na tobě???
nesnáším lidi co si hrají na štastnou rodinu a přitom moc dobře ví, že to tak není a že se jeden z nich trápí
tak píše, že po příchodu z prace jí pusu dá… nějáká intimita tam je a pořád se brečí(a kolikrát opravněně) jak by chlapi během náročného těhotenství/sžívání rodiny s miminkem měli být ohleduplní a netlačit na sex, ale ono to může mít i opačný směr… muž sice k miminu nevstává v noci, ale taky ho to probudí a to co já můžu trochu naspat dopoledne/odpoledne s malou on tráví v práci, tak už občas tolik tý energie není, i když nálada by třeba byla… asi není dobrý vypouštět to uplně, ale i tady platí čím víc se tlačí tím víc se nechce ![]()
@Anonymní píše:
@jakanas @hanka.br. a ja zase chci, aby jsme to delali bez kecu, bez vymluv. Jajsem taky unavena z ditete, ale tvrde na sobe makam, sportuju, dalo by se rict, ze vypadam vazne dobre. Ale potrebuju citit lasku i od nej…
tak snad chceš aby si to užil i on… není rozumnější soustředit se spíš na kvalitu než na kvantitu? a jediný projev lásky je sex, nic jiného ti na potvrzení nestačí? ![]()
@medunka23 no hele kdybych si chlapovi na to stěžovala tak by se určitě pokusil s tím něco udělat…pokud si zakladatelka stěžovala a k ničemu to nebylo tak je asi něco špatně ne?