Nemůžeme se od sebe odloučit

4
15.1.15 18:20

Nemužeme se od sebe odloučit

S přítelem jsme spolu byli 2 roky, mezi tím jsme měli pauzu 6 měsíců kdy jsme se stejně stýkali…vrátili jsme se k sobě. Ve vztahu se objevili problémy a dokázal mě i uhodit, po té se ke mě začal chovat hezky, omlouval se a já mu odpustila..už po 2.Nasliboval všechno možný ale stejně to nedodržel…Byli i krásné chvile, které jsme spolu prožili a na které nemužeme zapomenout, stále si je připomínáme zejména dovolenou u moře a celé dva měsíce které jsme spolu strávili společným bydlením..Neustále dává přednost svým kamarádúm před naším vztahem tak jsem to ukončila. Potkala jsem kluka se kterým si rozumím, jsem štastná ale stále miluji ex, který mě neustále píše že beze mě neumí žít a představit si budoucnost..chtěl by žít se mnou, vše mě odpustí a začneme znova a nad vším uděláme tlustou čáru. Slíbil mě že se změní a budeme zase štastný jako na začátku vztahu ale já už mu po všech těch slibech prostě nevěřím ale cítím že ho stále miluji..Chci se rozhodnout, podvědomě vím že s takovým chlapem nemůžu být štastná, že se nezmění ale stále mě k němu něco táhne a vim, nebo cítím, že ho stále miluji. Nového přítele mám ráda, jsem sním štastná ale jak mile potkám ex nebo si napíšeme jsem ztracená. Součastný prítel je o 10 let starší než já a to mě taky trochu odrazuje i když můj ex byl o 5 let starší a rozuměli jsme si..Jsem bezradná..s mým ex jsme se nevydrželi nekontaktovat tak týden..musíme si stále psát nebo volat, je to nekonečný a už mě to vysiluje a nemůžu už dál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
15.1.15 18:24

A EX ti odpustí co???
Vyprdni se na oba, k současnýmu je to nefér - nemáš vyřešeného bývalého.
Zkus být chvíli sama a hlavně si to srovnej v hlavě.
A když dospěješ k závěru, že bez bývalého nemůžeš být, tak se s ním dej znova dohromady - nic lepšího si totiž nezasloužíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
15.1.15 18:25

No tak se k němu vrať, nech se zmlátit, ještě líp si nech hned udělat dítě, abys pak na něj byla sama, když ti bude mazat med kolem pusy a neplnit sliby. Zcela jistě budeš vyléčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.1.15 18:25
@pupíče píše:
S přítelem jsme spolu byli 2 roky, mezi tím jsme měli pauzu 6 měsíců kdy jsme se stejně stýkali…vrátili jsme se k sobě. Ve vztahu se objevili problémy a dokázal mě i uhodit, po té se ke mě začal chovat hezky, omlouval se a já mu odpustila..už po 2.Nasliboval všechno možný ale stejně to nedodržel…Byli i krásné chvile, které jsme spolu prožili a na které nemužeme zapomenout, stále si je připomínáme zejména dovolenou u moře a celé dva měsíce které jsme spolu strávili společným bydlením..Neustále dává přednost svým kamarádúm před naším vztahem tak jsem to ukončila. Potkala jsem kluka se kterým si rozumím, jsem štastná ale stále miluji ex, který mě neustále píše že beze mě neumí žít a představit si budoucnost..chtěl by žít se mnou, vše mě odpustí a začneme znova a nad vším uděláme tlustou čáru. Slíbil mě že se změní a budeme zase štastný jako na začátku vztahu ale já už mu po všech těch slibech prostě nevěřím ale cítím že ho stále miluji..Chci se rozhodnout, podvědomě vím že s takovým chlapem nemůžu být štastná, že se nezmění ale stále mě k němu něco táhne a vim, nebo cítím, že ho stále miluji. Nového přítele mám ráda, jsem sním štastná ale jak mile potkám ex nebo si napíšeme jsem ztracená. Součastný prítel je o 10 let starší než já a to mě taky trochu odrazuje i když můj ex byl o 5 let starší a rozuměli jsme si..Jsem bezradná..s mým ex jsme se nevydrželi nekontaktovat tak týden..musíme si stále psát nebo volat, je to nekonečný a už mě to vysiluje a nemůžu už dál :(

doporučuji vrátit se k ex protože srdci (renaultu) se poručit nedá a preventivně si zaplatit pěknou hrobku na krchově, kdyby se nějakou nešťatnou náhodou nezměnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.15 18:27

No to je hotova osudova láska jako v telenovele, a i ty facky no dokonalý důkaz lásky a úcty. Jasne že je ti souzeno byt s nim, vždyť kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.1.15 18:31

Nektere masozrave rostliny vylucuji silne aroma, kterym laka hmyz na bajecnou hostinu. Hmyz je nasledne sezrana pomalu straven.
Jestli jsi blba moucha, tak mu to uver, za par let budes rozlozena tak, ze nebudes schopna odejit.
No a jestli jsi chtra zenska, tak sivymenis cislo a nebudes ty jeho cinty vubeccist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
15.1.15 18:33
@Bibi239 píše:
Nektere masozrave rostliny vylucuji silne aroma, kterym laka hmyz na bajecnou hostinu. Hmyz je nasledne sezrana pomalu straven.
Jestli jsi blba moucha, tak mu to uver, za par let budes rozlozena tak, ze nebudes schopna odejit.
No a jestli jsi chtra zenska, tak sivymenis cislo a nebudes ty jeho cinty vubeccist ;)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.15 18:36

Myslíte si že takový to človět se takto bude chovat ke každé své přítelkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.1.15 18:38

@pupíče ke každé, která mu to dovolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.1.15 18:47
@Malaga píše:
@pupíče ke každé, která mu to dovolí ;)

to není správná odpověď, ona si teď bude myslet, že ONA mu to už nedovolí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.1.15 18:50
@pupíče píše:
Myslíte si že takový to človět se takto bude chovat ke každé své přítelkyni?

ne. Jen potřebuje semetriku k sobě, ke které si to nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.1.15 18:51
@hanka.br. píše:
No tak se k němu vrať, nech se zmlátit, ještě líp si nech hned udělat dítě, abys pak na něj byla sama, když ti bude mazat med kolem pusy a neplnit sliby. Zcela jistě budeš vyléčená.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.1.15 18:53

@pohledzdruhestrany píšu co si myslím a ne, jestli je to správná odpověď…
vždyť jo, ať si to myslí, on jí to brzy vysvětlí…
stejně si to zakladatelka udělá po svém, takže si asi fakt nic lepšího nezaslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
15.1.15 18:55

Vymaž si jeho číslo a nauč se pravopis, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.15 18:55

To si myslíte že jsem mu to dovolila a nechala se zmlátit dobrovolně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí