Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem tady nový. Docela mě tyto stránky zaujaly, hlavně mě k tomu přivedl fakt, že už bych časem chtěl i vlastního potomka. Mám už nějakej ten vztah za sebou, ale žádná není pro rodinu. S navázáním vztahu nemám problém, žen jsem měl spoustu. Vážný vztah jeden.
Typuju, že tady stránky užívá většinou ženská síla.
A asi jsem trapnej, ale jak nebo podle čeho si mám dobře vybrat? Jsem úchyl na mladé kočky. Jo, je mi 34. Problém bude asi tady, mladé ročníky.
Ale co s tím dělat? Zabezpečenej jsem dobře, vzhled bych řekl taky dobrej.
Moc nechápu v čem chceš poradit, když sis v podstatě sám odpověděl
Pokud jsi na mladší holky, které ještě studují nebo začly teprve pracovat a neženou se do mateřství, tak je všechno jasné…Pokud chceš založit rodinu, tak začni lovit v trochu jiných vodách… ![]()
Si vyber takovou, která ti bude dobře sedět, a bude tě bavit a mět dobrou povahu.. Co asi chceš za radu? Nebo se tu hodláš seznámit s nějakou emimi maminou? ![]()
@Morffeus tak jestli jsi úchyl na mladé kočky, tak holt hledej mladou kočku ![]()
Když bylo manželovi 34, našel si mne, mně bylo tehdy 22. A jsme spolu dodnes, je mi 35 a máme 3 děti. Takže i s mladou můžeš rodinu založit a může to vydržet.
Příspěvek upraven 15.01.15 v 15:47
A treba se ta prava jeste nenarodila a potkas ji za 15-20 let ![]()
@Morffeus Ty jako hledáš náctiletou, která chce založit rodinu? Tak to v dnešní době nebudeš mít zrovna lehké, když vidím naše žákyňky v nemocnici, tak skoro žádná se do zakládání rodiny fakt nehrne ![]()
A mě je 19 a jsem v pátým měsíci.. Takže chce to hledat, no! ![]()
@Yeska píše:
A mě je 19 a jsem v pátým měsíci.. Takže chce to hledat, no!
To je hezké, držím palce. Jen mě zarazilo, že já bych měla už osmileté dítě (měla bych začít něco dělat…)
![]()
Si založ seznamku a tam dej svoje požadavky a nějaký holky ti vyjedou…(eDarling)
@Morffeus píše:
Jsem tady nový. Docela mě tyto stránky zaujaly, hlavně mě k tomu přivedl fakt, že už bych časem chtěl i vlastního potomka. Mám už nějakej ten vztah za sebou, ale žádná není pro rodinu. S navázáním vztahu nemám problém, žen jsem měl spoustu. Vážný vztah jeden.
Typuju, že tady stránky užívá většinou ženská síla.
A asi jsem trapnej, ale jak nebo podle čeho si mám dobře vybrat? Jsem úchyl na mladé kočky. Jo, je mi 34. Problém bude asi tady, mladé ročníky.
Ale co s tím dělat? Zabezpečenej jsem dobře, vzhled bych řekl taky dobrej.
Odpověd jsi si dal sám.
Hledáš tam, kde ještě mateřství není vítáno. ![]()
Nezapomen, ze mladi neni vecne. Abys za deset let nebyl furt uchyl na mlady kocky a nezacal lovit zas
Zenska rozchod prezije, ale vuci diteti je to nefer…
@Kofolová píše:
A treba se ta prava jeste nenarodila a potkas ji za 15-20 let