Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Partnera nezajimaji me potreby.Kdyz ho svadim, tak me setre,ponizi.Dela ze me uchylnou, ze se nekontroluju a podobne. Kdybych se nekontrolovala, tak uz davno sex neloudim, ale spim s nekym jinym. Jenze pri me smule by to casem pradklo a ja bych byla ta spatna. Nikoho by nezajimal fakt, ze on mi sex odpira. ![]()
@Anonymní píše:
@lopata Jiny anonym.Ano muj chlap pracuje, ale to snad kazdy ne? Navic, ze je chlap,,pokladnickou" si zvolil on sam.Kdyz jsem na Rd, je jasne, ze finance jsou docasne hlavne na nem.On chtel taky rodinu, tak se hold musi starat, s tim musel pocitat.Ze priberu nebo budu mit strie ci vytahane brisko by taky mohl predvidat.Ja ho taky neodsuzuju za to, ze mu z piva vyrostlo bricho, ktere se mi nelibi. Navic ja jako zena jsem ve stresu, kdyz jsem vecne s ditetem sama doma a on ve volnu v hospode.On pracuje, chce se odreagovat, ja uz odreagovani nepotrebuju. A tak muzu mluvit az do vecera.Jo neni u nas problem jen nesex, ale celkove vztah uz je v…Tady se aspon vykecam, protozedokud se nevratim zpet do prace po rodicaku, nic nezmuzu. Takze dal budu trpet ve vztahu, ktery me vycerpava.Jo milenec me taky napadl, jenze me desi pohlavni choroby.Kor ted kdyz mam dite musim myslet mozkem.To ale neznamena, ze nemam zakladni potreby, kterou sex je.Ted navic musim potlacit sve pudy.Chci druhe dite, ale ne s timto clovekem.Jsme bez sexu jak spolubydlici.
Jak kdyby jsi mluvila o našem vztahu.. Je to všechno na palici ![]()
Dva posledni anonymy patri k sobe.
Tedy nejsem zakladatelka, aby v tom nebyl gulas.
@Anonymní píše:
Jak kdyby jsi mluvila o našem vztahu.. Je to všechno na palici
Je to neskutecne vysilujici.
Nepripadam si uz vubec jako zena.Jsem maminka
,kucharka, uklizecka, chlap prijde domu a jedine co ho zajima je, co jsem uvarila.
Ani sexy pradlo s nim nehne. Nejsem zadna sereda, nechapu.
@lopata píše:
Mazec, to tu číst, všude jak přes kopírák… poznali jsme se, vše ok, sex 5× denně, založili jsme rodinu, vzali se, hypotéka, úvěry,2 děti, chlap od rána do večera v práci, já na MD.. už mě nemiluje, vztah v troskách, nechce sex, co s tím mám dělat.. co kdybyste to vzali taky z pohledu chlapa- musím zaplatit složenky, musím na to všecko vydělat, v práci se nezastavím, z chlapa se stává chodíci pokladnička, nemůžu marodit protože by mě vyhodili, nemůžu v práci říct, že tam do 7dmi do večera nebudu protože by mě vyhodili, když mě vyhodí seberou nám byt, protože máme hypotéku a dluhy kam se podíváme.. přijdu domů, tam naštvaná manželka… mám svých starostí dost a ještě mám řešit její problémy, protože jedno děcko má průjem, druhé zvrací a žena je z toho v psychické nepohodě..a já musím být zítra fit, protože mě čeká důležité jednání… achjo… nezávidím vaším mužům… a žena řeší co s tím, na emiminu ji jedna třetina poradí neřeš to a najdi si milence(to se jim to kecá, když milence v životě neměli, takže neví, že to zas taková sranda není), druhá sbal se a utíkej, protože na tebe muž evidentě kašle(že jak magor vydělává aby měl na hypo, jídlo, palivo, elektriku, plyn, poplatky, splátky.. atd.. je jaksi nezajímá že, muj manžel to není)a poslední třetina se k ni přifaří s tím, že ona to má doma taky tak…přitom ani jedna z vás neví názor toho chlapa proč se chová jak se chová.. co když ženská stloustla a už se chlapovi nelíbí, co když je věčně unavená, co když co když milion důvodů… prostě jedinej, kdo to vyřeší jsou jen oni dva… zakladatelka řeší to, že musí chlapa prosit o sex.. přitom má zdravé dítě(co by za to každá druhá dala) chlap se stará, pomáhá(co by za to každá dala), nechlastá, po večerech je doma, je to podle popisu pohodář.. ale ten sex, to je fakt problém číslo 1…![]()
![]()
![]()
![]()
a ona není šťastná… to je fakt gól…
![]()
![]()
já k tomu jen dodám, že tvůj Nick k tvému názoru co se tohohle týče fakt sedí
…zakladatelka chtěla poradit a my ji poradily, zatímco Ty si vlastně jen vychválila jejího chlapa do nebes
…to jí asi určitě pomohlo…jasně, že to vyřeší jen oni dva ale zato ty asi mezi ně vidíš když to takhle dokážeš popsat… ![]()
@Anonymní píše:
@lopata Jiny anonym.Ano muj chlap pracuje, ale to snad kazdy ne? Navic, ze je chlap,,pokladnickou" si zvolil on sam.Kdyz jsem na Rd, je jasne, ze finance jsou docasne hlavne na nem.On chtel taky rodinu, tak se hold musi starat, s tim musel pocitat.Ze priberu nebo budu mit strie ci vytahane brisko by taky mohl predvidat.Ja ho taky neodsuzuju za to, ze mu z piva vyrostlo bricho, ktere se mi nelibi. Navic ja jako zena jsem ve stresu, kdyz jsem vecne s ditetem sama doma a on ve volnu v hospode.On pracuje, chce se odreagovat, ja uz odreagovani nepotrebuju. A tak muzu mluvit az do vecera.Jo neni u nas problem jen nesex, ale celkove vztah uz je v…Tady se aspon vykecam, protozedokud se nevratim zpet do prace po rodicaku, nic nezmuzu. Takze dal budu trpet ve vztahu, ktery me vycerpava.Jo milenec me taky napadl, jenze me desi pohlavni choroby.Kor ted kdyz mam dite musim myslet mozkem.To ale neznamena, ze nemam zakladni potreby, kterou sex je.Ted navic musim potlacit sve pudy.Chci druhe dite, ale ne s timto clovekem.Jsme bez sexu jak spolubydlici.
tak ono se trochu vylučuje být věčně v práci/hospodě a zároveň stíhat být skvělý otec… ale nevím jeslti jsi ty zakládala tuhle diskusi, protože oproti původní verzi tu jsou rozdílné informace… ![]()
@Gosi píše:
tak ono se trochu vylučuje být věčně v práci/hospodě a zároveň stíhat být skvělý otec… ale nevím jeslti jsi ty zakládala tuhle diskusi, protože oproti původní verzi tu jsou rozdílné informace…
Nejsem zakladatelka.Na zacatku pisi Jiny anonym.
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka.Na zacatku pisi Jiny anonym.
jo, to mi asi uteklo… no tak jiný anonym, trochu jiný problém… notak snad ti ten zbytek rodičáku rychle uteče ![]()
Myslím že to nechce vyhrožovat ale nenápadně se začít chovat tak aby si uvědomil že mu také může odfrčet rychlík. Je to dost složité protože každý je jiný a platí na něj něco jiného. Vzpomeň si co měl na tobě vždy rád co se mu na tobě líbilo. Ale pozor všeho jen jako šafránu aby to nezevšednělo. Musí začít mít strach že by o tebe mohl přijít. Jen ne ústní vyhrožování to pak chápe že je to jen divadlo. Musí se upřimně zamyslet a začít bát. Lze toho docílit chováním a ne slovem. To už ani nevnímá.
@tady Dáda přesně na každýho něco jiného platí…ten můj by si vzal k srdci, že si najdu jiného a na jiného zase platí divadýlko hlubšího rázu
ale podstata je stejná ![]()
@Nicolink píše:
@tady Dáda přesně na každýho něco jiného platí…ten můj by si vzal k srdci, že si najdu jiného a na jiného zase platí divadýlko hlubšího rázuale podstata je stejná
Tak tak ![]()
Divím se, že to tady ještě nepadlo, ale první, co mě napadlo, že pokud nemá jinou, tak je homosexuál. To tak předvedlo hodně chlapů z této menšiny, že se snažili být „normální“, našli si ženu, oženili se, zplodili dítě a pak měli pocit, že mají splněno. Jinak si to teda nedovedu vysvětlit, proč by chlap neměl 2 roky chuť na sex a neměl by chuť to ani nijak řešit ![]()
Predevsim a hlavne chci zduraznit, ze takovy chlap vubec nemusi byt ani homosexual, ani nemusi te podvadet. Muze byt proste asexual. Denne se v mediich docitame, ze chlap chce vzdycky a dalsi nesmysly. Podle me je to pouhy mytus, ze staci byt jen zena a uz te automaticky chce a dalsi podobne veci.
Chlap muze byt klidne unaveny, nemit naladu, konec koncu muzes mu taky zevsednet, coz se po letech tak nejak stava. Muze tam byt i to, ze ma jinou, ale tam vetsinou nedochazi k tomu, ze se svoji hlavni partnerkou prestava spat. Spis stiha obe.
Asexuala mam doma a kdyz sama to nezacnu, tak se nic nedeje. On o ten sex tolik nestoji. Uz je proste takovy. Da se s tim zit.
@Anonymní píše:
Predevsim a hlavne chci zduraznit, ze takovy chlap vubec nemusi byt ani homosexual, ani nemusi te podvadet. Muze byt proste asexual. Denne se v mediich docitame, ze chlap chce vzdycky a dalsi nesmysly. Podle me je to pouhy mytus, ze staci byt jen zena a uz te automaticky chce a dalsi podobne veci.
Chlap muze byt klidne unaveny, nemit naladu, konec koncu muzes mu taky zevsednet, coz se po letech tak nejak stava. Muze tam byt i to, ze ma jinou, ale tam vetsinou nedochazi k tomu, ze se svoji hlavni partnerkou prestava spat. Spis stiha obe.
Asexuala mam doma a kdyz sama to nezacnu, tak se nic nedeje. On o ten sex tolik nestoji. Uz je proste takovy. Da se s tim zit.
Moje řeč. Když je jinak vše skoro ok tak se s tím dá žít. Jsou to většinou otcové našich dětí a tak musíme něco vydržet. ![]()