Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blackova.K píše:
no hledáš mladou naivní dívenku
přijde chlap a ty jsi celá omládla…
@šmoulinka71 píše:
přijde chlap a ty jsi celá omládla…
znáš to o ty starý stodole ![]()
@radohanno píše:
Ha Merffeus se vybarvuje…![]()
a jako proč bleješ? Jsi nějaká šulina z Bily nebo proč ty zvratky? Čím jsem si zasloužil tohle? Neznám tě, nikdy bych se neopovážil blejt na tvůj ksicht ![]()
Příspěvek upraven 18.01.15 v 23:41
Jsi naivni zoufalec, co si mysli, ze se kazda z neho zblazni, kdyz si da do profilu svalnatce…taky jsem dlouho hledala, ale toto ![]()
@Anik6 a ty nejsi trapná? Fotka není moje, to míš pravdu. Ale na co si mám hrát??? Chtěl jsem poradit. Momentánně odrážím ofenzivu
@Blackova.K píše:
znáš to o ty starý stodole
he, pardon, že vám do toho vstupuju, ale to kdysi vytáhl jeden… docela už vypadal jako chlap… a měl při tom pocit, jak mi lichotí… nejdřív jsem se urazila a pak mi došlo, že jsem asi fakt stará ![]()
@Morffeus píše:
a jako proč bleješ? Jsi nějaká šulina z Bily nebo proč ty zvratky? Čím jsem si zasloužil tohle? Neznám tě, nikdy bych se neopovážil blejt na tvůj ksichtPříspěvek upraven 18.01.15 v 23:41
možná proto, že je to chlap…
@Morffeus píše:
@Odettka vím. Myslel jsem si, že by mohl někdo poradit. Že jsou tady ženy, co mají zkušenosti. Ovšem podle kofoly, blekové a spol, výroby šlapacých kol mi tady asi není dáno poradit..
jestli to nebude tím, že my zkušenosti s lovením dvacítek nemáme…
@Anik6 tak kvůli pipinám. Slepicím jako jsi ty, jsem si nahrál svoji fotku. Prosím vás, ženy, maminky a slečny, proč si myslíte, že jsem zoufalec?
vás to se mnou nebaví???
![]()
@Morffeus píše:
a jako proč bleješ? Jsi nějaká šulina z Bily nebo proč ty zvratky? Čím jsem si zasloužil tohle? Neznám tě, nikdy bych se neopovážil blejt na tvůj ksichtPříspěvek upraven 18.01.15 v 23:41
Pěkné barvičky. Hádám že se ještě pobavíme…
![]()