Jsem vážně tak žárlivá jak tvrdí přítel?

Anonymní
16.1.15 21:44

žárlivá opravdu ?

Dámy..kdy by váš přítel při jízdě autem, uzkazoval na sedmáncku stím..no ta má ale pěknou prdel..ku, to je pěknej vyšpulenej zad..ek, pěkná prd..inka..jak by jste reagovali..já řekla jsen, to si děláš prd..l :lol: samozřejmě nasraně :lol: urazil se že jsem uražená a že jsem prý chronicky žárlivá :mrgreen:..né vážně jsem tak žárlivá :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
16.1.15 21:45
@Anonymní píše:
Dámy..kdy by váš přítel při jízdě autem, uzkazoval na sedmáncku stím..no ta má ale pěknou prdel..ku, to je pěknej vyšpulenej zad..ek, pěkná prd..inka..jak by jste reagovali..já řekla jsen, to si děláš prd..l :lol: samozřejmě nasraně :lol: urazil se že jsem uražená a že jsem prý chronicky žárlivá :mrgreen:..né vážně jsem tak žárlivá :think:

kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
16.1.15 21:46

Kdyby tohle řekl můj, tak má frajer dietu a tichou domácnost :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.15 21:47

43..prý mi už nic nemůže říct..že když mi vadí tohle :nevim: vadí příjde mi to nevhodný no…

• Citovat
  • Upravit
2816
@Anonymní píše:
Dámy..kdy by váš přítel při jízdě autem, uzkazoval na sedmáncku stím..no ta má ale pěknou prdel..ku, to je pěknej vyšpulenej zad..ek, pěkná prd..inka..jak by jste reagovali..já řekla jsen, to si děláš prd..l :lol: samozřejmě nasraně :lol: urazil se že jsem uražená a že jsem prý chronicky žárlivá :mrgreen:..né vážně jsem tak žárlivá :think:

no co, při nejbližší příležitosti bych se ohlédla za nějakým pěkným chlapem a komentovala bych ho taky…

Jinak s chlapem hodnotím ženy normálně :) Ale on teda takhle jako tvůj po nich nečumí a hlavně nekomentuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
@Anonymní píše:
43..prý mi už nic nemůže říct..že když mi vadí tohle :nevim: vadí příjde mi to nevhodný no…

no tak to bych se hlavně ohlížela po hodně mladších :cert: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
16.1.15 21:49
@Anonymní píše:
43..prý mi už nic nemůže říct..že když mi vadí tohle :nevim: vadí příjde mi to nevhodný no…

8o v jeho věku už by měl teda komentovat jinak, ne takhle pubertálně :roll: já bych nežárlila, nebudu přeci žárlit na zastydlého trapáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak to není moje hoby komentovat zadky chlapům :mrgreen: děsně mě to naštvalo, a opradvu byl překvapenej, ještě místo toho semnou nemluvil on, že jsem divná..nojo noo :lol: a jiným to prý nevadilo, prý komentovali taky…

• Citovat
  • Upravit
30408

No mohla jsi reagovat chytřeji, hned nevyjíždět(abys mu ukázala, jak tě to štve) a třeba ho vytrestat stejným komentářem kolemjdoucího svalouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.1.15 21:50
@Anonymní píše:

Mně by nevadilo, že kouká a hodnotí. Dělám to taky. Můj teda na veřejnosti nekomentuje, to jen já. :mrgreen: Ale vadila by mi tebou napsaná slova. Prdelinka. To by bylo na rozchod. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.1.15 21:52

Ten můj ráád pouští na přechodu kočky, já zas koloušky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.1.15 21:53

Asi bych si pomyslela neco o de. ilovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
16.1.15 21:54
@blecha72 píše:
Ten můj ráád pouští na přechodu kočky, já zas koloušky :mrgreen:

můj jim nadává „dámy tady nejste na promenádě, spěchám“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419

Moje reakce by byla asi stejná :D a to si myslím, že nějak extra žárlivá nejsem. Spíš bych měla pocit, že mi tím komentováním chce něco naznačit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@Anonymní píše:
Tak to není moje hoby komentovat zadky chlapům :mrgreen: děsně mě to naštvalo, a opradvu byl překvapenej, ještě místo toho semnou nemluvil on, že jsem divná..nojo noo :lol: a jiným to prý nevadilo, prý komentovali taky…

Jste spolu dlouho? Bere tě zatím spíš jako kamarádku, než jako partnerku. U kamarádky je to jedno. Partnerku by asi měl mít rád a neměl by jí ukazovat cizí holčičí pr. delky. Jedině, že by tě pomalu připravoval na svá tajná přání jako např. další děvče v posteli, návštěvu svingers párty atp.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky